Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam poza polska

co uwzacie za totalne wiesniactwo u kobiet? co wzbudza wasza pogarde?

Polecane posty

Gość terazjachce
W ogóle jak kobieta nie dba o wygląd. Jeszcze jak kobieta kłóci się ze sowim facetem (co gorsza pijanym) na ulicy, daje się poniżać

Gość mialo byc ze higiena latem
kapiel i depilacja to podstawa, kurcze zle napisalam

Gość tocopanlubi
ohydne sandalki i klapeczki w lecie

Gość mnie wkurza jak kobieta
jest w separacji z mezem, nie stara sie o rozwod, chociaz nic juz ich nie laczy od kilku lat, a mimo to dupczy sie i wdaje w romanse z roznymi gosciami, ktorych slabo zna i mowi przy tym, ze jest wartosciowa.

hmm można by wymieniać długo ale spróbujmy: 1. brak higieny (podstawa) + brak kompletnego uzębienia 2. wulgarność, chamstwo i agresja werbalna oraz poza werbalna 3. przesada z solarium, makijażem... z farbowaniem włosów, tipsy, przebieranie się 100 razy w ciągu dnia... 4. syndrom księżniczki czyli "bo mi się wszystko należy i już" 5. plotkarstwo, chichotanie, zakupoholizm 6. telenoweloholizm, oglądanie wszystkiego jak leci i czerpanie z nich mądrości życiowej. 7. NAIWNOŚĆ, brak ambicji i chęć złapania faceta, który się z nią ożeni i będzie utrzymywał. 8. udawanie słodkiej idiotki 9. nie umiejętność oceny własnych możliwości... brzydule wymagają modeli 10. brak asertywności

Apel do mojego milosnika - jesli naprawde chcesz sie mnie czepiac, sprawdz sobie, jak to Twoje 'slowo' sie pisze chociaz.

wyrokowanie, że baleriny, legginsu, rożwe policzki itd itd to wieśniactwo każdemu może się coś nie podobać, ale chyba tylko w Polsce ludzie robią z tego wielkie halo ludzie dorośli mogą sobie wyglądać jak im się żywnie podoba, ich sprawa

Gość belerofront
i ciśnienie na ślub w każdej postaci, wiercenie o to dziury w brzuchu i twierdzenie, że to przejaw deklaracji i odpowiedzialności :D

Gość belerofront
o, zaczepna prowokatorka sie pojawiła :)

Gość belerofront
trzy posty wyżej:P

Gość zgadzam sie z mnie wkurza jak
ZGADZAM SIE Z mnie wkurza jak kobieta -jest w separacji z mezem, nie stara sie o rozwod, chociaz nic juz ich nie laczy od kilku lat, a mimo to dupczy sie i wdaje w romanse z roznymi gosciami, ktorych slabo zna i mowi przy tym, ze jest wartosciowa. Dobrze prawisz !!!!!!

Gość Tom Hooker
- tatuaże - kulki w okolicach ust - przebite brwi - fryz na irokeza, lub zgolenie maszynką z jednej strony - tipsy "artystyczne" z kwiatuszkami lub w inny desen

Gość no i jak dzisiaj
Dubai Webster, buahhaha....no to sie zblizyles:) no wlasnie cos takiego to jest wiesniactwo...chwalenie sie ze bylo sie pod clubem Armanii, ehhhh

jak twierdzi ze sie szanuje po czym zmienia fagasow jak rekawiczki twierdzac ze to tylko kolega... chyba ze w pl taka moda ze koledze tez sie daje:P

Gość przeglądajac ten topik
widzę "typowych polaków" (specjalnie mała literą) :(. Jedna myśl się nasuwa - "przyganiał kocioł garnkowi" :(

Gość pogardy nikt nie wzbudza
nawet autorko takie typy jak Ty. Uważasz sie za lepszą od innych?

coś w tej typowej polskości jest - szczególnie jeżeli chodzi o ocenianie wyglądu innych, którzy przecież nie ubieraliby sie jak się ubierają, gdyby się w danym outficie dobrze nie czuli

Gość Egoiste prodżekte31
Ja jestem tu najlepszy :D

Gość pogardy nikt nie wzbudza
fakt czasami zdarza mi sie tak poczuć ale staram sie z tym nie obnosić, bo to żaden zaszczyt.

Gość anooo
leginsy, baleriny, wielkie torby noszone wszędzie

Gość sdfneet4brrthjyty
WYGLAD Zdjecia w stopce na kafeterii Za ciemne wlosy do karnacji Przerysowane brwi Jasnorozowa / biala szminka O cos takiego - przyklad laski, ktora ma ladne oczy, geste wlosy, ale za duzo solarium i przerysowana kolorystyka sprawia, ze wyglada tanio i wulgarnie http://www.voila.pl/127/jols2/index.php?get=1&f=1

Gość wygląda na to, że wszystkie
kobiety są wieśniarami :D