Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niegłupia_Blondi

DO wszystkich KAFETERIUSZY.............

Polecane posty

Otóż, Pani oksymoron, azeby uzyskac slawe na kafe, podala jakies wymyslone dane, ze niby jest z elity spolecznej i ma przychodnie jakas tam. Potem zrobila szum, ze to niby ktos podal jej imie i nazwisko itp. :classic_cool:🖐️

Gość JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY
a skad ty wiesz kobieto co my w zyciu robimy?:o jacy jestesmy, niektorzy stad sa wydaje mi sie lepszymi ludzmi niz ty i zamiast pisac komus ze ktos jest taki a owaki stara sie cos robic a ty tylko potrafisz gadac nic wiecej. nie lubie takich ludzi. pokazujesz jaka to jestes dobra .co mnei to obchodzi? zamiast siedziec tu i gadac ze mamy tego a tego nie robic to rusz tylek i zrob cos dobrego ale nie jakims forum kobieto tylko w realu.

Gość IMO13831
blowwww "na przykład zj** wyżej" Masz coś do Carrie Żyrafko? :P

JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY tak jak ty mam prawo tu siedziec wiec nie denerwuj sie tak nie napisalam nigdzie ze dokladnie wiem co inni robia poza forum wiec nie dodawaj czegos czego nie powiedzialam

Gość IMO13831
blowwww "ależ skąd to było skierowane w Twoją stronę" I Ty Brutusie? :P

Gość dla mnie sprawa jest prosta
yhm... dziękuję za wyjaśnienia. i czym tu się przejmować? przecież to tylko forum. laska, odepnij kabelek od neta i już ci będzie lepiej. 💤

IMO - a jak :classic_cool: Niegłupia - Ty masz chyba coś z garem jednak :) Po co zakładasz ten temat i się wykłócasz? Jaki masz w tym cel? Myślisz,że każdy nagle będzie dla siebie miły ? to nie wizaż :O 🖐️

Gość Wielka pani stomatolog
hahahha po calych dniach na kaffe i niby ma jakas przychodnie z ojcem... kity to sobie mozesz wciskac..wielka niemka na polskim forum wywyzszac sie chce... Wiesz tez mieszkam w de i znam kupe ludzi ktorzy sie tutaj urodzili i ZADEN po polskich forach sie nie szweda!Po co zakladasz te tematy? sama prowokujesz kobieto albo lepiej dziewczynko

normlanie Innesitka ma godną następczynię 🖐️ szkoda czasu na czytanie tego topa :O

Gość JA JESTEM TYLKO CIEKAW CZY TY
dziewczyno nic niekumasz nic a nic co sie do Ciebie pisze🖐️ daj sobie spokoj i nie wchodz juz lepiej na to forum.