Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaLLLIIINNNKKKAA

Chlopak mnie rzucil jak tylko sie dowiedzial, ze nie jestem dziewica

Polecane posty

Dziewictwo to nie jest błona, bo niektóre kobiety rodzą się bez błony, albo ją sobie uszkadzają np. tamponem, a nie uprawiały seksu, a można mieć tak twardą błonę, że podczas 1szego razu może się nie przebić, albo można iść na zabieg i sobie ją odtworzyć za 3000. Więc ocenianie dziewictwa na podstawie błony jest głupotą.

Gość ja jestem prawiczkiem
i nie wyobrazam sobie zwiazku z dziewczyna, ktora dziewica nie jest

Ty masz prawa wymagać dziewictwa od dziewczyny, bo sam jesteś czysty i nie masz nic na sumieniu - taką postawę popieram w 100%. W tych linkach pisało (i zgadzam się z tym w 100%), że WSZYSCY mają być czyści, a nie tylko dziewczyny, facetów też się to tak samo tyczy. Jak wymagać czystości, to od obojgu, bo inaczej to jest niesprawiedliwe.

Gość ja jestem prawiczkiem
zgadzam sie

No chociaż jeden mądry na tym forum jest, bo to, co niektórzy piszą to jest tragedia

Gość StarszaSiostrra
glupoty opowiadasz kaitana - od kobiety wymaga sie wiecej, bo to one sa biblijnymi "strazniczkami domowego ogniska" teraz w zasadzie nie ma szansy znalezc pelnowartosciowego mezczyzne powyzej 18 r.z. zeby byl prawiczkiem najczesciej to niesmiali, zniewiesciali odrzutkowie - wsrod nich moze znajdziesz prawiczka, ale jakim kosztem dziewczyn na szczescie jeszcze troche jest dziewic - nie szmacacych sie przed slubem, ale sa na wyginieciu - i to sa prawdziwe indywidualistki nie idace za tlumem, reszta to niewychylajace sie lajdaczki idace za tlumem - bo tak latwiej, bo tak przyjemniej, bo tak robia wszyscy... tyle do powiedzenia

Gość StarszaSiostrra
glupoty opowiadasz kaitana - od kobiety wymaga sie wiecej, bo to one sa biblijnymi "strazniczkami domowego ogniska" teraz w zasadzie nie ma szansy znalezc pelnowartosciowego mezczyzne powyzej 18 r.z. zeby byl prawiczkiem najczesciej to niesmiali, zniewiesciali odrzutkowie - wsrod nich moze znajdziesz prawiczka, ale jakim kosztem dziewczyn na szczescie jeszcze troche jest dziewic - nie szmacacych sie przed slubem, ale sa na wyginieciu - i to sa prawdziwe indywidualistki nie idace za tlumem, reszta to niewychylajace sie lajdaczki idace za tlumem - bo tak latwiej, bo tak przyjemniej, bo tak robia wszyscy... tyle do powiedzenia

Gość rrobertoooooo
Skąd wiesz - tak Ci powiedzieli? No i dziwisz się dziewczyno - moja dziewczyna (4. z kolei) nadal myśli, że jestem prawiczkiem, a rozdziewiczyłem już 2 dziewice (w tym ją). Niczego nigdy się nie domyśli ani nie dowie. Czasami trzeba powiedzieć drobne kłamstewko, żeby żyło się lepiej (i mnie i jej). Facetów po 20 prawiczków nie ma - są tylko domniemani prawiczkowie. Takie czasy... niestety... Ale dla Ciebie i ja mogę być prawiczkiem - na codzień jestem grzecznym chłopczykiem, dobrze się uczę (zacząłem studia), trochę nieśmiały - w życiu nie powiedziałabyś, że odbyłem już stosunek - to drastyczna prawda... Dwóch kumpli podobnie - ich dziewczyny myślą, że są prawiczkami (i o dziwo ich dziewczyny były dziewicami)... U dziewczyny jest choćby "namiastka gwarancji", że jest dziewicą w postaci błony dziewiczej. Mało kogo stać na rekonstrukcję błony (bo to najczęściej podaje się za argument), a poza tym taka, która aż tak poświęciłaby się, żeby oszukać partnera, to musiałaby być rasową łajzą... Wiem, że przez tampon można uszkodzić, ale z doświadczenia wiem, że ta która wyglądała na dziewicę (dwie moje dziewczyny) zabrudziły delikatnie pościel krwią. Jedna z pozostałych dwóch zeznawała, że jest dziewicą (jakoś jej nie wierzyłem - była raczej imprezowiczką i to dość wyuzdaną) nie miała błony - możnaby przypuszczać, że tamponem sobie ją uszkodziła (tylko moja męska intuicja podpowiada, że jest inaczej). Także nie do końca jest tak, że błona nic nie znaczy... Błona + intelekt + intuicja = możliwość praktycznie bezbłędnego określenia dziewicy... Tyle do powiedzenia, a tłumaczyć możecie na swoje sposoby. Ja wiem swoje i myślę, że większość mężczyzn podpisałaby się pod tym, co wyżej napisałem.

Gość lplplplp
rrobertoooooo - dlatego zawsze trzeba czekać z seksem do ślubu, wtedy ma się pewnośc

Gość Fajno frelka
ale ruchać do slubu każda ośla pała chce:D

Gość ziuteks
o matko, co za poglądy :) skąd taka nienawiść do kobiet u wypowiadających się panów, skąd tyle "brudu" zmieszanego z tak piękną sferą życia, jaką jest seks? albo pokrzywdzone, pokaleczone dzieci z gimnazjum, albo niedojrzali emocjonalnie dorośli, którzy karmią się bajkami i nie odkryli co tak naprawdę jest ważne w związku dwojga ludzi - tak brzmicie. Stary Satyr ma rację - pożyjecie, zobaczycie.

Gość 24latek.,.,
Ja każdej mówię, ze jest moja pierwszą :). Ona w to nie wierzy ale zawsze pozostaje jej 1% nadziei, że może zachowałem ten wianuszek dla niej ...

Padłem... Miałbym się wiązać z pierwszą napotkaną dziewicą i już na całe życie? To nie średniowiecze. A co jak twoja/twój exdziewica/exprawik odejdzie od ciebie? Seminarium? Klasztor? A co jak się okaże że macie zupełnie odmienny pogląd na seks? Białe małżeństwo?

Gość bolesna miesiączka to koszmar
ręce i cycki opadają od niektórych wypowiedzi. ja tylko mam szczerą nadzieję, że ta dziewicza dziewczyna udawanego prawika spotka kiedyś kolejno jego 3 poprzednie partnerki i go oleje, a najlepiej rozwiedzie się i zabierze mu wszystko co ma :D żałosny leszcz. i żeby nie było, że jestem sfrustrowaną lub zazdrosną dupodajką z dyskoteki - mam prawie 28 lat i jednego faceta na koncie. nie dlatego, że nie miałam okazji, nie dlatego, że jestem brzydka, ale dlatego, że zawsze chciałam mieć kogoś na całe życie, od początku do końca we wszystkim. nie wyszło, trudno. czekam na numer drugi, nie rozkładając przy tym nóg przed każdym kto chce i nie chce. można? można.

" Jeśli są dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi to jakie powody ma Kościół, żeby twierdzić, że to musi być koniecznie po ślubie?" Dobre... Mam się pytać gościa w sukience czy mogę dotknąć swojej kobiety? Porąbało cię? Gość z zakazem na sex, chodzący po burdelach i molestujący ministrantów ma mi mówić że jestem "nieczysty"? Kpina. Mam od 10 lat kobietę, mamy syna i tworzymy szczęśliwą rodzinę. Bez pozwolenia od księdza. Ślub NICZEGO nie gwarantuje.

Gość do zalożyciela wątku
uważaj sobie z tym uzywaniem cudzych imion, ty śmierdząca kupo psiego gówna.