Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdaM.

Czego mężczyzna oczekuje od kobiety w łóżku?

Polecane posty

Pytanie jest skierowane głównie do mężczyzn. Napiszcie proszę, jakie są Wasze fantazje, marzenia erotyczne.

Gość Zosia, lat 48
ja marze o orgazmie

Gość młody - nowy
że nie będzie kłodą, że będzie sama też wychodziła z inicjatywą i może czasem oral

Gość wiczios
loda z połykiem

Gość cycatkaniematka
tryskajacych mlekiem piersi?

Gość Czystości przede wszystkim!
Żeby była czysta, a nie tylko wydezodorantowana

jw. żeby kłoda staneła w ogniu a nie leżała spróchniała, i nie zastanwaiajcie sie pół godziny trzymając go w ręku czy go wziąc do buzi czy nie. Szczególnie jak facet przed tym machał 20 minut jęzorem po twoim pierożku.

Gość nlnlkjnlkn
to oze ja sie wypowiem, choc jestem kobieta to na podstawie doswiadczenia moge powiedziec ze faceci uwielbiaja kiedy kobieta w lozku staje sie totalnie wyzwolona, troche niegrzeczna. piszac wyzolona mamnamysli to ze nie kontroluje siebie, idzie z zywiolem, robi to na co ma ochote nie zwazajac na to czy wypadnjie zle czy dobrze, jesli ma ochcote krzyczec to kryczy itd. nie wybrzyda i robi wszytski swinskie rzceczy o ktorych facet marzy a im bardziej on sie z tego powodu podnieca tym wieksza dla niej satysfakcja. a magiczne slowa: mozesz ze mna zrobic wszystk zatrzymaja go przy tobue na zawsze i sprawia ze absolutnie oszaleje na twoim punkcie. taka ja byla i jestem w lozku i kazdy facet nazywal mnie seks bomba pomimo ze na codzien jestm bardzo skromna dziewczyna. ale w lozku staje sie totalnie kims innym. i mysle ze wlasnie to sprawai ze faceci szaleja za mna

Gość Magda_Miko
Dlaczego faceci chcą,żeby połykać? Czy to takie ważne?

Gość xxl-men
Mi to obojetne czy partnerka polyka. Najwazniejsze zeby mi tak zrobila loda zebym sie spuscil. A gdzie - to obojetne.

Nie musi połykać. Ważne żeby w najważniejszym momencie nie odskakiwała jak oparzona...

Gość Magda_Miko
Czy lepiej, kiedy ona inicjuje zbliżenie? Wolicie, jak robi to pośpiesznie czy powoli, zmysłowo? Opiszcie, proszę.

Gość zeby w pupe lubila
:)

Gość simian raticus
Najważniejsze by kobieta nie leżała jak kłoda! Mężczyźni od dawien dawna ruchają! Teraz czas by kobiety poruszały się trochę na pieska czy tam jna jeźdźca, a facet niech leży albo się nie rusza! Trzeba odwrócić na odwrót tę seksualną ewolucję . . .

E tam. Tak "na kłodę" też jest czasem fajnie. Doświadczeni małżonkowie wiedzą, że kobieta może odbyć seks niemal się się nie budząc. To zupełnie jak żołnierze, którzy mogą spać maszerując.