Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dac synowi na 18stke?

Syn ma 18stkę! Proszę o radę z prezentem???

Polecane posty

Syn ma 18stkę! Proszę o radę z prezentem??? Ja mam 170 tysięcy złotych, moi rodzice na tę okazję również przygotowali 150 tys. Syn i córka mojego brata dostali na swoje 18stki od rodziców i dziadków(wspólnie się złożyli) po mieszkaniu. Czy to jest dobry prezent dla mojego syna. Blisko nas jest mieszkanie za 200 tysięcy, dwa pokoje? Ewentualnie moi rodzice którzy zostali sami w domu proponują żeby wyremontowac u nich strych i syn tam do nich by się wprowadził? Co sądzicie o tym wszystkim?

Gość mamusieńka..
w głowach sie poprzewracało, na 18 proponuje czekoladki

Gość co za skąpstwo
to za mało -powinniście mu jeszcze dać samochód. Co za ludzie. :O

18 stka jest raz w życiu, syn wkracza w doroslosc. I zastanawiam się wspólnie z rodzicami jaki prezent mu dac, zastanawia mnie czy 18 lat to nie za wcześnie by wyprowadził się z domu.

Wiesz samochód to mu kupił ojciec!!! Ojciec który przez lata nie interesował się nim a syn poznał go dwa lata temu jak miał 16 lat. Teraz jego ojciec zainteresował się nim i obiecał że na 18stkę mu kupi to auto.

ja tam na 18tke dostalam 1000 zł (slownie: tysiac zlotych) i moglam urzadic sobie impreze w domu, teraz to sie ludziom we lbach poprzewracalo, a tak serio mysle ze to marna prowokacja...

Ja na 18tkę dostałam magnetofon z odtwarzaczem CD - jaki to był wtedy prezent hohoho! A poza tym: durne pytanie i uważam, że to prowo :O

Gość 18 x 2
zamow mu kilka dziwek i karton gumek albo jakiegos geja- bedzie chlopak mial pamiatke na cale zycie :D

Gość bratislava.....
łeee tam, lepiej wziąć kredyt i dać mu z pół miliona:D

Gość wózkowaaa
przecież twój syn wygrał w totka, potem byl niewdzieczny mieszkając w kawalerce... a i chba nie zdał matury., zdecyduj sie:D

Przesadzacie z tym prezentem. Chlopakowi może się w głowie popieprzyć od tego. 18 to za wcześnie. Może najpierw niech skończy studia. Jak mu kupisz mieszkanie na 18 to co dotanie na 20, albo z okazji ślubu?? Wtedy będziesz musiała obrabować bank. Powinnaś wyprawić mu imprezę, kupić coś ze złota i tyle.