Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Wyznaję uczucia kobietom...

Polecane posty

promieniowanie tła jest niezbędne. wszystkie organizmy powstały w jego obecności :classic_cool: a co do skażenia to kiedyś zdarzyło mi się łyknąć trochę stężonego kwasu azotowego (V) na zajęciach , tak inne skażenia egzogenne to raczej nieee....

Gość córka szatana
to nie ateizm ale blisko. i to raczej rozmowa na dłuuugą metę więc dziś sobie darujmy. jeśli będziesz chciał ze mną jeszcze kiedyś rozmawiać to wyjaśnię a w tej chwili mam już niewiele czasu.

jesteś skażona nadmiarem penisów. tylko pedał by cie chciał macać wiedząc ile miałaś do czynienia z kvtasami :D twoich kolesi musi podniecać perspektywa że pachniesz choojami a to znaczy że ci chłopcy mają troche homosów w sobie :D

ej a co będzie jak kiedyś trafie na taką zgage przykładową, która mi sie nie przyzna że jest dziwką i ja biedny stracę prawictwo z taką? :( to byłby dla mnie koniec świata :( dlatego lepiej nienawidzić wszystkich i dzięki temu nie ryzykować takich znajomości :P

dobra spadam bo muszę się jeszcze pouczyć. i tak sobie myślę ,że byłbyś moim bardzo posłusznym kundlem, może zamiast adama, kto wie... pa 🖐️ idźcie się masturbować dzieci :classic_cool:

jak to nie potrafie czuć prawdziwej nienawiści?????!!! przecież mówie że ciebie nienawidze zgago poyebana, wyruchana, wreeeedna, szpetna, niegiemajna! 😠 i co, teraz lepiej?

Gość córka szatana
Diabul w twojej stopce nie powinno być nienawidzący zamiast znienawidzony ?

Gość cygan prawdę ci nie powie
diabulu to ty biedny prawikiem jesteś? no niestety teraz byś chyba musiał szukać w przedszkolu żeby znaleźć taką porządną. teraz to inne czasy. ale mam jedna kolezanke na studiach która na bank jest dziewica. i ostatnio nawet wyładniała. kurde szkoda cie dla takich złych dziewczyn. nie wiem jak byś mógł wybadać czy mówi prawdę. na forum ani czacie grzeczne dziewczyny nie siedza. może zapisz sie do jakiegoś koła rózańcowego albo chóru. kurcze nie wiem sama juz

Gość swadad
inaczej sobie wyobrażałam prawiczka. piszesz jak normalny facet co bzyka na prawo i lewo

córka szatana, ta stopka to taka podpucha żeby ci, któzy to czytają automatycznie idąc za trendami panującymi na forum mnie zaczynali nienawidzić. cygan, moja największa zaleta to to że jestem nieosiągalny totalnie :D dlatego gdziekolwiek bym był-- to nie ma znaczenia :P

swadad yyyy nie kapuje co jest takiego w moim pisaniu, że wywnioskowałaś takie coś.. :O fakt faktem, moja sytuacja jest trudna, ale nie użalam się nad sobą jak większość prawików tutaj. inne prawiki marzą o tym żeby spotkać kobiete i coś z nią rozkręcić, ja marzę żeby do takiej sytuacji nie doszło, ew. doszło tylko po to żebym mógł pokazać że mam ją w doopie i jestem zupełnie samowystarczalny.

Gość córka szatana
Diabul pewnie Ci się narażę teraz albo nawet mnie znienawidzisz jak resztę ale uważam że Twoja postawa to bunt wobec życia spowodowany niepowodzeniem. człowiek to zwierzę stadne i choćby nie wiem jak się zapierać to przed prawdą się nie ucieknie. nie wiem jaka jest twoja sytuacja dokładnie ale czytałam już słowa nie jednego prawiczka z kafe i widzę jak to działa. Ty masz to szczęście że jesteś inteligentny ale za dużo w Tobie emocji.

Gość córka szatana
a żeby nie było nic do Ciebie nie mam i nie zamierzam prawić Ci morałów ni nic. odniosłam się do Twojego posta o samowystarczalności. nie tolerujesz kurestwa a chciałbyś postąpić właśnie tak jak ci którymi gardzisz. cały widz polega na tym że jesteś od nich lepszy a udajesz że nie.

Domowa zono, bardzo mi (nie) milo, debilko. :D corko szatana, trudno tutaj mowic o moich niepowodzeniach, biorac pod uwage ze nie probowalem. Niechec i odwlekanie z mozliwoscia calkowitego zrezygnowania z dziewczyn powodowana jest jedynie osobistymi obserwacjami.

Gość moniiii
nienawidze facetów!! to skonczone dupki !!! kłammmczuuuuuchyyy !! nie szczere głupkiiiii

Gość moniiii
ej. smutno mi ;(( przestań ;(

Gość córka szatana
Dobrej nocy wszystkim życzę a Tobie Diabulku szczególnie. wpadnę za kilka godzin zobaczyć czy rozmowa poszła dalej. Pa

Gość moniiii
fuck you. ;]

Gość moniiii
pf, pocałuj mnie ;) problem masz ze soba idz spac :):D

Gość córka szatana
Witajcie :D