Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niegłupia_Blondi

DO wszystkich KAFETERIUSZY.............

Polecane posty

keri idz juz stad krowy wypasac bo nudzisz tepa dzido po drugie ide z takimi beszczelnymi polaczynami co tyko zebrac potrafia nie mam zamiaru gadac niewyzyte proste parobki małorolne ciao niedoroby

Gość wszyscy kafeteriusze
a co się stało z inezką?? buja się w końcu z tym jacą?? :classic_cool:

blondi, pisze jeszcze jeszcze raz, bo mnie zignorowałaś tu nikt nie wie co ci sie stało. Zginęłaś w tłumie, mimo swoich ładnych fotek. tu jest sporo ładnych kobiet, tylko faceci są pomijalni. tu sie liczy co napiszesz, a nie jak wyglądasz (no może z wyjątkiem jenny, ale ona swoimi wypowiedziami zrobiła tu furore). Dziewczyny tu sa głównie ładne, mądre i skrzywdzone, a faceci marni i chamscy, do tego żonaci lub prawiki.

Gość wszyscy kafeteriusze
rozwódka sam jesteś marna i chamska :o

ale kuźwa pisałam blondi, zeby tu fotek nie wstawiała.......... czy ona mysli, że jest tu jedyna atrakcyjną i inteligentną babeczką??? Trochę pokory dziewczyno!!!

Gość JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY
widzisz blondi kochana wlasnie wyszlo jaka jestes kobieta;) nie udawaja juz takiej swietej bo wcale nia nie jestes:) a teraz SPIERDALAJ:classic_cool:🖐️

Gość agata cze-wa
a ty za kogo sie masz, rozwiedziona klępo?

haha Blondi, myk i jestem :classic_cool: bo zrobiło sie ciekawie Blondi siada psycha :P i dlaczego sama nie stosuje się do swojego regulaminu a'la Matka Teresa ?? :classic_cool:

Gość IMO13831
agata cze-wa "a ty za kogo sie masz, rozwiedziona klępo?" Wiele nieprzespanych nocy kosztowało mnie rozmyślanie nad tym pytaniem. :classic_cool:

Gość IMO13831
rozwódkaaa "imo jest moim fanem" To raczej przez moje dobre serduszko. Zawsze starałem się 'leczyć' ludzi taplających się w patologii. :classic_cool:

Gość IMO13831
Keri Bradszczoch "Imo, kiedy mnie wyleczysz?" Przynajmniej raz życiu dobrych samarytan, przychodzi chwila, gdy wszelkie ich starania i tak idą na marne. ;)

co tu sie kurwa znowu dzieje ? Dlaczego Blondi po raz n-ty zakłada temat o sobie samej i domaga sie jakis smiesznych praw:O??/ I co jej sie przydazyło do diabła?

Gość ten jest super:)
no jak zwykle zalozyla temat o sobie i spierdolila:O poprostu chce byc w centrum uwagi PANI Z DUPY