Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratislava.....

słyszałyście u wózku porshe? pytam z ciekawości.

Polecane posty

Gość bratislava.....

ostatnio koleżanka mówiła mi, że nasi wspólni znajomi chcą kupić dziecku wózek porshe i że "wyhaczyli gdzieś używany za 4tys, bo nowy to z 8 kosztuje" ... nigdy nie słyszałam o takim wózku dlatego chciałam Was spytać czy jest taki czy oni jakieś kity wciskają?:) Spojrzałam na allegro, poszperałam w google i nie znalazłam takiego wózka...Z takich najdroższych to znalazłam jedynie concord i recaro w granicach 4-4,5tys...

Gość wózkowaaa
są droższe, silvercrossy ale to takie wielkie 30 kg kolumbryny. nie słyszałam o wózku porshe:)

Gość bratislava.....
o, o tym silvercrossie też słyszałam:) ale tamta znajoma upierała się, że to porshak:D

Gość wózkowaaa
może ci znajomi kupili właśnie jakiś wypasiony wózek i koleżance powiedzieli że to "porshe wśród wózków" a ona zbyt dosłownie zrozumiała?:)

Gość bratislava.....
też mi się tak wydaje:) pewnie kupili inglesinę albo tego concorda i tak powiedzieli:]

Gość wózkowaaa
za 8 tysi to może była jakaś limitowana seria z lepsza tapicerką albo z jakimś specjalnym logo. Bo przecież concord czy inglesina to właśnie około 4 tysie nówka kosztuje Chyba że chodziło o maclarena i maclaren z porshe jej się pomylił:)

Gość bratislava.....
ale maclaren chyba też aż 8tysi nie kosztuje?:) pewnie jej się coś popieprzyło...nie to, że jestem zazdrosna hehe, bo jak ich stać, to niech kupują i za 10tysięcy, ale tak spytalam z ciekawości, bo o tym porshe nie słyszałam:) dzięki

Gość wózkowaaa
no własnie jakiś wypasiony model ze złotym logo czy podświetlaną limitowaną budką moze tak;P

bardzo możliwe ze jest , ja mam oryginalny wózek Jeep . Chrysler , czyli producent Jeepa , wypuscił taką serię wózków dzieciecych w Stanach .

Gość bratislava.....
teneryfa, akurat mieszkasz w USA, a myślisz, że w Pl byłby taki wózek? A ile Twój kosztował jeśli mogę wiedzieć?:) fajnie wygląda?

a i najdrozszy wóżek jaki widziałam to wózek STOKKE , koleżanka 2 lata temu kupiła nowy za prawie 8 tyś ....

Gość bratislava.....
a jednak:) fajny, ale 8tysięcy to chyba nie kosztuje:D

Gość bratislava.....
to było odnośnie porsche... a co do stokke to takie ceny są, niezłe!:)

tylko ten jeep to jest typu parasolka , leciutki , wazy nie całe 4 kg , wnosze go jedną ręka z zakupami . Nie mieszkam w USA , wózek kupiłam nowy na allegro od dziewczyny która tam mieszka , kosztował mnie z przesyłką coś ok. 250 zł . Jestem bardzo zadwolona. wygląda tak, tylko ja mam szaro rózowy : http://allegro.pl/spacerowka-jeep-okazyjna-cena-i1668424468.html

Gość bratislava.....
teneryfa, super...ps. nie wiem co mi się ubzdurało, że tam mieszkasz:)