Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

BUTELKA LOVI (campol) do NAPOJÓW jaki przepływ ?

Polecane posty

jaki ma miec przepływ butelka z tej firmy do herbatek czy napojów ? zeby niemowlakowi dobrze sie piło, zeby nie leciało za szybko

kazdy smoczek do tych butelek jest dla okreslonego wieku, są 3+, 6+ i 9+ zdaje się (chodzi oczywisice o miesiace) dodatkowo smoczki są nazwane, są slowy, czyli wole, fasty, czyli szybkie, cross-cutty czyli do kaszki i mediumy chyba tez są. jak niechcesz zeby szybko lecialo to kup wolnego. ale wazne zebys kupila smoczek dla odpowiedniej grupy wiekowej. jak nie jestes pewna, zapytaj sprzedawce ja od urodzenia dziecka uzywam tych butleke i smoczkow i jestem z nich zadowolona;)

Gość gość
Moje dziecko ma 4 miesiace i pije z tej butelki mleko smoczek ma 3+ ( mozesz kupic smoczek 3+ trójprzepływowy wtedy jest tam w jednym smoczku 0+ 3+ 6+) do kaszek używam smoczka do kaszki 6+ Kupując smoczki dokładnie musisz się przyjrzeć :)

Gość mamamamma26
lovi mają bardzo duże dziurki i bardzo szybko mleko leci itd - wszystko zależy od noworodka/niemowlaka - mój wymiotował po lovi bo tak szybko zjadał - bratanek jadł i nic mu niebyło za to do butelek aventa pasują smoczki lovi i na odwrót - więc jak mały niedaje rady z taką dziurką wielką to kup mu smoczek aventa - jest duużo mniejszy a jeśli chodzi o napoje to super jest kubeczek z tommy tippee - taki od 4 miesiąca z chowanym ustnikiem - mój nauczył się z niego pić jak mial jakoś 5 miesięcy i teraz ma 9 i tylko z niego pije - buteli nie chce zassać a kubki niekapki z gumowymi ustnikami poprostu gryzie a nie ssa - a z tego pije super - i kosztuje on ok 8 zł więc cena super