Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam poza polska

co uwzacie za totalne wiesniactwo u kobiet? co wzbudza wasza pogarde?

Polecane posty

Gość PAliPaliPies
Zgadzam się, ta babka ze zdjęcia powyżej wygląda tanio jak białoruska prostytutka. Niestety dużo takich można znaleźć na fb lub nk, szkoda, że mama im nie powiedziała jak się malować żeby wyglądać ładnie, naturalnie i nie zdzirowato:-O

Gość B@LERINKA
po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi-jestem załamana-wyglada na to ,ze jestem kompletna wieśniara-mało tego-ja nawet mieszkam na wsi! - nie ukończyłam studiów - jestem na utrzymaniu męża-zajmuję sie domem i synkiem -miałam wesele islub koscielny , wiązankę z różyczek -ma rozjaśniane włosy -od lat ten sam odcień-mam bardzo jasna karnacje i oczy-więc inny kolor mi nie pasuje-sprawdzałam-zeby nie było - nie mam prawa jazdy-paniczny strach przed jazdą

Gość dgdghdgh
sdfneet4brrthjyty----wyklucz photoshop i zobacz inne foty wieśniactwo to -wstawiane cudze zdjęcia w stopki przez paszczaki ;> i wmawianie do końca że to ona ;] --> np nick nieglupia_blondi zdemaskowana niedawno i inne pasztety ;]

Młoda jest, jeszcze się uczy. Nie każda od razu wie, w czym jej najlepiej i niejedna widząc swoje zdjęcia sprzed lat zachodzi w głowę, jak mogła się tak komuś pokazać :)

Gość Pinjkosss
Najgorsze jest jak całkiem ładne dziewczyny spędzają całe dnie na solarium farbują włosy na wściekle czarny lub tleniony biały, tapety na twarzy mają więcej niż dom jednorodzinny tynku i ubierają się jak ktoś powyżej napisał: białoruskie prostytutki. Aha a szczytem jest jak taka panienka idzie ulicą a jakieś żule/dresy wołają na nią suczka, cipeczka itp. a ona szczerzy się z radości od ucha do ucha..

Gość mieszkam w polsce:(
mieszkam poza polska no dla mnie slub koscielny to tez wiesniactwo, jeszcze cywilny ujdzie a jezeli chodzi o sluby to kremowe torty udekorowane rozami, orkiestra przed domem, balony przyczepione do samochodu, trabienie, wasaci goscie-to jest wiesniactwo" Postawa Polakow zastaw sie a postaw sie. :O Zaciaganie kredytow na slub,zapraszanie 100 gosci.

- wydawanie kupy kasy na bezowy slub, pt patrzcie wszyscy jaka jestem zajebista (zeby nie bylo, nikomu nie zazdroszcze, mezatka jestem od dawna) - brak wlasnych zainteresowac - po slubie jak najszybciej DZIDZI - niemozliwosc utrzymania sie samej, - zwracanie uwagi na to co mysla inni i zycie pod publiczke - i duzooo duzzzoooo innych :-D :-D :classic_cool:

Gość ta wyjątkowa
- solara "gdzie kupię podkład dla mulatki?" - tipsy - parcie na ślub nieważne z kim jak i gdzie - parcie na dziecko nieważne gdzie z kim i kto je ma utrzymać - brak ambicji w życiu innych niż zbieranie osiedlowych ploteczek, omijanie szerokim łukiem książek innych niż poradników "jak zdobyć i utrzymać przy sobie faceta" - obrażanie i wyszydzanie swojego faceta (w jakim celu idiotko nadal z nim jesteś?) - związek z facetem ciapą, który milczy gdy własna kobieta publicznie ośmiesza i daje sobie skakać po głowie - zdjęcie w stopce na kafe

Gość jugyyj
wg mnie wieśniactwem jest gdy: 1. śmierdzi potem - zarówno kobieta jak i mężczyzna - niektórzy uważają, że jak pot wsiąknie w ubranie to już jest ok..... 2. jak kobieta nie zmienia podpaski przez cały dzień - to na prawdę śmierdzi......bleee 3. jak ludzie mają brudne zeby... 4. gdy się przechwalają swoją zajebistością

Gość najgłupsze na kafe są pustaki
z prywatnymi fotkami modelek ściągnięte z fashionspot lub stron models buahahahahhaha żenada na całego

Gość mjiohce
zajebista cenzura jest na tym forum. zajebiście :)

Gość mjiohce
zajebiście zajebista cenzura zajebistych słów zajebistość jest zajebista :P

Gość kjhregekrcgxds
dupa

Gość knjgj
to już nie jest ocenzurowane no i zajebiście

Gość nno to teraz ja
wulgarność ( w tym - uzywanie slowa zajebiście) niedostosowanie stroju do sytauacji (np. brokaty na co dzień) brak wyczucia co do zachowania ( np głosne chichoty i mowienie przez telefon w miejscach publicznych0 Brak tolerancji przy ocenie czyjeges osobistego zycia ( w tym dyktowanie komuś , jak urzadzac wesele. jaki brac słub, czy mieszkasc razem przed ślubem itp )

Gość mieszkam poza polska
up

Gość Mamhhhd
wiocha i kretynizm wrodzony wsiowe zapedy do zlapania pary pierwszych lepszych par spodni , debilizm wsiowy

Gość yddydy
webster to kretyn z małym chujem co żadnej nigdy nie wyrwie :D

Gość mishiiiaaaaa
Facetow z kafe napalonych na fotki w stopkach, nawet posciagane z netu, fb,nk ...^^ Musza byc bardzo zdesperowani albo nieatrakcyjni, wsioki jedne. :]

Gość yupppppi
Jestem kobietą i dodam od siebie: - solarium - tipsy - brak wykształcenia - siedzenie godzinami na plaży i smarowanie się "przyspieszającymi" opalanie olejkami - brak hobby - brak celu w życiu - jedyny sens życia to dziecko - brak motywacji do działania - brak stanika pod koszulką - stringi - nieumiejętność chodzenia w butach na obcasie - picie dużych ilości alkoholu i klejenie się do wszystkich facetów - palenie papierosów jako forma "wyzwolenia" i pokazania "jaka to ja jestem sfrustrowana" - niemówienie o co na prawdę chodzi - strzelanie fochów - opowiadanie o miejscach intymnych swojego faceta innym kobietom - cyrk ze ślubem - ślub kościelny - wiara w to, że nie można się rozstać z facetem, bo "dobro dzieci", bo "co powiedzą inni", bo "co na to bóg" - wszystko odnośnie ślepej i nielogicznej wiary w boga, tj.: 1) nie będziemy stosować antykoncepcji tuż przed ślubem i to już nie będzie grzech 2) "widocznie bóg tak chciał" - interesowanie się tym, co pomyślą i powiedzą sąsiedzi, zamiast myślenia o sobie - robienie z siebie sprzątaczki/kucharki/niańki - przeżywanie okresu co miesiąc - wracanie do facetów, którzy są tyranami - wydawanie pieniędzy na bzdury, np. kolejne sztuczne kwiaty do wazonu - rozmawianie o swoich chorobach z obcymi ludźmi w szpitalu, np. "a wie pani, mi to już pięć razy wypadła macica" - obsesja na punkcie karmienia wszystkich domowników "a może jeszcze kotlecika? nie? no to masz!" - uwielbienie do kotów "wolę swojego kota niż faceta, jak go nie uwielbiasz, to znikaj z mojego życia" - roszczeniowa postawa - niemycie się - agresja słowna i fizyczna względem innych

- solara, tipsy, jasnoblekitny cien do powiek i rozowa szmineczka - przeklinanie - zapach potu - stringi wystajace ze spodni - biustonosz z ramiaczkami noszony do bluzki na cieniutkich ramiaczkach - biustonosz push-up napompowany zelem odznaczajacy sie pod bluzka - cekinki, swarovski i brokaciki do pracy - BIALE KOZACZKI, biale sztuczne futerka i rozne inne blacharskie style ;) - podrabiane ubrania i torebki np. Gucci albo Chane - wulgarnosc - upijanie sie jak swinia - przelizywanie sie ze swoim dresiastym misiem w tramwaju lub na ulicy - glosne i ordynarne gadanie przez telefon w miejscach publicznych - silny odor tanich perfum eau de kurwiszon - kretynskie snobowanie i slepe podazanie za trendami, np. obsesja na punkcie jedzenia sushi

Gość gentelmann
tatuaże, fajki

Od siebie dodam, ze nie pojmuje rozumowania "slub koscielny = wiesniactwo", chyba, ze ktos nalezy do szczegolnego rodzaju "wyzwolonego" chamstwa ktore pluje na kazdy dowod religijnosci. Zapomnialam dodac, ze najwieksza chyba pogarde budzi u mnie brak toleracji... czy to dla katolikow, ateistow, gejow, czarnych. Dla mnie postawy skrajnie nietolerancyjne swiadcza o malenkim mozdzku. 🖐️

"Zapomnialam dodac, ze najwieksza chyba pogarde budzi u mnie brak toleracji" jaka hipokrytka, wypowiadając się tutaj sama odznaczasz się jej brakiem, ja tam toleruje różnorodność, to co mi się nie podoba, podoba się komuś innemu i odwrotnie, ja sama nie chce być nazywana wieśniarą, więc nikogo tak nie nazywam, pozatym wieśniak to stan umysłu, a nie ubiór i inne duperele.

Gość AgnesB.
- marzenie o ślubie i bachorach - prowadzenie nudnego, pustego i czekanie aż mąż i rodzina im je jeszcze bardziej zepsuje - nie panowanie nad swoim życiem, liczenia na innych, że załatwią im pracę, mieszkanie - bycie ofiarą losu, narzekanie "olaboga", bycie bierną w życiu - CHODZENIE DO KOŚCIOŁA - i opowiadanie "a tego i tamtego dnia to ksiądz da dyspenzę, taka jestem szczęśliwa!" - dziś zasłyszałam.... - błaganie o pracę za 1000 zł opisałam duży procent chyba polskich panien

Gość AgnesB.
B@LERINKA jesteś wieśniara - za mało mózgu w życiu używałaś widać

Gość americaferrera
22:40 [zgłoś do usunięcia] AgnesB. - marzenie o ślubie i bachorach - prowadzenie nudnego, pustego i czekanie aż mąż i rodzina im je jeszcze bardziej zepsuje - nie panowanie nad swoim życiem, liczenia na innych, że załatwią im pracę, mieszkanie - bycie ofiarą losu, narzekanie "olaboga", bycie bierną w życiu - CHODZENIE DO KOŚCIOŁA - i opowiadanie "a tego i tamtego dnia to ksiądz da dyspenzę, taka jestem szczęśliwa!" - dziś zasłyszałam.... - błaganie o pracę za 1000 zł opisałam duży procent chyba polskich panien kobieto masz wyobraznie, wiekszosc postow piszecie po to zeby komus dopierdzielic, wtedy lepiej wam ze swoim kiepskim zyciem, wymyslacie straszne bzdury naprawde...

Gość Ewelina,;
wieśniactwo lecące do ołtarza w ciązy jak najszybciej sięda,bo co na wsi powiedzą,...spocone cielska, ubrania z rynku, głupota-zakochana nie widzi zdrad mężulka czy udaje ślepą...brudne panokcie i giry w lato z paskudnymi żółtymi paznockiami w sandałach.

Gość eldfkaweiosdhazjsncd
wieśniary to baby, co mają przeszłość oralną i analną i potem ubierają białą suknię i idą do ślubu kościelnego. Także te z brzuchami, co uważają się za wielkie katoliczki i idą do kościelnego. To ludzie, którzy co tydzień chodzą do kościoła i spowiadają się z tego, że uprawiają seks:D:D myśląc, że jakiś facet w sutannie daje im rozgrzeszenie i doświadczają ducha świętego :D:D za granicą z tego się ludzi śmieją xD