Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunia chrześniaka mojego męż

chrześniak mojego męża będzie mieć komunię i zastanawiam się ...

Polecane posty

sądzę, że chcecie uchodzić za takich świętych kiedy tu piszecie, to tak jak co niektórzy chodzą do kościoła tylko po to, żeby sąsiadów pooglądać a potem poobgadywać, nikt z was nie jest święty i nikt nie jest nieskazitelny, każdy ma swoje na sumieniu, ja się nie wypieram moich "grzechów" natomiast wy potraficie tylko i wyłącznie patrzeć na innych i krytykować, natomiast na siebie nie patrzycie, dlaczego? z wygody? boicie się spojrzeć prawdzie w oczy? ja spojrzałam, wiem co się dzieje u mnie, rozmawiałam nie jeden raz na ten temat z księżmi, wyjaśnił mi w jaki sposób wybrnąć z tej sytuacji, nikt mnie nie wypędził, nie zakazał wchodzić do kościła mimo, że żyję jak to piszecie w grzechu, co więcej, przypominają, żeby chodzić, żeby nie zostawiać wiary, podpowiadają pewne rzeczy, nie namawiają, żeby się rozejść, rozumieją, akceptują, podają rękę. A tutaj proszę, wielcy katolicy o swoim bliźnim w taki sposób się wypowiadają?

Gość No niby jak się wypowiadają?
To ty obrażasz i ublizasz, inni ci tylko wskazują co według nich jest nie tak. Sama tego chciałaś, ale cię prawda w oczy kole. Co do księży, a niby jak mają mówić? Z kościoła wygodnić nie mogą, ale też nie mówią że dobrze robisz. I Jezus mówił "idź i nie grzesz więcej". A ty niestety nie zamierzasz przestać. W twoich wypowiedziach są złe słowa: i oszczerstwa na temat żony twojego gacha, i obrażanie rozmówców, i ubliżanie im. Ty się zastanów, bo skoro piszesz na publicznym forum, nie oczekuj ze ktoś ci musi przyklaskiwać.

wskaż proszę moje słowa, w których was obrażam! albo przyznaj się po prostu, że nienawidzisz ludzi takich jak my, ja nie spowodowałam tego, że im się posypało w związku, im nie wyszło, potem my się poznaliśmy i zaczęliśmy być razem i co w tym złego? im nie wyszło, on podjął decyzję o odejściu, co w tym dziwnego, że potem związał się z kimś innym? ona też miała kogoś przez kilka miesięcy, potępiacie ją za to? czy może jej wolno tylko on powinien być sam do końca życia?