Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niegłupia_Blondi

DO wszystkich KAFETERIUSZY.............

Polecane posty

zapewne kazdy juz wie o tym co mi sie tu przytrafilo ale nie interesuje mnie to juz prosze tylko o jedno 1,miejcie szacunek do innych 2,wypowiadajcie sie z kultura 3 nie obrazajcie innych 4jesli wam sie temat nie podoba lub nie jest zgodny to nie wypowiadajcie sie albo chociaz nie niszcie czegos co ktos stworzyl nie szukajcie dziury w calym pozdrawiam

Gość IMO13831
Twoja ksywka zawiera w sobie słowa przeciwstawne...

Gość taka sobie ............
zgadzam sie z toba ale ciezko bedzie cookolwiek osiagnac co napisalas tu sa same niedoroby i tylko czekaja by wpieprzyc sie na temat i go rozwalic czekaj ten tez zaraz zniszcza

Gość pozdrawiamy po kafeteriowemu
Wypierdalaj w podskokach.

Gość JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY
JESTES TAKA IDEALNA BY POUCZAC INNYCH. 🖐️

Gość IMO13831
Niegłupia_Blondi "moge miec jaja chce a i tak nie odda tego jaka jestem wiec to tylko literki" Wrzuć na luz lala wszyscy przecież wiedzą, że "NIE MOŻEMY nikogo oceniać, osobiście go nie znając". :D:D:D:D

Gość kjhjhgj
o więc byla ta akcja ze jej dane ujawnili i czym sie blondi zajmuje.

a co Ty nowy regulamin kafełe tworzysz ? :O 🖐️ sorry - musisz przywyknąć albo żegnamy.. powinnaś już to wiedzieć,nie jesteś tutaj od dziś. :classic_cool:🖐️

Gość IMO13831
Niegłupia_Blondi "JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY nie jestem idealna jak kazdy z nas ale staram sie by nikomu nie zrobic krzywdy a jesli juz to pod wplywem prowokowania" Ale od tego prowokowanie jest, a Ty się na nie dajesz nabrać...

Gość IMO13831
ŻYRAFKA !

denerwujesz mnie bo udajesz jaka to jestes ojeju jeju dobra itd. :O popatrz kobieto na siebie bo nie wierze ze jestes taka dobra o wielkim sercu nigdy niczego nie zrobilas nie powiedzialas....

blowww nie chce nowego regulaminu tworzyc ale troszke kultury przydalo by sie nie mowie tu o wyjatkach gdzie sie zarty robi ale o powaznych tematach gdzie ludzie prosza o pomoc lub tylko chca popisac takie tematy nie maja szans bo zaraz wojna na slowa

Gość IMO13831
Niegłupia_Blondi "nie chce nowego regulaminu tworzyc ale troszke kultury przydalo by sie nie mowie tu o wyjatkach gdzie sie zarty robi ale o powaznych tematach gdzie ludzie prosza o pomoc lub tylko chca popisac takie tematy nie maja szans bo zaraz wojna na slowa" Ojej.

myślisz,że takim pieprzeniem coś zmienisz ? Myślisz,że jesteś pierwszą osobą która chce tutaj coś zmienić? Mylisz się 🖐️

kazdy tutaj z nas stara sie zyc godnie, byc dobrym nie robic krzywdy nikomu a na tym forum poprostu sobie zartujemy, a ze ty bierzesz to an serio to radze Ci zmienic forum albo w ogole nie wchodzic na nie.

koorwa piszę jak potłuczona - to fakt :D ale mam nadzieję,że nie masz problemu ze zrozumieniem tekstu. :classic_cool:

Gość dla mnie sprawa jest prosta
ja tam wciąż jestem ciekawa co Pani Oksymoron się przytrafiło... znowu coś przegapiłam.:o

a ja się pytam, skoro Cię to już nie interesuje, co Ci się wczoraj przytrafiło, to po cholerę znów poruszasz ten temat? :O jak nic sama napędzasz nagonkę na siebie, a za moment będziesz płakała jacy to wszyscy są "be" na kafe, bo znów zaczęli o Tobie gadać po za tym, to kafe i nie jesteś żadnym autorytetem, żeby każdy przestrzegał Twój nowy regulamin jaki samowolnie sobie stworzyłaś :)

Gość IMO13831
Uważaj Blondi. Dałaś swoje zdjęcia, a tutaj niektóre zjeby lubią przerabiać fotki. :classic_cool: