Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Longer21

Drogie Panie co o tym myslicie?

Polecane posty

jakby longer miał co pokazać to by głupich pytań nie zadawał. Wystarczyłoby sie na plazy pokazać i zobaczyłby która sie patrzy.. On się dopiero zastanawia nad wypchaniem kąpielówek skarpetą :P

Gość Nic to nie znaczy
Nie będę się powtarzała.

Gość Natalia19891111111111111
nie, nie patrzymy. penisy obcych facetow kobiet nie podniecaja. podnieca klata fajny tylek i fajna buzia

moze zatem jeszcze inaczej, menu wszystkie przegladamy a obiad jemy w domu :P

Gość Nic to nie znaczy
Czemu w wodzie im staje?

Gość antyfan rozwodki
fev 🌻

rozwodce podziekujemy juz . zadalem to pytanie poniewaz na innym forum wygladalo na to ze panie patrza jednak a bylem ciekaw wiec zadalem pytanie. a ze na plazy nie mialem czasu jeszcze przebywac to pytam. a co do blednego stwierdzenia rozwodki mam 185 cm wzrostu 72hg z opini kobiet przystojny chodze na silownie wiec dobrze zbudowany i kaloryfer.... jest

Longer21 kobiety lubia ladne zabawki...:) miedzy meskimi udami ale!....!!!! ja lubie tez ladna taka lalkowata wrecz meska buzie..ladne dlonie, dlugie palce, ladne posladki..to mnie kreci...a calosc wykanczaja piekne biale zdrow zeby....bo milo jest jezdzic jezykiem po takich krysztalach:D

sama mam drobne szczuple delikatne dlonie i cieniutkie palce; lubie dlonie podobne do moich...i wzrokowo wylapuje palece pianistow, lubie ladne paznokcie, takie poobgryzane odstreczaja mnie, fuj!!

ja troche bawie sie w smarach na codzien wiec musze miec bardzo krociutko obciete paznokcie naczej brud zachodi i trudno wydlubac wiec chyba ladnych nie mam

Gość do fev
a co maja palce pianistów do paznikci? palce trębaczy sa gorsze? sam gram na trąbce i jest taki zarcik, że trębacz jest najlepszym kochankiem, bo ma silny język (stacatto i takie inne)... może zaczniesz szukać języków trębaczy?

Gość niewymagająca
Jak mi się ktoś podoba to się na niego patrze. Jak na kogoś się bardzo podoba to się na niego patrze i się do niego uśmiecham (puszczam oczko). A jak ktoś mi się nie podoba to się obracam w drugą strone i płyne przed siebie. Ja tak poprostu mam.

Gość niewymagająca
Jak mi się ktoś podoba to się na niego patrzę. Jak ktoś mi się BARDZO podoba to się na niego patrzę i się nie z niego ale do niego uśmiecham (puszczam oczko) A jak ktoś mi się nie podoba to się na niego nie spojrzę bo taka już jestem

Gość niewymagająca
Kim jesteś?

Gość niewymagająca
jaka tajemnica?

Gość niewymagająca
Longier21 Na coś chorujsz? Coś Ci dolega? Kto kryje się pod nikiem "hop hop to ja biedronka pstra" ? Kim jesteś?