Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWABARDZO

Actislimfa

Polecane posty

Gość CIEKAWABARDZO

Czy ktoś stosował Actislimfa? Działa?

Gość CIEKAWABARDZO
Naprawdę nikt nie stosował tego środka?

Gość gabi30
na o2 pełlno pozytywnych opini o tym środku, a tu nikt nic n ie pisze, też mnie to zastanawia

Gość ciekawe czy tu mnie znajdzie
Bo na o2 prawdopodobnie pisze jedna i ta sama osoba, tylko pod innymi nickami i na innych forach też!!! Ja jak wyraziłam swoją opinię na temat tego produktu to zostałam ZAWRZESZCZANA, że jestem konkurencją i reprezentuję inny produkt. Wklejam tekst który zamieściłam na o2 "A ja uważam że to ściema!!! i myślę też, że na wszystkich forach pisze jedna i ta sama osoba tylko pod różnymi nickami na temat cudownego chudnięcia przez te tabletki. Jak by te tabletki były dostępne w stanach lub kanadzie, to pewnie w wyszukiwarce znalazłabym coś na ich temat np: producenta, działanie, skład i opinię innych, a tu nic echo!!! Można przeczytać tylko na naszych forach jak to ktoś pisze, że to ciocia lub koleżanka albo jeszcze ktoś przysłał ze stanów lub kanady. Ja kupiłam na allegro, dałam 149 zł. plus przesyłka i ani kilogram nie spadł, a stosuję się do wszystkich wskazówek. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!" Czy to nie dziwne???

Gość kacha tez ciekawa
Wielkie dzieki za rozjasnienie, tez chce kupic bo tyle pozytywnych komentarzy ale moze troche prawdy w tym jest. Musze poszperac po necie.

Gość kasiunia 999
Właśnie też szukam informacji na temat tych tabletek i widzę na forach że na wszystkich działają bez zażutu, że w tydzień nawet do 8 kg. można schudnąć. Coś mi się nie chce w to wierzyć, ale dzięki za uwagi:)

Gość gabi30
Witam ja kupilam od dolceusa -moim zdaniem to WIELKIE OSZUSTWO skład błonnik z ananasem +chrom a zalecenie to absolutny zakaz słodyczy chleba i ziemniaków i nie jeść po 18 a pierwsze efekty będą po tygodniu-przecież to logiczne-gdybyśmy miały tyle silnej woli to dawno byśmy schudły - to jakiś żart kolejni naciągacze- NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ

Gość basieńka z okienka
Niestety u mnie też ZERO efektu, szkoda kasy!

Gość reszka1
naprawdę zero?? kurczaki a taka byłam już zdecydowana na zakup....szkoda a co myślicie o SuboSlim stosowałyście ?? macie może dostęp

Gość Reniaa7
Na mnie dziala, biore tydzien i spadło 3 kg, moze powinnyscie pamietac o diecie?

Gość basieńka z okienka
Nie jem po18, słodyczy zero! na śniadanie jem tylko pieczywo czyli małą bułeczkę żytnią, piję dużo wody, herbaty czerwonej i zielonej, nie przejadam się, po prostu baardzo się pilnuję, nic tłustego i nic. Oczywiście nie siedzę tylko przed kompem, jeżdżę na rowerze, fitnes, basen. Coś tam drgnie po tygodniu, ale i bez tych tabletek nie ma żadnej różnicy, a tabletki miały wspomóc odchudzanie jak piszą na forach osoby, że schudły nawet do 8 kg, przy 1 op. Według mnie to guzik prawda, szkoda kasy.

Gość hdjdbaga agataka
Hej ja też kupilam na allegro od dolceusa i nic nie chudnę. Zjadłam już polowe opakowania i jestem zawiedziona. Przeczytałam ulotkę , znalazłam tam wiele błędów i od razu stwierdziłam że nowoczesne dobre środki nie pozwolą na błędy w druku haha. Jaka ja byłam głupia, tabletki faktycznie to chrom i nicwięcej

Gość monmar123
Gdzie te tabletki można kupić?na allegro ich nie ma!!!

Gość PomaranczowaGruszka
Nie wiem jak wy , mnie udalo sie pozbyc 5 kg w prawie dwa tygodnie. Oczywiscie jak przy kazdym odchudzaniu, trzeba stosowac mala diete, no ale w moim porzypadku sie oplacalo, i odchudzam sie dalej. Mam nadzieje ze nie wystapi pozniej efekt jojo.

Gość Teres33
Ja uzywam 3ci tydzien i schudlam 5 kg. Moze nie jest to powalajacy wynik, ale trudno mi sie zdyscyplinowac. Moim zdaniem to bardzo dobry i godny polecenia produkt.

Gość GosiaSamosia89
Ja odchudzalam sie dukanem, ale niestety chyba nie jest to dla mnie bo zle sie czulam, poprostu mialam slaba forme. Actislimfa kupilam, ale z konsekwencja u mnie slabo, podjadam i niestety nie moge pozbyc sie nawyku jedzenia pieczywa i slodyczy. W prawdzie udalo sie pozbyc 4 kilo ale to dla mnie wciaz za malo. Zobaczymy co dalej. Moze zmusze sie i przestane podjadac cukierki:(

Gość Irenia40
Ja stosowalam miesiac temu i zgubilam az 7 kg. Dla mnie super srodek. Wie ktos gdzie moge kupic jeszcze jedno opakowanie? bo nie ma na allegro poki co:(

Gość MankaWa
Moja kolezanka stosowala ponad miesiac i schudla 6 kg, mnie idzie gorzej, dopiero 4 , ale mysle ze bedzie ok. Po tym jak probowalam wielu tabletek i nic nie pomagalo, w koncu cos zadzialalo, i moge smialo polecic.

Gość y765
Czy ktos wie gdzie mozna kupic. Uzywalam ponad miesiac i super mi sie chudlo ale teraz nie moge nigdzie distac, a bardzo mi zalezy. dzieki

Gość monmar123
Witam! Ja te tabletki szukam od 19 lipca-ostatni raz widziałam je na allegro!Może ktoś ma namiary na koleżanki lub kolegów w USA co mogą ściągnąć.Chętnie odkupię opakowanie!!!

Gość WawHenia
Mnie udalo sie kupic od jakiegos Pana z Krakowa, jak wroce z wakacji to podam wam maila. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Gość monmar123
Ok to czekamy na info....

Gość ewelina021
proszę o kontakt chętnie kupie jedno opakowanie :) Ewelina021@interia.eu

Gość Paul67
Dzis mija 2 tygodnie i dopiero zaczelam zauwazac utrate wagi. 4 kg, to nawet ok. Jak dla mnie. Penwie to tez zalezy od tego kto co je ile itd. Ale ciesze sie z efektu i czekam na wiecej.

Gość wiki90cc
jak zobaczylam opis na forum poprzedniczki postanowilam sie dolaczyc. rowniez stosuje tabletki Actislimfa i rowniez moge powiedziec ze dziala na mnie idealnie. Przede wszystkim gospodarka jelit sie wyrownala, lepsze trawienie, widoczne po tygodniu, idealnie ogranicza apetyt, przez co naprawde nie chce sie jesc za duzo, no i co na koniec choc najwazniejsze, efekty w talii widoczne jak na dloni, a to wazne dla mnie bylo, i ciagle jakby nie do osiagniecia. Rowniez smialo polecam. Wiktoria

Gość PaulinaRos
Czesc dziewczyny, ja juz bylam troche wsciekla na te tabletki , bo prawie dwa tygodnie sie katowalam i nic, dopiero po tym czasie zaczelam zauwaza rozniece. Dla mnie jednak problem jest jeden i istotny, dieta ktorej nie potrafie zachwoac nijak. Podjadam wieczorami, a nie mozna:( no i potrafie sobie zjesc jak mnie napadnie:(

Gość Kulka55
Paula, na kazdego dziala cos innego i inaczej, tak bywa. Ja np zauwazylam spadek po tygodniu, a potem stop, i dopiero teraz . Wiec roznie to bywa. Niestety wakacje nie sprzyjaja w mojej ocenie odchudzaniu sie wogole, bo za duzo pokus wkolo:)

Gość MarikaUlecka
Ja zaczelam sie odchudzac wiosna wlasnie Actislimfa, pozbylam sie az 7 kg, niestety wakacje daly sie wyznaki i znow musze ruszyc do odchudzania. Popuscilam pasa na piwie i grilu;) Ale faktycznie mala dieta i tabletki moga czasami zdzialac cuda.

Gość GrzesiekLub
Dla mnie to najlepsze tabletki. Udalo mi sie schudnac dzieki nim az 7 kg, w miesiac, ale dla mnie to extra wynik. I oczywiscie biore dalej. Moge smialo polecic:)

Gość Nelaa
Tabletki pomagaja, jestem tego zywym dowodem. schdlam po 3 tygodniach 8 kilogramow i wcale nie katowalam sie bog wie jakimki dietami. Trzeba jednka ograniczac sie z piciem alkoholu, jedzeniem wieczorami i oczywiscie nie jedzeniem tonami slodyczy, no ale to chyba wie kazdy:)