Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elena12

CO KUPIĆ 3LETNIEJ CHRZEŚNICY NA URODZINY? DZIEKUJE

Polecane posty

Gość No możesz np
Moja córka dostała laptopa edukacyjnego i książki baśnie andersena.

Gość No możesz np
A może napisz ile chcesz przeznaczyć na prezent skoro laptop tobie nie odpowiada

Gość Astoria1985r
Rowerem taki dla trzylatki.

Tak do 150zł. Problem polega na tym ze chrzesnica ma dużo zabawek rowerków wózków ciuszków bo ma siostrę 2 lata starszą. A dac kase bym nie chciala bo rodzice na bank wydadzą ją na siebie niestety

Gość No możesz np
No a może Poprostu spytaj o czym marzy. Takie dzieci już raczej wiedzą czego chcą.

Gość alaaa maaaa kotaaaa
hmmm ciężka sprawa ... może piżamkę z księżniczkami http://allegro.pl/pizama-pizamka-princess-ksiezniczki-3-4l-i1638647176.html albo coś z serii Little ponny http://allegro.pl/listing.php/search?sg=1&string=my+little+pony&order=bd&change_view=1 albo http://allegro.pl/listing.php/search?string=LITTLEST+PET+SHOP&category=0&sg=1&order=bd&change_view=1 córka przyjaciółki szaleje za tego typu zabawkami/gadżetami ma 4 lata .

Gość alaaa maaaa kotaaaa
no albo karte podarunkową do smyka rodzice później wezmą małą do sklepu i sama sobie wybierze co chce :)

Gość ddaaggaa
Kup jej wlasnie jakas fajna pizamke. Do tego dokup zestaw-ciastoline i foremki :) Moja 3-latka na urodziny dostala wlasnie ciastoline od szwagierki i to byl hit :) Moja szwagierka kupila taka dla dzieci powyzej 6 r.z., wiec musialam dobrze malej pilnowac. Ja w UK mieszkam i tu widzialam ciastoline dla dzieci powyzej 2 lat... Zamiast ciastoliny mozesz kupic jakas fajna kolorowanke i kredki Bambino-ja mam olowkowe nielamiace i moja mala ciagle sobie koloruje :)

Gość ddaaggaa
albo zamiast typowego prezentu, zabierz mala na wycieczke do ZOO-tez moim zdaniem fajny pomysl... Napstrykacie sobie zdjec i bedzie fajna pamiatka. Wywolasz fotki, kupisz fajna ramke i ktores ze zdjec do niej wlozysz :)

moja ma 2,5 roku , uwielbia Hello Kitty i Świnke Peppę . Ostatnio w Smyku widziałam taką "maszynkę" Hello Kitty co jak się kręci korbką to wychodzą zdjęcia hello kitki . Kosztowało cos 120 zł , wogóle w Smyku jest dużo fajnych rzeczy . Ja swojej kupiałm tam duży zestaw lekarski fisher price za 59 zł , wiec chyba tragedii cenowej też nie ma , jakby się mogło wydawało . Klocki Lego też mogą być , wogóle jest tam mnóstwo fajnych pomysłów na prezent . Własnie dla dzieci w wieku 3-4 lata .