Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Wyznaję uczucia kobietom...

Polecane posty

nie wierzysz ,że są takie złe kobietki? żyjesz w pięknym świecie. .. ale to dobrze o tobie świadczy, bo albo jesteś młoda/y , albo jesteś izolowana gdzieś tam gdzieś tam... pozostan tam jak najdłużej ;)

Gość cygan prawdę ci nie powie
ale do kogo teraz piszesz?

nie prawda. był rocznikowo w mojej klasie. jest młodszy o parę miesięcy :)

tak

Gość córka szatana
Lady Zgagaa wiem że są takie przypadki ale w tym wieku to już extremum dlatego nie chce mi się wierzyć. Diabulku nie śpieszy mi się na tamten świat bo jest całkiem nieźle ale jak czytam ludzi na kafe, słucham znajomych to żałuję że na moment nie mogę się stać taka jak oni i wystrzelać całe to skurwysyństwo. niewielu zdarza się fajnych ludzi. a szkoda...

w taaakim razie nie jesteś szmatą. ja myśłałem że w wieku 16 lat gdzieś na dyskotece wyruchał cie jakiś wiesiek o 7 lat starszy i ty potem systematycznie dawałaś doopy różnym śmieciom, koniecznie patrząc z góry na kolesi w swoim wieku. dokłądnie takie miałem wyobrażenie. jednak skoro od tylu lat jesteś w zwiazku z jednym (w dodatku nie starszym) kolesiem to jest okej no i mogę powiedzieć że ciebie NIE nienawidze, w przeciwieństwie do zgagi, która jest dziwką niemożliwą do dotknięcia bez skafandra przeciw promieniowaniu gamma.

no ale widzisz ty jestes normalna. ja jestem normalna. on chyba tez. wiec jest nas normalnych troche wiecej na tym świecie. tylko ci nienormalni sie bardziej w oczy rzucają

ja jestem fajna ;) wszyscy mnie lubią i szybko zjednuje sobie sympatię ludzi . zwierzają mi się , ufają... są pojebani. :classic_cool:

hehe dziękuję ;)

ale ty kochasz nienawidzić a ja jestem wykrystalizowanym obiektem do którego może przylgnąć twoja nienawiść. :classic_cool:

też bym chciała niektóre osoby przenieść na inny kontynent. ale sie niestety nie da.

Gość córka szatana
Lady Zgagaa zagadam z moim ojcem, chciałabym aby należycie przyjął cię u siebie. do zobaczenia w piekle ;]

oj zgaga. ale bujda na resorach. już samo to że starasz sie przypodobać obcemu facetowi świadczy o tym że na codzień pewnie tez taka lizajdupa jestes. taka z ciebie suka jak z koziej dupy traba.

a co do tego spalenia na stosie , to moja patronka , taka jedna święta , została skazana na spalenie ale ,że Bóg ją zbyt kochał płomienie nie trawiły jej ciała. więc porąbano ja siekierą i dopiero spalono. zawsze mnie zastanawia, czemu Bóg nie zatrzymał siekiery skoro płomienie zatrzymał? wiecie może? ??

cieszę się ,że wasze umysły nie są w stanie zaakceptować faktu koegzystencji ludzi ekstremalnie popsutych jak ja. i niestety to nie jest bujda. to życie, takie mam i nie żałuję. miałam fun :D i mam dalej. może kiedyś będę żałowała ale teraz mam to gdzieś :classic_cool: i nie mam zbyt wybujałej wyobraźni- jestem zwykłym biologiem, nie poetą niestety. 🌼

Gość córka szatana
Diabulku zobaczę co da się zrobić, ojciec mówi że rąk do pracy potrzeba coraz więcej, myślę że nie powinno być problemu. Lady Zgagaa nie wierzę w całą tę religię, co do twojego pytania akurat to śmieszy mnie jak się mówi o wolnej woli a potem jak to bóg nam pomaga, kieruje, spych z dobrej drogi lub przywraca nam dobrą. Wszystko to jedno wielkie kłamstwo, system, który ja serdecznie pie***lę.

to jest magia ;) nigdy nie wiesz kogo macasz , kogo kochasz itd. gdybyś mnie zobaczył to byś zrozumiał jak bardzo wygląd jest mylący... ;)