Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Wyznaję uczucia kobietom...

Polecane posty

...a więc szczerze was nienawidze. Tak bardzo że mnie aż rozbolała głowa. Działacie mi na nerwy i nie moge na was patrzeć. Rzygać mi sie chce na samą myśł o was. :) Czy odwzajemniacie to uczucie w stosunku do mnie? ;)

Gość aaaaaaaha
mam to gdzieś

Gość córka szatana
a ja Cię lubię :D

Gość córka szatana
to że Cię lubię to obraza ? przeciwnie :P

Gość do czasu akurat
zakochasz sie zmontujesz dzieciaka i juz masz zjebane reszte zycia :D

Gość córka szatana
no dobra, przepraszam. tak na serio to nic do Ciebie nie mam, nie mam powodu by Cię nie lubić a ludzi lubię ogólnie więc jest na +

Gość seetoroniiinnaa
na uczelni mam miano typowego chama i sk**wiela wsród kobiet i jestem z tego powodu BAAARDZOOO dumny... trzeba was tępic, poniżac i smiac sie z was... zapytacie: co takiego robie w takim razie? a więc.. przede wszystkim chamsko się odzywam, na każdym kroku pokazuje brak szacunku wobec tych istot, patrzę się na nie agresywnym wzrokiem, mam wyj**ane na wszystko, jak idę to się wożę jakbym nosił pod pachą telewizory, lubię w dresie przyjść i rozpie**olić się na całej ławce przed salą tak, że już żadna szmata nie usiądzie heheh no i oczywiscie kiedy wsiadam w auto pod uczelnią to zawsze od razu puszczam muze na full i szybkę w dół daję.. a kawałki mam takie typowo "anty szmaty" gdzie się ubliża szmatom itp... jestem z siebie dumny

Gość córka szatana
ja też jestem z Ciebie dumna, do tej pory nie popełniłeś samobójstwa to sukces

Gość córka szatana
odnosiłam się do serotoniny ale słusznie Diabulku, to byłby błąd.

Gość córka szatana
no jasne seetoroniiinnaa zawsze lepiej wyżyć się na kimś bo samemu jest się niewinnym, błędów się żadnych nie popełnia. po co szukać przyczyny w sobie? przecież to cały świat jest winny nie ty

Gość córka szatana
wybacz ale nie rozumiem Cię. mógłbyś mi wyjaśnić dlaczego darzysz nas nienawiścią ?

Gość córka szatana
to powiedz mi jaka jestem ?

to córki szatana: ja wyjaśnie ci to na moim przykładzie: ''mogę zagrać w dramacie albo w love story z gównianym zakończeniem lubię oszukiwać facetów, wciskać kit i rzucać jak szmaty i patrzec jak zwijają się w męczarniach. lubię ich krzywdzić , szczególnie bez powodu takich niewinnych , zakochanych ... w tym jest coś co mnie pociąga, sama nie wiem... ale generalnie uważam ,że jestem dobrą aktorką bo oni zawsze dają się wciągnąć w moje gierki zatrudnisz mnie?'' ubiegam się o posadę u ''wierzę w swój sukces''

córko szatana, będę wiedział jaka jesteś jeśli powiesz mi ile masz lat, czy jesteś dziewicą a jeżeli nie to w jakim wieku straciłąś dziewictwo. te informacje wystarczą mi żęby wiedzieć jaka jesteś. :)