Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana.

Chłopak pisze z ponad 25 dziewczynami !

Polecane posty

Gość Zszokowana.

Mam 18 lat, mój chłopak 22. Znamy się od ponad 2 lat, jesteśmy ze sobą pod 1,5 roku. Może to nie grzeczne, ale któregoś dnia weszłam bez zgody mojego chłopaka na jego konto, dokładniej fotka.pl Nie sądziłam, że w ogóle coś tam zobacze, weszłam tak po prostu, a dokładniej tylko po to by zobaczyć jedną dziewczyne z mojej szkoły a tamta ma zablokowane wszystko, jedynie zalogowani mogą widzieć, więc sie zalogowałam na koncie mojego chłopaka ( swojego nie posiadam, bo sam kazał mi usunąć ) coś mnie podkusiło aby, skorzystać z tego że jestem na jego koncie i wejść w zakładkę " wiadomości " wchodząc uspokoiłam się troche bo nic nie było. Klikam " wysłane " a tam szok ! Ponad 25 dziewczyn, do których sam zagadywał, z tych 25 może z 10 mu odpisało i na legalu z nimi pisał , pytał co robą w weekend, gdzie chodzą do szkoły itp . Od tamtego dnia wchodze prawie codziennie na jego konto, on o niczym nie wie ... Rozmawiam, pisze z Nim jak do tej pory. Nie wiem co robić, planuje z Nim zerwać, ale interesuje mnie PO CO z nimi pisze ? Ja już mu nie wystarczam ? Czegoś mi brakuje ? Pomocy !

Gość AHA..........
Bo to sa gnojki,moj robi to samo ja ciagle milcze on niewie ze znam jego hasla,ale szykuje mu maly podstep...bo jestem msciwa:)i nie dam sie nabijac w balona przynajmniej nie na dlugo

Gość aasdaddasd
pewnie jest zjebem i sie tka zachowuje, zostaw to ścierwo i znajdz sobie prawdziowego

Gość Zszokowana.
Jak mam się zemścić ?

Gość lady-lady
widac taki typ! moze zaloz sobie konto jako ktos inny i pisz do niego? zobaczysz jak sie zachowuje piszac z innymi

Gość Zszokowana.
Nie zły pomysł, tylko musiałabym mieć zdjęcia jakiejś laski, chociaż z 40 znajomych itp, żeby wiedział, że konto które jest zrobione przeze mnie zyje ...

Gość Zszokowana.
Dodam, że większość tych dziewczyn pochodzi z sąsiedniego miasta. Ja jestem z Kalisza, On 10 km. za Kaliszem. Dziewczyny do których pisze są w większości z Łodzi, później z Kalisza a nawet i Pleszewa ;(((