Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beataaaa843

KTÓRE BUTY LEPSZE DO BIEGANIA? ADIDAS/NIKE

Polecane posty

Gość beataaaa843

chcialabym sobie kupic buty do biegania, ale niewiem na jakie sie zdecydowac. znalazlam Nike, ktore podobają mi sie bardzo ze wzgl na to,że są czarne: http://allegro.pl/nike-wmns-air-downdraft-leather-rozmiar-39-i1673336431.html ale mialam okazje przymierzac adidasy kolezanki, mialam wrazenie, ze w podeszwie jest jakas cudowna sprężynka, ktora baaaardzo ulatwia bieganie :) addasy mniej wiecej te: http://allegro.pl/adidas-duramo-2-w-r-39-1-3-twsport-do-biegania-i1649800816.html i teraz mam problem. nie wiem jak te Nike, wolalabym Nike, ale jesli bedą niewygodne? prosze o pomoc

Gość beataaaa843
pomocy

akurat na nogach mam nike bardzo podobne to tych twoich i sa rewelacyjne zarówno do biegania jak i chodzenia bierz nike bo i but dobry i cena tez

Gość beataaaa843
up

zdecydowanie wybrałabym ADIDASA. Miałam podobne z Nike i strasznie mnie obcierały, ogolnie to jestem od lat wiernym uzytkownikiem marki adidas, dresy, koszulki, bluzy i buty:-)

Gość beataaaa843
Jejku i nadal dylemat ;)

Gość beataaaa843
te z adidasa są na pewno profesjonalne (w miare) do biegania, ale Nike moglabym tez nosic np na aerobik, bo nie są tak masywne. czy ktos moze mi cos jeszcze o tych Nike'ach powiedziec???

Gość beataaaa12584
up up

ty tam wyzej, a co cie kurwa obchodzi za ile kupuje sobie buty do biegania? moze biega co wieczór i potrzebuje wygody...poza tym buty do biegania za 120 zl? hm...nie jest to juz jakas wygórowana cena ty popierdalasz w trampach z bazaru za 12 zl? i daj se siana, bo jak autorka zechce to bedzie biegac w butach za tysiac zl. ja nie widze, zeby sie tutaj kobieta wywyższała, że sra pieniędzmi, ale jakby nawet i nimi srała to nie twój interes 🖐️ wybaczcie, ale wk...mnie juz to zachowanie niektorych kafeterian i bede pseudomadre dziadostwo tepic 🖐️

Wiesz co, najważniejsze to przymierzyć te buty. Bo musisz pamiętać, że buty do biegania nie są ze skóry, tylko z materiału, więc się nie dopasują i od razu muszą być dobre i wygodne. Sama mam Adidasy Supernova do biegania, ale powiem ci, że na dłuższe dystanse raczej się nie nadają, bo są ciut za ciężkie (tzn. są typowo do biegania, ale to po prostu taki model troszkę cięższy). Mój chłopak ostro trenuje i dużo biega, i on preferuje Nike. Tyle, że nie wiem jakiego modelu używa, a to głównie od tego zależy. Jakby co, to proponuję outlety, bo tam będą dobre buty w o wiele niższej cenie (ja za swoje zapłaciłam stówkę mniej).

Jest wiele dobrych marek i świetnie mogą się sprawdzić. Jak widzisz ilu ludzi tyle opinii. Sęk w tym, że te same buty dla jednej osoby będą super, a dla innej okażą się fatalne. But musi dobrze leżeć na nodze. Musisz dobrze się w nim czuć. Wydaje się, że w tym przypadku tak naprawdę nie ma większego znaczenia którą markę wybierzesz (są porównywalne). Najważniejsze aby buty spełniły swoją rolę jak należy. Dlatego kup te, które bardziej Ci się podobają i przymierz. Jeśli czujesz, że coś jest nie tak odeślij i spróbuj następne. Nic na siłę, bo będziesz tylko cierpieć. Ty i tylko Ty musisz sama dokonać ostatecznego wyboru.

Gość beataaaa12584
dzieki :) jestem z Gdanska i bylam w Outlecie, ale maly wybor butów i poza tym wyszly by mnie drozej, dlatego zdecydowalam sie na allegro. jak juz pisalam przymierzalam prawie identyczne adidasy i byly bardzo wygodne, nawet w nich biegalam, ale bardziej podobaja mi sie te czarne Nike. ehh...

Gość dfhjdfh
uuppp

najlepsze nike air max pprostu nie cuzjesz ze masz buty na sobie sa najwygodniejsze adidasy i dlugo lat w nich pochodzisz

Gość ghfgghghgh
kurna wiecie rozumiem jak ktos uprawia sport wyczynowy, jest sportowcem i kupuje sobie buty za 200 zl nawet. ale jak taka durna dziwa kupuje sobie buty do glupiego biegania za 120 zl to naprawde nie pojmuje tego, trzeba byc jakas ostatnia debilką 🖐️

Gość beataaaa843
a co,mam sobie zniszczyc stawy butami z bazarku za 30 zl? moja kasa, mam taki kaprys ze chce miec te buty markowe i takie sobie kupie :)

Gość beataaaa843
up

Gość klamerka123
ja chyba wybralabym Nike :)

Gość gość
najlepsze obuwie ma KUBOTA :classic_cool:

Gość gość
Jakie air max ???? airmaxy do biegania się nie nadają, chyba że te najnowsze 2013 (albo 30 lat temu można było w nich biegać) , ale jak masz już wydać tyle kasy na buty to kup sobie profesjonalne biegówki Asicsa. Do biegania nie widzę lepszej firmy oni zjedli żeby na butach do biegania - obadaj tutaj, na pewno coś znajdziesz: http://www.butyjana.pl/buty_do_biegania.html

Gość KafeGda
Beata ja też jestem z Gdańska. Buty do biegania kupiłam w profesjonalnym sklepie dla biegaczy (mogę podać nazwę, ale nie podaję od razu żeby nie było że reklama). Tak mi podpowiedzieli biegający znajomi. Chodzi o to, że w takim sklepie sprawdzą ci stopę (neutralna, pronująca czy supinująca) i dobiorą odpowiednie buty. Tyle, że takie buty to wydatek ok 300-400zł, więc nie wiem czy chcesz tyle wydawać.

Gość KafeGda
Ja mam właśnie buty Asicsa.. Wiem, że niektórzy mówią, że New Balance'y są jeszcze lepsze.

Gość gość
Biegam co drugi dzień, dystans ok 7 - 7,5 km zainwestowałam w Adidas Energy boost, pieniądze duże, ale w nich po prostu się fruwa... chesz biec więcej i więcej, polecam :)

Gość anita_5555
Też mam z tej serii, bardzo dobre do biegania. Adidas robi wygodne buty, jak biorę do biegania to zawsze z takich. Fajne maja też te z serii ZX ale to raczej do chodzenia, albo na fitness.