Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007loveme

Osoba towarzysząca a prezent?

Polecane posty

Gość 007loveme

Hej, mam taki dylemat, mój chłopak (jesteśmy razem rok) został zaproszony na ślub kuzyna razem ze mną, w sumie to nie wiem jak jest napisane na zaproszeniu czy jestem wymieniona z imienia czy po prostu chłopak został zaproszony z sobą towarzyszącą (chłopak pracuję za granicą więc jemu wysłali zaproszenie, więc nie miałam okazji go zobaczyć). Młodą parę widziałam raz i to w dodatku kiedy jeszcze nie byliśmy razem, w sumie nawet nie pamiętam ich, tylko ze zdjęć kojarzę i teraz moje pytanie czy powinnam dołożyć się do koperty czy nie? Liczę na szczere odpowiedzi :) Bardzo mnie ta kwestia męczy ponieważ w te wakacje mamy 4 wesela - 3 z jego strony, jedno z mojej :)

Gość katarina malina
my z chłopakiem od poczatku składalismy się na prezent - tzn ja szłam na wesele z jego strony, to sama chcialam się dołożyć - i odwrotnie. jak miałam "kryzys" z kasa to on czasami wykładał pieniądze(bez względu na to czy wesele "moje" czy "jego", i wszystko było ok... a co do osoby towarzyszącej i zapisku na zaproszeniu... ja byłam "osobą towarzyszącą" 3 miesiące przed naszym ślubem i wpisała tak osoba, która doskonale zna moje nazwisko i wie, ze lada dzien mamy slub..........

ja też zawsze składałam się na prezent. a byłam z mężem na 7 weselach z jego strony i ...na żadnym z mojej :P