Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piecioraczkowa mama

PANOWIE POMOZCIE AUTO JAKIE ?

Polecane posty

Gość piecioraczkowa mama

mam prosbe do panow czy moglibyscie poradzic mi jakiesdobre duze auto niedawno urodzilam piecioraczki i potrzebuje a uto na 5 fotelikow dzieciecych ja plus maz i jeszcze zeby jakis bagaz sie zmiescil

Gość piecioraczkowa mama
oj zaden nie doradzi potrzebuje jakiegos modelu co cala rodzina sie zmiesci i by byl bezpieczny

Gość elisa-
pięcioraczki??????? serio??????? :) a dlaczego nie było Was w talewizji?? Boże jak Wy sobie radzicie z pięciorgiem maluchów??? :)

Gość małamałam:)
nie jestem facetem ale... moze jakis busik reno espace trzecia albo czwarta generacja moze jaks wv t4

Gość piecioraczkowa mama
no tez tak wlasnie o takim myslalam musi byc duze i wygodne do poprzedniczki do telewizji nie chce isc bo po emisji spokoju mi nie daja juz w szpitalu zastrzeglam anonimowosc wiele razy widzialam w telewizji a pozniej matki sie wypowiadalz ze zaluja bo spokoju nie maja nie zalezy mi na rozglosie

Gość piecioraczkowa mama
małamałam:) to reno jest fajne i takie praktyczne

Gość rixonss
wow to ty potrzebujesz malego autobusu a nie samochodu :) moze wv trasporter :) -- Biura Nieruchomości Rzeszów

Nie tylko musi być duże i wygodne ale przede wszystkim bezpieczne! Takie wydmuszki to mają strefę zgniotu na tylnym bagażniku. Potrzebny jest terenowy opancerzony Hammer kombi :]

Gość piecioraczkowa mama
victor x a masz jakas strone gdzie bym mogla go obejzec jak wyglada

Gość piecioraczkowa mama
wielbiciel 70 b zmiesci sie tam 7 osob 5 dzieci i my z mezem

Gość piecioraczkowa mama
to zdjecie wnetrza auta pasuje 7 osob wow dzieki mam problem bo maz nie ma czasu a musze na dniach kupic auto niedawno urodzilami potrzebne wielkie

Gość piecioraczkowa mama
o tez super a bezpieczenstwo na tym zalezy mi najbardziej jest bezpiecznym samochodem

z tym, że oczywiście nie wszystkie egzemplarze mają 7 miejsc, są różne wersje - 5 i 7- osobowe, zarówno w przypadku Forda, jak i Volvo 🖐️

Gość piecioraczkowa mama
dziekuje ci bardzo za pomoc

bezpieczeństwo...no cóż, Ford to VAN, a Volvo SUV, więc w razie kolizji ten drugi będzie bezpieczniejszy, ale za to też sporo cięższy i bardziej paliwożerny.

Ekonomie także w Volvo da się przy obecnej gamie dynamicznych, ale ekonomicznych diesli połączyć.

Ja mam Citroena Evasiona, jestem bardzo zadowolona zwłaszcza z odsuwanych a nie otwieranych tylnych drzwi! Auto 7osobowe

co do paliwożernosci Volvo to można się oszukac bo ich silniki w porównaniu do gabartu aut są bardzo oszczędne