Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam poza polska

co uwzacie za totalne wiesniactwo u kobiet? co wzbudza wasza pogarde?

Polecane posty

błędy ortograficzne bynajmniej zamiast przynajmniej i wulgarność - to są domeny nie tylko dzisiejszych kobiet, ale ludzi w ogóle, przypomnę tym co nie pamiętają, że mężczyzna to tez człowiek:P

Gość hhiehighigitreeeeeeee
ubieranie się w bazarowe ciuszki typu rozśwetlona choinka palenie papierosów i żucie gumy dekolt do pasa wulgarność i tępota umysłowa

Gość kombatant zdzisław
jak zabierają mój krem do protez po wspólnie spędzonej nocy. nie dość ,ż eviagre musze kupić przed taką randko ,to jeszcze i to mi podbierają. kobiety są drogie w utrzymaniu!

Gość trzeba było nie
bynajmniej i przynajmniej to dwa zupełnie RÓŻNE słowa!

Gość belerofront
no właśnie o to chodzi matołku, że to dwa różne słowa i wiocha polega na tym, że one je mylą, rozumie osoba?

Gość trzeba było nie
osoba rozumie doskonale! co za styl "rozumie osoba" , jestem pod wrażeniem ;)

Gość kombatant zdzisław
a wiecie co jest najśmieszniejsze , co jest paradoksem kafeterii? siedzą tu ludzie latami , tak to rozumiem z tego co tutaj czytam, każda wolną chwilę wykorzystują ,żeby pogadać z wirtualnymi przyjaciółmi, rodzą sie tu osobowości nazywane czarnymi nickami, ale tak naprawdę wszyscy jesteście ciotami , nie macie satysfakcjonującego życia i tutaj udajecie kogoś kim nie jesteście. Cioty , wątpliwej urody panienki, zakomplesione aż huczy- tutaj możecie być zuzanna ameliią , alterem, egoistem, każdym . dajecie jakieś pojebane rady nijak mające się do rzeczywistości. przegrywacie życie siedząc tutaj. nazywajcie mnie jak chcecie, ale i tak macie świadomość ,że to prawda . pozdrawiam serdecznie!

Gość belerofront
to nie styl tylko tekst z filmu :p.odsyłam do kariery nikodema dyzmy pierwszej edycji z romanem:)

taaaak,slowo bynajmniej wymiata: nikt cie nie rozumie,ale bynajmniej ja cie rozumiem:) taki tekst uslyszalam kiedys od kolezanki. Jednym slowem nadal mnie nikt ie rozumie:)

Gość hmmmm hmmmm....
zdzisławie coś mi suę wydaje, że jesteś kobietą i posiadasz wszystkie te tutaj wymienione negatywne cechy ;)

Gość belerofront
kombatant a co ty tu robisz, do której grupy się zaliczasz?:D

Gość kombatant zdzisław
w ramach pewnego projektu dostałem zadanie przeanalizowania tego typu miejsc '' wirtualnych spotkań ludzi'', nie chciałem tego robić bo to nie jest ''bynajmniej'' coś co mnie interesuje, ale jestem na etapie ,że muszę robić co szef każe więc trudno. a to co napisałem wczesniej to moje subiektywne przemyślenia. nic do was nie mam .

Gość kombatant zdzisław
*karze!

Gość kombatant zdzisław
to czytanie was degraduje moją ortografię!!!

Gość coś od siebie
mnie też bawi używanie słowa notabene, które ostatnio bardzo modne się stało, cóż że używane jest bez sensu ale niektórym pseudointelektualistom dodaje yntelygencji:). A co do wyglądu to białe kozaczki i tego samego koloru torebka i pasek, do tego blond włosy, solarium, mini, oko na niebiesko i różowa szminka, a u boku uwieńczenie sukcesu stanowi chłopak w dresie.

Gość gocha ma focha
jeśli szef ci każe, to jednak każe, a nie karze :P każe od kazać, karze od karać zdzisławie :P

jestem fanką wyglądu WEBSTERA 👄] MISSY też jesteś śliczna jak ktoś tam wyżej napisał już;-) a co do kobiet.. nie dbanie o wygląd, ubieranie się w jakieś gówna a nie ubrania, tandetne dodatki.

Gość stigma
Missy, nie zatrzaskuj się w solarium ;)

Gość coś od siebie
a jeszcze lepiej od solarium wyglądają nogi po samoopalaczu w zderzeniu z całością dość bladą. Ostatnio niestety dość częsty widok.

Gość glistha 69
- odrosty - tipsy - stringi wyciągnięte prawie pod pachy, oczywiście wystające ze spodni - wystające ramiączka od biustonosza przy noszeniu bluzki typu bokserka (czy tak trudno założyć stanik z odpinanymi ramiączkami i je skrzyżować na plecach?!) - odnoszenie się swoją niechęcią do ślubu, że są niby takie wyzwolone i światowe, a tak naprawdę wystarczą 3 drinki żeby zaczęły się żalić że czują się takie samotne i nieszczęśliwe:D - sztuczne rzęsy, - zbyt mocna opalenizna, - bolerko + biżuteria swarovskiego - róże w wiązance ślubnej, - noszenie leginsów bez spódnicy czy tuniki, tak żeby wszyscy podziwiali jakie nosi majty czy stringi, - blond pasemka na czarnych włosach, oraz wariant odwrotny czarne na blond.

Gość belerofront
i do kozaczków york na pięciometrowej smyczy i lalka zajmuje cały chodnik:D i wszystko to co pink opisała w swoim teledysku:)

Gość coś od siebie
i chodzenie na bardzo wysokich obcasach gdy się tego nie umie.

Gość coś od siebie
a co do wesel to najbardziej wieśniackie są te wszystkie zabawy ok. północy, takie ordynarne i wulgarne, ale teraz chyba coraz mniej się o tym słyszy.

Gość Maja Sablewska
panno missy, takie sakralne obrazki w tle gdy na pierwszy plan pcha się jakaś dziwa sa wielce niestosowne!

Gość Maja Sablewska
Webster, czy interesowałaby Cię może kariera w showbusinessie? jacyków już się ludziom powoli przejada a ja poszukuję substytutu. what do you think about this?