Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Szczesliwe malzenstwa

Polecane posty

Witam! Chcialabym wiedziec czy sa wsrod nas, kafeterianek, szczesliwe zony o dlugim stazu malzenskim? Czy to mozliwe by zwiazek trwal 20-30 lat i ludzie trwajacy w nim nadal byli ze soba szczesliwi? Tyle wokol slyszy sie o rozwodach. Nie widac wielu zwiazkow, ktore by przetrwaly. Sama jestem singielka nie ufajaca instytucji malzenstwa. Moze mnie przekonacie?

Gość uuyuyuy
moi rodzice jakos po ponad 30 latach jeszcze sie nie rozwiedli ;) a twoi sie rozwiedli ze masz takie zle nastawienie?

Gość jjjjupiiik
my jestesmy 7 lat po slubie, 11 razem....puki co nasza milosc nie zmalala j naprawde czuje sie jak na poczatku zwiazku....:)

Tak, sa po rozwodzie.

Gość uuyuyuy
czyli co? nie chcesz brac slubu ale pewnie dupy chetnie dajesz swoim chlopakom? to dla mnie tez jest patologia.

Gość prinzessin27
Moi rodzice sa 33 lata po slubie i sa nadal szczesliwi. O sobie moge tyle powiedziec ze moje malzenstwo trwa zaledwie 9 dni i wam nadzieje, ze bede szczesliwe.

Popieram osobę wyżej. Po co ktoś ma Cię przekonywać do małżeństwa ??? To Twoje życie, rób jak czujesz. Nie każdy musi być mmężem/żoną... nie każdy też się do tej roli nadaje. Ale owszem są małżeństwa szczęśliwe. Moi rodzice 36 lat po ślubie - nadal widać ich miłość i szczęście. Moje starsze rodzeństwo też jest 15 i 12 lat po ślubie i również są przykładnymi małżeństwami. Ja jestem po ślubie 5 lat,parą jesteśmy 8 lat i jesteśmy baaaardzo szczęśliwi, a ja kocham męża bardzo, bardzo mocno i nie wyobrażam sobie życia bez niego i naszego syna. Uważam moje życie za udane i szczęśliwe i nie chciałabym niczego zmieniać. Ale Ty możesz mieć inne wzorce, inne poglądy i masz do tego prawo. Nikt nie powinien Cię przekonywać co jest lepsze.