Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla zonkaaaa

Czy nocujecie u partnerow/partnerek mieszkajacych z rodzicami?

Polecane posty

Gość Przyszla zonkaaaa

Chcialabym zapytac sie czy nocujecie u swoich partnerow badz partnerek mieszkajacych razem z rodzicami. Jestem w 3letnim zwiazku, oboje mamy po 22 lata, planujemy slub, jednak dla mojej przyszlej tesciowej nocowanie przed slubem to cos zlego. Oczywiscie szanuje jej zdanie i nie nocuje nigdy w ich domu. Jaki stosunek maja rodzice waszego partnera/partnerki do waszego zostawania na noc w ich domu?

Gość berenerka
chłopka mojej siostry w weekendy zawsze nocuje u nas w domu i moi rodzicie nie mają nic przeciw temu :)

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
Aby mój facet mógł u mnie nocować w domu to musiałby wydarzyć się cud ;) Moi rodzice by tego nie zaakceptowali i by go wygonili ;) Tzn zaprosili na rozmowę do stołu heheheheehehehe. A ja u niego? U niego nocuję tylko w sylwestra i czuję się trochę niezręcznie, gdy po korytarzu wszyscy chodzą a ja z nim w pokoju "śpimy";)

berenerka no wlasnie wiekszosc moich znajomych nocuje u siebie, a ja nie moge. Szanuje decyzje mojej tesciowej- to jej dom, jednak chcialabym czasem moc zostac, chociazby po to by nie musiec wracac do domu po nocy.

Gość Ja od 18ego r.życia
nocowąłam u swojego chłopaka (on miał wtedy 22) a on u mnie. 1 raz nocowałam u niego po weselu, byliśmy wtedy razem 8 miesięcy. A potem to już prawie co weekend on nocował u mnie, albo ja u niego. Ani moi rodzice nie mieli nic przeciwko, ani jego. Zachowywaliśmy się grzecznie u siebie. Ja z jego mamą załapałam świetny kontakt. Dziś już jesteśmy po ślubie 3 lata. ;)

Rozumiem Cię, ale ja u faceta nocowałam dwa razy w życiu - dwa sylwestry a jesteśmy razem 4 lata. On u mnie nie mógłby nocować, bo mam takich rodziców. Ale jakbyśmy wracali z wesela to nie wiem, czy bym nocowała u niego czy u mnie. Chyba pojechałabym taksówką do domu. :) Nie przejmuj się tym. Wiem, że wiele osób u siebie nocuje, ale to przecież wcale takie przyjemne nie jest, gdy wie się, że za ścianą są teściowie, którzy wszystko słyszą i zastanawiają się, co aktualnie robimy ;)

Gość z dupy masz problem
ja mam 26 lat narzeczony 28 za 2 MIES slub i moj facet nigdy u mnie nie nocowla i teraz tez nie moze to dom moich rodzcicow i chyba nie zycza sobie zeby ktos spoza rodizny lazil w pizamie po domu rodzicow dom rodzicow zasady wy sobie bedziecie spac razem na swoim

On u mnie tez nie nocuje, bo jego mama robi chore akcje. Mi juz nie chodzi o sex, ale poprpstu o to by zwyczajnie sie razem obudzic i zasnac. Nocujemy razem tylko na wakacjach, a to kilka dni w roku zaledwie.

Cóż :) Jak ktoś już tu powiedział: dom rodziców=ich zasady. Nie ma co się tym przejmować tylko zaakceptować to ;) I tak nic nie zmienisz.

Gość Ja od 18ego r.życia
Nie wszyscy rodzice "sobie nie życzą" . Moim to nie przeszkadzało wcale. I w piżamie mój mąz w życiu nie latał po domu moich rodziców, ani nikomu nie przeszkadzał. ja w jego domu też. Wszystko zależy od podejścia rodziców.

Zależy od rodziców. Moi są staroświeccy ;) Ale ma to swój urok hehe. Ja bym się źle czuła, jakby mój facet u mnie nocował. Ale to chyba tylko dlatego, że wiem, jakie podejście mają moi rodzice ;)

Wiadomo, że najważniejsza jest opinia innych a nie uczucia

Moi na początku się nie zgadzali... (teraz jestesmy razem ponad 4 lata) to już moze... sporadycznie :D Ale jego mama... owszem, mogę ale w osobnym pokoju :D Bo ona myśli że pierwsze co będziemy to się kochać :O ale cóż... powiedziała że dopiero po zaręczynach, a się nie zanosi :D

Gość jriojreiuorteiue
Zarówno ja jak i mój facet mamy własne mieszkania, bez współlokatorów ;) On chce żebyśmy zamieszkali ale ja póki co nie chcę o tym słyszeć... cenię sobie chwile samotności ;)

Jakieś głupie podszywy ;) Ale potwierdzam - dla moich rodziców liczy się opinia innych ;) Dla mnie w ogóle nie ma znaczenia, ale oni tacy już są.

U nas po zareczynach, ale znam zdanie mojej tesciowej i nie poruszam tego tematu. "Tak i tak zle" bo oni zaraz tak mysla ze nocujac razem to trzeba sie kochac od razu. Nie pomysla, ze moze poprostu chcemy pobyc ze soba.

Jestem z facetem od 8 miesięcy spaliśmy razem 3 razy, raz po sylwestrze, raz po jakiejs imprezie i raz bylam u niego na noc ale moi rodzice nic nie wiedza bo mam niecale 18 lat, moj 23. Jego rodzice nie mieli chyba nic przeciwko mama chyba nawet nie wiedziala;)

Przyszla zonkaaaa no mój chłopak już jej tłumaczył, że gdybyśmy chcieli się kochać to mozemy i w dzień, albo jak ich nie ma- a często ich nie ma :D Ale do niej to nie dociera, my uprawiamy tylko seks leżąc ze sobą... Nie pomyśli właśnie o tym że chcemy sobie pobyc w nocy razem, poprzytulać się itp. :O

Przyszla zonkaaaa hahaha... :D ja się tam śmieje z chłopakiem że pewnie sami praktykują tylko w nocy to my też tak musimy :D Ja nie wiem.. ale jak czasami w dzień śpimy razem (jak jesteśmy zmęczeni albo po podróży) to nic nie powie. Może to różnica- pod kocykiem a pod kołdrą :D

Przyszla zonkaaaa haha, my się zamykamy na klucz :D bo chłopaka zaczęło irytować to że przychodziła... :D tuz ciasteczkami tu z placuszkiem tu z soczkiem.. teraz już się nauczyła że ma nie wchodzic... ale i tak swoje myśli :D Za to u mnie mama lubi wpaść sobie do nas co jakiś czas :D ale spać razem pozwala :D O... a co było najśmieszniejsze... w zeszłym roku puściła nas pod namiot nad jezioro :D na tydzień.. i co to za różnica? spać razem pod namiotem a w jego pokoju? :D