Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flurryanin

Czy Polska wciąż jest krajem pięknych kobiet?

Polecane posty

Gość Flurryanin

No niestety mam wątpliwości. Najładniejsze kobiety z naszego kraju już powyjeżdżały. Idąc ulicą coraz rzadziej mam okazję obejrzeć się za jakąś dziewczyną. Ubytki w demografii próbują łatać napływy z Rosji, Białorusi i Ukrainy, ale nie czarujmy się. Dziewczyny ze wschodu, które do nas przyjeżdżają to drugi lub trzeci sort - takie których nikt nie chciał u nich. Niestety takie migracje powodują, że niedługo Polska straci swoją światową renomę i pozostaną tylko piękne legendy o urodzie nadwiślańskich niewiast. Polscy mężczyźni niestety coraz częściej popadają w alkoholowy stereotyp. Próbując pogodzić się z faktem niedoboru ładnych dziewczyn pociągają z gwinta przed współżyciem z mało, aby podkolorować rzeczywistość. Niestety jest to droga donikąd ;/

Gość kobietAAAAA
:O

Gość teraz to komorowska nadaje
ton jak ma wyglądać polka.

Gość czerwone_korale
no niestety z facetami też nie najlepiej...hormon wzrostu wam się gdzieś zapodział..:)

Gość ktoskiedyspowiedzial
Polki mają urodę tylko nie bardzo wiedzą jak ją podkreślić, mi najbardziej rzucają się w oczy zaniedbane włosy, rzadko która laska ma ładne lśniące wyprostowane, większość farbowanych szop z odrostami...i co z tego że buzia ładna jak efekt marny...do tego te kozaczki w szpic i tandetne torebki za 10zł z bazaru..fuj powiedziałabym że nasz naród płci żenskiej cierpi raczej na brak gustu

Gość Flurryanin
up