Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia151451

WASZ IDEAL KOBIETY....

Polecane posty

Gość Kasia151451

wyglad, charakter, osobowosc i inne znaki szczegolne

Gość 934875
170 cm wzrostu, 60 kg, ciemnobrązowe włosy i zielonoszare oczy :)

Gość Kasia151451
fajna:) taka kocica

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi
taka gruba?

Gość ndsnaljls
"170 cm wzrostu, 60 kg, ciemnobrązowe włosy i zielonoszare oczy" haha jestem prawie idealna bo mam niebieskie oczy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi
sorry, przeczytalam 160 cm i 70 kg :D

Gość kwak-kwak
mała, drobna, około 160 wzrostu i tak z 50 kg... mały aniołek, blond włoski, błękitne oczy i czerwone usteczka :P:P

Gość okololokolo
nidawno byl tu temat ze malde drobne kobiety sa obrzydliwe bo wygladaja jak karły albo dzieci a nie jak prawdziwie kobiety wiec ludzie zdecydujcie sie hahah

Gość grandmaster.slash
Mój ideał to mniej więcej: Szczupła, średniego wzrostu, ma długie piękne nogi, jasna cera, oczy zielone lub niebieskie, długie włosy (kolor obojętny, bo wszystkie mi się podobają), duże piersi (ale nie jakieś ogromne). Z wyglądu to mniej więcej tyle. Dalej: Jest miła, otwarta, uczuciowa (ale nie romantyczka), ma poczucie humoru, jest świetną kochanką. Jest inteligentna, zna się na wielu rzeczach i można z nią rozmawiać na różne tematy. Jest ateistką. Nie chce mieć dzieci. Nie pali papierosów. Lubi samochody. Kibicuje Arsenalowi i zna zasady gry w piłkę (tzn. pełne zasady, że wie co to spalony, że bramkarz nie może łapać piłki od swoich, chyba że podają z główki) Może o czymś zapomniałem, ale wypisałem rzeczy najważniejsze.

Gość okololokolo
dlaczego nie romantyczka???????????????

Gość idealna polka to ona
taka jak magda mielcarz piekna twarz smukle cialo dlugie nogi

Gość grandmaster.slash
Bo ja nie jestem jakimś wielkim romantykiem i mógłbym nie sprostać jej oczekiwaniom. Poza tym romantyczki reagują za bardzo emocjonalnie.

Gość okololokolo

Gość grandmaster.slash
The page you requested is not available

Gość juz nikomu nie podobaja sie
kobiety o czarnych oczach?

Gość blublumakana
Mój brat leci na czarnulki, w tym na czarne oczy ;) Więc na pewno się podobają.

Gość hahaah
mam zielono-niebiekie oczy, dlugie rzesy, naturalne ciemne wlosy do ramion (nadal zapuszczam) okragla buzia, doleczki, duze (kocie, hipnotyzujace jak mawiaja oczy) 168 wzrostu waga 53-55 piersi srednie 75 B, zgrabne nogi charakter\; oddana, ciepla, uczuciowa wrazliwa, ale jednoczesnie wymagajaca w sensie nie cieply kluch, otwarta, inteligentna, wygadana, towarzyska, usmiechnieta, radosna. \noa le ze nie ma idealow to jestems rowniez\; czasem wybuchowa, bywam smutna/ rozdrazniona, pale papierosy (choc za chiny tego po mnie nie widac) lubie , kocham wino i pije je czesto tzn w weekendy. \no i co? CZY JESTEM CZYIMS IDEALEM?:):):):)

ja mam 169 i ważę 52 kg... mam niebieskie bardzo duże oczy z długimi rzęsami... z natury mam jasna karnacje ..mam długie czarne włosy i długie nogi :P na trzeźwo bym tego nie napisała :D aha piersi C

Gość hahaah
PLOMBA ZOMBA TO MOIM IDEALEM MOGLABYS BYC TYLKO KOLOR WLOSWO GDYBY BYL BRAZ NIE CZARNY:) ALE OGOLNIE MUSIZ BYC FAJNA MYSLE:) PISZE TO JAKO KOBIETA I JESTEM HETERO W 100 PROCENTACH ALE LUBIE PODZIWIAC KOBIETY:)

he he wiesz..kolor włosów zawsze można zmienić :D he he ja tez lubię podziwiać kobiety bo facetów u nas fajnych nie ma więc wole to :D też sto procent hetero -mam faceta

Gość grandmaster.slash
Czemu na trzeźwo byś nie napisała? Wiele kobiet może Ci pozazdrościć.

bo nie lubie opisywac siebie..i zdradzac szczegolwo mojego wygladu na forum publicznym :P ja nie jestem zadowolona ze swojego wygladu ale ok.. :P sory za bledy..

Gość hahaah
no zgadzam sie naprawde polscy faceci nie a zbyt atrakcyjni. mieszkam obecnie w holandii i... bez porownania, z reszta w norwegii tez takie ciacha ze nie wiem...mimo ze blondyni, ktorych ogolnie nie lubie. a co do wlosow to wiesz no mozna kolor zmienic ale wlasnie sek w tym zeby byly naturalne, kocham naturalne wlosy a ty masz naturalne czarne czy farbowane? ja tez bym czegos takiego o sobie nie powiedziala w realu..ale to tylko forum:)) a charakter?? nic nie napisalas o tym