Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6464Zdesperowana23

nie odzywa się 3 dni ! ;( Błagam o wsparcie :( .. Ciężko mi..

Polecane posty

Gość Asieek.
Pokłóciliśmy się. Krzyczałam, że to wszystko nie ma sensu, ta cała zabawa w bycie razem. Mówiłeś, że damy radę , że przetrwamy wszystko. Wtedy powiedziałam szeptem, cała zapłakana, że to tak, jakbym cię poprosiła o gadającego słonia - nierealne i wybiegłam. Wieczorem, leżałam na kanapie, skacząc po kanałach. Usłyszałam dzwonek do drzwi - pizza - pomyślała. - Wreszcie. Podeszłam do drzwi i Cię zobaczyłam. Trzymałeś w ręku pluszowego słonia. Nacisnąłeś na guzik i słoń zaczął nawijać. - objeździłem każdy sklep w mieście, więc jak teraz sobie zażyczysz gadającego lemura to się zabije - powiedziałeś, a ja uśmiechnęłam się, wciągając cię do środka. ; *

Gość zadzwon ale
Apatia8492 jakie bogate slownictwo:) kazdy ma prawo sie wypowiedziec, co sie go czepiasz?

Regres ma takie samo prawo się wypowiadać jak każdy inny na tym forum, czy jest miły, czy nie. Ja uważam, że autorka jest nieźle pierdolnięta, innych słów się użyć nie da, i niech chłopak Bogu dziękuje, że mu oczy otworzył.

Gość 6464Zdesperowana23
Regres nie przejmuj się ;p

Gość 6464Zdesperowana23
masz prawo się wypowiadać ;)

Gość zadzwon ale
mloda jest, siano ma jeszcze w glowie:P

Gość 6464Zdesperowana23
chciałam być miła.. ale jak widać, nie da się ..

ależ mi miło :) To ja BARDZO DZIĘKUJĘ że jednak mogę tu pisać :P jestem mile zaskoczony powiem więcej nawet troszkę sie wzruszyłem :P

Gość pigggmejjj. xd
zdesperowana to Ty merry ? ;d oo jaa ^^ kogo tu widze. xd nic sie nie martw, nakopie mu do dupy ;dd a tak ogolnie to wbijamy do Cb za 30min ;D

nie dzwon do niego!!!!! 3 dni to nie koniec swiata.Masz okazje go sprawdzic,a i jego zaskoczenie bedzie wielkie,bo pewnie jest pewien ze i tak pierwsza sie odezwiesz.wyprowadz go z bledu i zaskocz czym w koncu!!!!!! zmien opis na gg i czekaj cierpliwie :D

mloda jest, siano ma jeszcze w glowie" i zdecydowanie za dużo czyta Bravo i ogląda seriali typu "prosto w serce" :P

Regres- przyznaj ,ze się "bardzo przejąłeś" i te słowa otuchy były dla ciebie ratunkiem przed popadnięciem w ciężką depresję:))

Predatorka tak jak piszesz :D już miałem zakładać topik o tym że zostałem odepchnięty i miałem spytać "czy też ktoś tak ma jak ja " :D

ja uważam,ze za dużo było przeglądania stron typu pudelek:) o czytanie gazet bym tutaj nikogo nie posądzała.. nawet Brava :P)

Gość do 23 - latki zdesprowanej
nie rozumiem, w ktorym momencie autorka az tak wam sie narazila. Z problemem tego typu, borykaja sie codziennie tysiace ludzi na calym swiecie. Co prawda nie kazdy pisze o tym na kafeterii, ale jak kazdemu z nas wiadomo, zaklada sie tu rozne tematy, a pytania bywaja o duzo bardziej blahe sprawy, i sa zadawane takze przez tzw. kafeteryjnych inteligentow piewrszej wody. Jedyne co mnie oslabia, to wstawki o opisach na GG....:)

nie rozumiem takze, co w tym takiego zabwnego znalezliscie.....Mnie o wiele bardziej rozbawily komentarze ponizej, a czym dalej tym smieszniej.....

...ale rozumiem, roznica pokolen. Pewnie jestem z conajmniej 10 lat starsza od ubawionego tu towarzystwa....

Gość zadzwon ale
Regres glowa do gory:P Autorko - rozumiem, ze teraz to twoj mega problem.... ale nie rozmawiacie od 3 dni, on nie wie co ty myslisz, a ty nie wiesz co on ma w glowie.... dlatego moim zdaniem to jest glupie. jezeli chcesz pokazac swoja dojrzalosc to trzeba pogadac... milczenie do niczego nie prowadzi. powodzenia

''To dramat nie komedia, pewnie mina mi zrzedła.'''" i to w 3 aktach :D tfu na 3 stronach

Gość aleeeeeeeeeeeeeejaja
Predatorka podrywa regresa w marny i naiwny sposób xd

Nie dzwoń. Inaczej będziesz do końca życia czuła to aATy będziesz musiała zabiegać. Zobaczysz predzej czy póżniehj przyjdzie rozgoryczenie

Predatorka podrywa regresa w marny i naiwny sposób xd" faktycznie wakacje już pełną gębą co u poniektórych :)

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Ulala, jutro rocznica a on się nie odzywa 3 dni? Miałam podobnie jak Ty. I to w moim obecnym związku. Straciłam szacunek do siebie, zawsze pierwsza, zawsze gotowa, wyciągałam rekę, robiłam wszystko, żeby się nie zdenerwował. Na szczęście to już za mną. Ale to co piszesz mi przypomina samą siebie. Dziewczyny radzą Ci dobrze - może był trochę Tobą zmęczony? Na pewno nie miał prawa się zdenerwować o to. Może, zdenerwować, ale nie urządzać trzydniowego milczenia.. Trochę smutno, że przed rocznicą :(

Gość 6464Zdesperowana23
no i nic ..

Gość a co to znaczy???????????????
Odzywa się to mu zalezy nie odzywa się to nie zależy:P A może on też zaciska zęby żeby się nie odzywać mimo ,że tęskni???? Nie wiem skąd u was te poglądy.....np. jesli nie odezwie sie do jutra to mu nie zależy. A co jesli wytrzyma np. miesiąc i się odezwie? To wtedy wymyslicie sobie ,że z inną mu nie wyszło? Dziwne macie "mierniki uczuć" Autorko zresztą sama pomyśl o sobie Ty w tej chwili tęsknisz ale też się nie odzywasz bo się uparłaś.Może on ma to samo?Pomyslaś o tym? Weź do niego napisz i problem z głowy!!Proste! SZKODA CZASU I ENERGII NA TAKIE GŁUPIE GIERKI. Niby zabawa ale można wszystko nią zepsuć!