Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWABARDZO

Actislimfa

Polecane posty

Gość Mała Me
Witam myslę ze te tabsy mozna zastapic zwykłym chromem i tez apetyt na słodycze spadnie. A nie jest nowościa to ze bez słodyczy i chleba waga leci o 4-5 kg miesiecznie bez cudownych tabsów. Sprawdziłam na sobie. Odstawienie chlebka i czekolady dało 5 kg na minusie.

Kolejny fantastyczny specyfik, po którym można się objadać i zalegać na kanapie, a kilogramy cudem znikną. Żeby schudnąć trzeba ograniczyć jedzenie świństw i ruszyć tyłek. Tylko zmobilizować się ciężko. ;)

Gość Urszula89TT
Z dietami i odchudzaniem roznie bywa. Ja odchudzam sie ciagle, bo ciagle kocham jesc, uwielbiam slodycze i podjadanie wieczorami. Moja siostra przywiozla mi ze stanow Actislimfa, tabletki na odchudzanie i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Głód który wysteopował dotychczas zamienil sie w nieco mniej drazliwy temat, zdecydowanie potrafie opanowac podjadanie wieczirami i ograniczyc slodycze. Przy malej diecie, udalo mi sie pozbyc az 11 kilogramow co jak dla mnie jest wyczynem ponadprzecietnym. Musze przyznac odrazu ze sama stosowałam roznego rodzaju diety, w tym dukana, ale niestety zwykle zle sie czulam i nie mialam po tym wszystkim sil. Te tabletki oczyszczaja organizm, dodaja energii, poporawiaja przemiane materii i spalaja tłuszcz. Może na kaązdego dziła coś innego ale dla mnie to był strzał w dziesiatke. Ostatnio moja przyjaciólka tez zaczęła sie odchudzac tym i tez juz widzi efekty. Do wiosny pewnie uda sie pozbyc jeszcze kilka zbednych fałdków.To mi sie podoba.

Gość OlgaDDD
Zgadzam sie z poprzedniczka. Nie ma diet cud. Zawsze cos musi byc na rzeczy. Tabletki pomagaja w odchudzaniu, szczegolnie jak ktos nie ma czasu na silownie czy inne wyczyny sportowe, ktore w dzisiejszych czasach sa tak modne, ale niestety wymagaja duzo czasu i sily.

a ja uważam ze jest super. Tydzień 3 kg mniej. Dieta 5 posiłków dziennie, dużo warzyw i owoców, sport - tylko spacery i schody zamiast windy. Ja zamówiłam stąd http://www.chudne24.pl/ - przyszło po dwóch dniach! bylam tak zaskoczona ze nie mialam przy sobie pieniędzy xD ale pan listonosz byl tak mily ze udal sie ze mna do bankomatu za rogiem :D

a ja uważam ze jest super. Tydzień 3 kg mniej. Dieta 5 posiłków dziennie, dużo warzyw i owoców, sport - tylko spacery i schody zamiast windy. Ja zamówiłam stąd http://www.chudne24.pl/ - przyszło po dwóch dniach! bylam tak zaskoczona ze nie mialam przy sobie pieniędzy xD ale pan listonosz byl tak mily ze udal sie ze mna do bankomatu za rogiem :D

Gość jonasz_55
Witam Polecam wszystkim ten preparat! Stosowałem przez 2 miesiące i udało mi się zrzucić brzuszek piwny :) Niesamowite działanie, polecam każdemu niezdecydowanemu

Gość marko1223324s
Nie ma lepszego preparatu na odchudzanie! Kupiłem raz - byłem zadowolony. Kupię więc drugi raz i mam nadzieję, że również będę zadowolony.

Gość wal_smialo_cycami
Schudłam 5 kg w 1,5 miesiąca jedząc mniej i zazywając ACTISLIMFA, ktora mąż zamówiłm na http://chudne24.pl Polecam!

Gość anachara
Produkt dobry, zauważyłam spadek wagi już w pierwszym tygodniu! Nie wierzyłam w to, ale naprawdę to działa :)))

Gość jackoo
Zamówiłem 2 tygodnie temu przez stronę http://chudne24.pl przyszło 4 dni temu i od tych 4 dni nie czuję ochoty na jedzenie! Schudłem w ciągu tych 4 dni ponad 1 kg! niesamowite, jak to skutecznie działa :)

To ja już wolę za cenę rewelacyjną,ograniczyć się z jedzonkiem.Robię to od 4 dni i łykam AsystorSlim i jest dobrze.Jem 3 posiłki niskokaloryczne i po tych tabletkach nie czuję tak mocno głodu.Rano śniadanie ok 8.30 kawa ok 13.30 obiad i do 18 kolacja.Daję się wytrzymać.W międzyczasie dużo wody....wejdę na wagę po tygodniu i zobaczymy.No i oczywiście zero słodyczy!!!

Ja mam trochę dużo do zrzucenia...ok 20kg chciałabym...ale przy trójce dzieci to spory wydatek...

Gość Stachura12
Zamówiłem preparat przez stronę http://chudne24.pl/ doszło w szybkim tempie, po pierwszym tygodniu zażywania widzę zdecydowanie zmniejszony apetyt i czuje się wyśmienicie! :)

Gość EULA
Witam Dziewczyny ta wasza ACTISLIMFA to nic innego jak nasz produkt w aptece pod nazwą BŁONNIK Z ANANASEM +CHROM taki sam skład a cena 18-24 zł,roznie w aptekach.Stosuję je od niedawna i widze ze waga spada jest ok.

Gość EULA
Chciałam wszystkich ostrzec przed oszustami amerykańskich tabletek Actislimfa. Kupują polski produkt i zmieniają naklejki. Sama kupiłam i intrygowało mnie dlaczego nie ma producenta, znalazłam POLSKĄ ACTISLIMFĘ . Poniżej przedstawiam wam polski produkt z identycznym składem za jedyne 19.20 zł- nawet pudełko jest identyczne. ROBIĄ Z LUDZI IDIOTÓW I WAS OSZUKUJĄ. Skład jest w takiej samej kolejności, tylko po angielsku. Trzeba przyznać że się ktoś mocno napracował, aby uwiarygodnić istnienie tych cudownych tabletek. Błonnik z ananasem + chrom, tabletki, 100szt Firmy BioGarden kosztuje jedynie 19.29 Substancja czynna 1 tabletka Błonnik Jabłkowy 350mg Błonnik pszeniczny 110,mg Błonnik owsiany 110,0 mg Proszek ananasowy 30mg Chrom organiczny 1ug substancje pomocnicze: Aerosil 200, laktoza,jednowodna, stearynian magnezu, Flocel 102. ActiSlimfa Skład po angielsku active substanc In 1pil: Apple celluslose 350,0 mg Wheat celluslose 110,0 mg Oat celluslose 110,0 mg Pineapple powder 30,0 mg Inorganic chromium 1ug Auxiliary substances: Areosil 200, lactose monohydrate, magnesium stearate, Flocel 102

Gość Lo29
Kupiłem ACTISLIMFA i jestem zadowolony z rezultatów. Ale bez ćwiczeń bym nie schudł. Ogólnie polecam produkt!

Gość ajlvu
Zamówiłam za Waszą namową ten preparat i od jutra zaczynam kurację! :) o efektach będę informowała.

Gość bonjorno
Świetny produkt, świetnie działa i świetne efekty! Polecam dla wszystkich zdesperowanych kobiet którym nic innego nie pomoglo!

Gość ajlvu
Hej dziewczyny!! Po tygodniu schudłam 2 kg ;) To niemożliwe, ale actislimfa działa! Nie wiem dlaczego Wy się skarżycie, ale u mnie waga nie kłamie! Mam nadzieję że za tydzień schudnę 5 kg, chociaż święta nadchodzą to nie wiem :(

Gość Ksiaaaa
Do odchudzania zmotywowował mnie mój chłopak, który zaczął mnie namawiać do diety. Spróbowałam ActiSlimFa wraz z otrzymaną dietą. Po tygodniu ważyłam 3 kg mniej, w drugim tygodniu schudłam kolejne 4,1 kg. W następnych tygodniach traciłam na wadze nieco wolniej, aale po 3 miesiącach ważyłam już 59 kg. Schudłam 22 kg. Znajomi zauważają moją nową sylwetkę i moje nowe ubrania, które teraz wybieram .Mój chłopak zachowywał się wobec mnie inaczej, znów stałam się dla niego atrakcyjna. Prawdą jest, że straciłam wszystkie zbędne kilogramy bardzo szybko, nie stosując uciążliwej diety ani nie ograniczając tego, co lubię. Pewnie właśnie dlatego udało mi się osiągnąć idealną dla mnie wagę i nie stracić kobiecych kształtów. Teraz mój tata przeszedł na odchudzanie, poleciłam mu ActiSlimfa i już są efekty. Warto zadbać o siebie.

Gość AniaBaz
Odkad pamietam probowalam sie odchudzic, latwo oczywiscie nie bylo, bo ciagle cos podjadam, taka specyfika chyba organizm,u, szczególnie kocham kolacje. Moge jednak smialo powiedziec, ze warto sie postarac, bo odkad schudlam 6,5 kilograma, czuje sie rewelacyjnie. Moze to nie jest mega wynik, ale juz wiem ze warto. Dostałam od przyjaciólki amerykanskie tabletki actislimfa, i sprobowalam. Nie musialam sie jakos nadzywaczajnie starac, wystarczylo nie jesc wieczorem, bo to warunek, i po 3 tygodniach zobaczylam taki efekt na wadze. Teraz licze na jeszcze drugie tyle, i bedzie super. Zazdrosc kolezanek z pracy- bezcenna.

Gość wiewiorka1990
nic nie zastąpi zelixy. mimo ze bylam troszke nerwowa ale w miesiac 9 kg to duzo i odstawilam po 1 m-cu jak teraz chciaslam powtorzyc terapie to go wycofali. nie polecam ze wzgledu na wieksza nerwowosc ale chetnie bym sobie to kupila.... niestety nie ma juz gdzie.......:(((((((((((((((((

Gość glanis
mam do sprzedania 1 opakowanie actislimfa oryginalne cena 135 pln.

Gość glanis
moj adres glanis@onet.eu

Z tabletkami jest tak, że albo się trafi, albo nie. Aby wiedzieć co powoduje niemożność zrzucenia wagi (poza nadmiarem przyjmowanych kalorii) trzeba się przebadać i w wyniku tego badania podjąć odpowiednie działania. Dlatego polecam Studio Urody Laura w Rzeszowie, gdzie pani Basia kompleksowo się nami zajmuje. www.studiourodylaura.pl

Gość kapsuła
Dziewczyny nie wierzcie w jakieś super cudowne tabletki na odchudzanie bo takie niestety nie istnieją to wszystko jest pic na wodę uwierzcie mi!!! Ja już brałam tego mnóstwo przez co wyniszczyłam sobie organizm. Poprostu jak będziecie omijać słodycze białe pieczywo ziemniaki i makarony to schudniecie ale niestety trzeba też dołożyć do tego jakiś ruch. Ja już odchudzam się od paru lat teraz stosuję tylko chrom i l-karnitynę przed każdym wysiłkiem i od 4 miesięcy schudłam 15 kg ale raz w tyg chodze na fittnei i aqua aerobik a w każdy następny dzień na basen na 2-3 godz Zróbcie tak samo kupcie sobie l-karnityne jak ćwiczycie ale też nie jakieś kosmiczne dawki typu 1000 jaki na allegro są dostępne wystarczy 500 bo l-karnityna w takich dawkach też wyniszcza stawy kości itp a w proporcji 500 jest na dobę jak najbardziej przyswajalne ( ja biorę 2x 250 mgl 2 godz przed wysiłkiem ) aha no i za chrom i l-karnityne zapłacicie ok 60 zł. Inaczej nie schudniecie każdy mądry lekarz czy kto kolwiek powie Wam że NIE MA tabletek na odchudzanie owszem była kiedyś zelixa ale już jest wycofana z produkcji zgadnijcie dlaczego ;/ ale sie rozpisałam ale poprostu nie rujnujcie sobie zdrowia bo ja teraz wiem sama po sobie jak te "cuda " w późniejszym życiu się odczuwa. Pozdraiwam

Gość gość
mam do sprzedania jedno opakowanie w cenie 50zł, chetnych zapraszam do kontaktu cosikowo@tlen.pl

Gość gość
Nie MA czegoś takiego w ogole! Mieszkam W STANACH, nie nabierajcie się!!!!

Gość cytuję
Chciałam wszystkich ostrzec przed oszustami amerykańskich tabletek Actislimfa. Kupują polski produkt i zmieniają naklejki. Sama kupiłam i intrygowało mnie dlaczego nie ma producenta, znalazłam POLSKĄ ACTISLIMFĘ . Poniżej przedstawiam wam polski produkt z identycznym składem za jedyne 19.20 zł- nawet pudełko jest identyczne. ROBIĄ Z LUDZI IDIOTÓW I WAS OSZUKUJĄ. Skład jest w takiej samej kolejności, czy to nie przypadek? Błonnik z ananasem + chrom, tabletki, 100szt Firmy BioGarden kosztuje jedynie 19.29 Substancja czynna 1 tabletka Błonnik Jabłkowy 350mg Błonnik pszeniczny 110,mg Błonnik owsiany 110,0 mg Proszek ananasowy 30mg Chrom organiczny 1ug substancje pomocnicze: Aerosil 200, laktoza,jednowodna, stearynian magnezu, Flocel 102. ActiSlimfa Skład po angielsku active substanc In 1pil: Apple celluslose 350,0 mg Wheat celluslose 110,0 mg Oat celluslose 110,0 mg Pineapple powder 30,0 mg Inorganic chromium 1ug Auxiliary substances: Areosil 200, lactose monohydrate, magnesium stearate, Flocel 102