Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla zonkaaaa

Czy nocujecie u partnerow/partnerek mieszkajacych z rodzicami?

Polecane posty

Gość zakochana narzeczona
nam się akurat tak zgrywa , że teraz jedziemy w góry, później wracamy moi rodzice z siostrami wyjeżdżają to będziemy mieszkać sobie razem u mnie, później jego rodzice wyjeżdżają na początku sierpnia to u niego będziemy spać razem a w drugiej połowie sierpnia my jedziemy nad morze, więc też razem :) co roku tak mamy :)

Gość mini ratka
w takim razie nie wiem czy cokolwiek da sie zrobic.Jesli macie spac razem kosztem pogorszenia kontaktow miedzy Wami a matka/tesciowa to chyba nie warto.

Gość mini ratka
my tez zawsze korzystamy z nieobecnosci rodzicow:) w ostatnich latach celowo bralismy urlopy w innym terminach niz nasi rodzice, zeby dluzej ze soba pomieszkac:D

Wlasnie o te kontakty chodzi, bo czy chce czy nie chce to decydujac sie na slub z nim , jego Mama zawsze bedzie obecna w naszym zyciu. Dlatego nie nocujemy , chodz pomalu mam juz dosc patrzenia na zdanie przyszlj tesciowej, bo nie mamy po 15 lat, a tak jestesmy traktowani.

No kontaktów lepiej nie narażać... bo później będą wojny między Tobą a teściową :D Ja się tam mojej też nie sprzeciwiam, bo jakby czasami się mój chłopak mi oświadczył to różnie by to było później :D