Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kxantia

Poklucilam sie z moim facetem ale nie wiem czy mialam powoc

Polecane posty

Gość kxantia

Jestesmy ze soba od ponad roku i wszystko sie dobrze uklada. Oboje mamy powyzej 30 lat.Poniewaz nie mieszkamy w jednym miescie i ze wzgledu na nasza prace jeszcze przez jakis czas tak musi zostac, czesto ze sona rozmawiamy przez tel i piszemy smsy.On wyjechal na ten weekend z kolegami ( czasami tak robi) i jak zwykle pisalismy do siebie z mniejsz lub wieksza czestotliwoscia.Nie dzwonilam bo nie chcialam mu zawracac glowy. Wszystko byloby normalnie ale w sobote wieczorem nie odpisal na mojego smsa i milczal do 3 w nocy.Pozniej napisal ze mial maly problem bo jeden z kolegow mial mala stlyczke samochodem i zlamal sobie noge, wiec on nie pisal bo bylo duzo zalatwiania.Zadzwonilam rano i zrobilam awanture.Powiedzialam ze nawet jezeli to prawda to mogl do mnie napisac wczesniej i powiedziec co sie stalo.On na to ze sie czepiam i od slowa do slowa wynikla awantuta.Powiedzialam nawet ze sie zastanawiam nad sensem naszej znajomosci.Jak myslicie czy mialam racje, czy nieP

Gość llllllllllllllllllllllllalalal
Trochę przesadziłaś z tym sensem Waszej znajomości ;)

Gość jak dla mnie nie mialas
uwazam ze zrobilas problem z niczego

Gość kxantia
tak wlasnie mysle ze nie mialam racji

Gość kxantia
ale przeciez z drugiej strony mysle ze przeciez mogl sie odezwac lub napisac ze maja problemi mnie uspokoic

Mogłaś zadzwonić jak nic nie pisał ;) Chyba jesteś jego kobietą, więc masz prawo chociaż raz zadzwonić, jak wyjeżdża ;) a nie siedzieć, byleby tylko królowi nie przeszkadzać;)

Gość jak dla mnie nie mialas
no mogl, ale faceci tak nie mysla - zdarzyl sie wypadek, trzeba bylo zalatwic sprawy wiec to zrobil. pozniej zadzownil zeby ci powiedziec dlaczego nie mial czasu i tyle.

Nie miałaś, wytłumacz mu, ze się martwiłas i zeby nastepnym razem dał Ci znac co sie dzieje i ze nie ma czasu, bo taki telefon trwa 2 minuty a Ciebie uspokoi. Powinien zrozumiec

Gość kxantia
moglam ale raczej nigdy tego nie robimy zeby siebie sprawdzac

no na pewno czułabyś się bardziej spokojna, gdyby tylko w skrócie powiedział Ci o stłuczce :| kobieca natura ma to do siebie, że chcemy wiedzieć wszystko, a na przekazanie tego "wszystkiego" on nie miał czasu. lepiej go przeproś i zwal winę na pms ;)

A kto tu mówi o sprawdzaniu? Dla mnie to chore ;) Ja jak się martwię i facet się nie odzywa to dzwonię. Tak samo on. Nie jesteśmy kolegami tylko w związku. I nikt tu nikogo nie kontroluje ;)

Taa, powiedzieć po krótce "Kochanie mieliśmy stłuczkę, jedziemy do szpitala, kolega złamał nogę, nie martw się o mnie" Mogłaś zadzwonić i tyle. A potem nakręciłaś awanturę z byle czego

I przez takie: a nie zadzwonię, aby nie myślał, że go sprawdzam rodzą się kłótnie ;) Bo Ty siedzisz jak na szpilkach, on nie dzwoni a Ty sobie myslisz - nie, nie zadzwonię ;) Dla mnie to zabawne i chore zarazem.

Gość kxantia
problem w tym ze oni byli zaproszeni na gryia do jakis znajomych wieczorem wiec dlatego nie dzwonilam bo nie chcoalam zeby pomyslal ze go sprawdzam z kim jest a jak sie pozniej okazalo to ten kolega co mial ta stluczke to jechal z jakas dziewczyna od tych znajomych z grila.Sytuacja dla mnie wiec troche nie jasna wiec stad tez moj kryzys nerwowy.

Gość takaPrawda
teraz chodzi o to zeby jak najwiecej gadac o tym ze sie martwilas i wyolbrzymic to do granic mozliwosci. Wtedy okaze sie ze mialas racje, a on dla swietego spokoju przyzna ci ja i nawet przeprosi. Bedzie punkt dla ciebie. Za kazdym razem sie czepiaj wszystkiego, kontroluj go i awanturuj sie, az zrobisz z niego pantoflarza i sluzacego, a twoje zycie tez bedzie cudowne:D Najlepiej sie poradz przyjaciolek, one uspokoja twoje sumienie i potwierdza ze mialas racje. Poza tym puszczasz go na weekendowe pijanstwo? a wiesz co on tam wyprawia?

Gość kxantia
takaPrawda nie przesadzaj z tym wpisem jestem typem realistki.Nigdy nie dal mi powodow zebym stracila zaufanie dlatego tym bardziej sytuacja jaka zaistniala dala mi do myslenia.

Gość takaPrawda
strasznie ufasz, pare godzin nie pisze i juz nie wiesz czy zwiazek ma sens. Chyba na grilla pojechal, a nie zaginal na misji w afganistanie

Gość kxantia
wiem ze nie mialam.Juz jak sie rozlaczylam to o tym wiedzialam i dlatego zalozylam ten topik zeby sie upewnic

Gość kxantia
ortografia nie grzesze....:P