Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

dokuczają mi w pracy że jestem gruba

Polecane posty

Gość takatam jedna niepracujaca
Mimi89 nie przeżywaj tego i tyle to wszystko jest po to by sprawić Ci przykrość

ta baba ma sama 40+ ale nie wygląda za ladnie sama o sobie mówi że jest gruba a waży jak powiedziała 63 kg ale pali tyle że szok... siedzi przy kompie w jednej ręce myszka w drugiej fajka obok popielniczka. I mówi że musi zjeść śniadanie, fakt sniadanie też je ale najpierw kawa i fajka a capi niemożliwie... żal mi ciuchów przesiąknietych smrodem o perfumie juz nie wspomnę bo nie ma sensu używać na takie wycierki. Prace traktuję jak najbardziej poważnie, żeby nie było.

no ja jestem bardzo przeżywająca... nie bez powodu brałam leki ale to już inny temat

statystycznie niepoprawna- ja bym powiedziała że to jakaś mlodziutka sexi laseczka, o nadwadze bym nawet nie pomyslała...

Wy też byłyście cudowne, dodam do ulubionych, poczytam w ciężkich chwilac jeśli takie będą a na żylaki maśc z ksztanowca i ćwiczenia na rowerku+ chodzenie nie wystarczą? do tego diohespan np?

dziękuję za posty, byly bardzo miłe i podbudowywujące, jesli ktoś chce może się dopisać, ja ide już spać i życzę kolorowych snów 😘

" http://www.voila.pl/377/9e459/?1 02:52 [zgłoś do usunięcia] Mimi89 Wy też byłyście cudowne, dodam do ulubionych, poczytam w ciężkich chwilac jeśli takie będą a na żylaki maśc z ksztanowca i ćwiczenia na rowerku+ chodzenie nie wystarczą? do tego diohespan np?" Na pewno jest za słabe:O.ŻYLAKI TO COŚ GORSZEGO OD RAKA ALBO NAWET GROŹNIEJSZEGO GLEJAKA:O.NIE ZNAM NIKOGO KTO ZUPEŁNIE WYLECZYŁ SAIĘ Z ŻYLAKÓW I MA TERAZ ZDROWE ZYŁA A TYCH Z CO MIELI PROBLEM Z NOWOTWORAMI I IM SIĘ POPRAWIŁO JEST SPORO:O.

Gość kimkolwiekdzown
up

Gość thomSonnn
kurva ale ta statystyczna brzydka baba- do grocholi troche podobna, kolo 40stki pewno jest, do takiej twarzy was pasuje bleeee :-O

Gość szukajaca pracy stale
ja pitolę - tak to jest jak sie jest nowym w zespole. Zawsze grupa tworzy bariery, zeby temu nowemu latwo nie bylo.

Gość obyta
Dziewczyno, uciekaj na studia. Tam spotkasz nowych ludzi na poziomie, bo na razie obracasz się wśród nadętych bufonów. Po drugie, fajne, że rowerek masz w planie. A gdyby nie było pogody, to pamiętaj, że do ćwiczeń (w domu, tak, w domu!) wystarczą majtki i sprany podkoszulek. Do tego nie trzeba mieć kasy.

Gość szukajaca pracy stale
jak ja sama znalazlam prace bez znajomosci to podejrzewali mnie, ze to przelozona mnie protegowala.:D ..jak ona nawet polowy moich dyplomow chyba nie ma i doswiadczenia

Gość Ja gruba nie jestem ale
wiem jak to jest pracować z idiotami, moj kolega z pracy nieraz z tekstem do mnie "urosły ci cyce" albo jak klientka wyjdzie a ten teksty "wziąłbym na warsztat" 'ale dupa brałbym od tyłu"

widzę, ż nie ja jedna znalazłam się chwilowo w tej samej sytuacji

Gość jxnnchjnc
Może pójdz do dietetylka moja siostra w ciągu niecałych 2 tygodni schudła 2kg!