Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielony_Irys

Czy wierzycie w istnienie Zdesperowanej Żony, jennifer8787***, MalejBlondi itd

Polecane posty

? Bo ja nie wierzę, że istnieją tak głupie kobiety. Jestem pewna, że mają płacone przez kafeterię za pierdolenie głupot ważne, aby FORUM ŻYŁO". Moja koleżanka pracowała w sklepie z butami i co dzień musiały zmieniac półki, bo SKLEP MUSI ŻYC. Nieważne, że do sklepu nikt nie wchodził ;-)

Może źle to wyraziłam, Wy istniejecie, ale jesteście pracownicami (pewnie na zlecenie) kafeterii. Nikt przy zdrowych zmysłach nie pokazuje tu twarzy, swojego mieszkania i czegokolwiek. Jesteście tu po to, aby prowokowac i za to macie kasę. Niestety większośc daje się nabrac..

weeeź kurwa bo ci powiedziałem raz do chuja tam wkurwiasz oko

Gość i czym się ....
i pewnie zaraz moderatorzy usuną topick

Jeśli Zdesperowana Żona jest prawdziwa to mój pies jest mądrzejszy. Zresztą tyczy się każdej z tych pokazujących swoje twarze, dzieci, kuchnie, WC, dojazd do sklepu itd. Jesteście żenujące.

jennifer8787*** a Ty już zamilcz. Nie pogrążaj się. Pokazałaś swoją "klasę" i już cichutko podwiń ogon i do kuchni, tam gdzie miejsce utrzymanek mężów. Masz prawo byc prostą osobą, masz prawo życ na koszt męża, ale nikt nie dał Ci prawa ubliżac innym ludziom i to w tak chamski sposób. Żal mi Twego męża i dziecka (oczywiście zakładając, że oni w ogóle istnieją).

a mi żal was ,że nie macie swoje życia i jak takie typowe "plotkary" podenicacie się życie ludzi z kafe:D to jest normalnie żal do potęgi

Tu zgadzam się z Zdesperowaną żoną - na głupocie najwięcej można zarobic, tylko, że mój pies jest mądry i nawet gdybym go przekupiła nie chciałby zagrac idioty.

Gość bjkhbjknjklnkl
zdesperowana jestes ladna ale moglabys nosic grxywke bo masz duze czolo

Gość zakolowy pan
zdesperowana ma ogromne zakolaaaaa

Gość zakolowy pan
o widzę ze zdesperowana zna słowo zal czyli jest na etapie szkoły podstawowej bądź o zgrozo przedszkola

Gość cala trojka
jest brzydka a i tak na piedestale najpiekniejszych na forume sa tylko chyba Noxelia i Kingusia moga się równac z ta trojka

Gość kagada
No coz, sa ludzie z przerosnietym ego :D Musze sie gdzies lansowac, kafe tez dobra. Mnie smiesza bardzo takie gluptaki. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - takie podsumowanie :D