Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamma MMII

Moja córka chyba zgłupiała

Polecane posty

Gość Mamma MMII

przez 2 lata była z taki miłym chłopakiem , poznali się na studiach no chłopak jak marzenie inteligenty, wygadany,ambitny , pomocny z dobrego domu i do tego przystojny Rozstali się bo niby była miedzy nimi niezgodność charakterów nie minęły 2 miesiące jak poznała tego chłopczynę jakiś łysy , ubrany jak łachudra, jakiś nieokrzesany i w dodatku po zawodówce to jeszcze mogłabym przełknąć bo czasami lepiej iść do zawodówki niż studiować jakąś socjologie ale wiecie czego on się przez te 3 lata uczył ?! jak być kasjerem sprzedawcą ! podobno tylko 2 facetów było w tej klasie. najgorsze jest to ,ze ona w nim po uszy zakochana nawet coś przebąkuje o wyprowadzce bo on niby ma jakieś tam mieszkanie po rodzicach czy coś... jak jej przemówić do rozsądku ? z tego co wiem to Maciej (jej poprzedni chłopak) nadal ja kocha i przeżywa to rozstanie ostatnio nawet spotkałam sie z jego rodzicami maja do niej mały żal bo chłopak opuścił sie na studiach przez to rozstanie...

Gość jak podrośniesz i będziesz
mieć córkę, to zobaczysz, że może być dla niej gorszy chłopak.

Gość Mamma MMII
o czym ty mówisz ? moja córka już jest dorosła studiuje na 3 roku

Twój post jest całkowicie niewiarygodny. Nie wierzę, że masz ponad 20 lat, a już na pewno niewiele.

Gość Mamma MMII
no przepraszam ale życie pisze naprawdę takie dziwne historie ! to nie moje wina ,ze moja córka tak zgłupiała i teraz marnuje sobie życie!

Gość Mamma MMII
naprawdę nie ma tutaj nikogo normalnego kto mógłby mi doradzić w takiej sytuacji ?

Gość maciuś skarbie :(
Maciuś wróc :( Maciusie to najlepsze chłopce :(

W którym mieście zawód kasjer-sprzedawca można zdobyć w zasadniczej szkole zawodowej?

Gość Bert Power.
no git niech bedzie z tym po zawodówce jak go kocha

Gość Mamma MMII
no czasami na tym forum widziałam ze doradzali innym normalni ludzie.

Gość Mamma MMII
no w naszym mieście jest taka zawodówka w której można sie tego uczyć Ogólnie to sie nazywa Sprzedawca czy coś takiego.

Gość fidieirew
twoja córka jest bardzo mądra a ty jako matka jesteś bardzo głupia

Gość Mamma MMII
mądra ? co ona widzi w tym chłopaku ? ona ja będzie tylko ciągnął w dół nawet teraz się podśmiechujce ze po co te studia kończy skoro teraz sami bezrobotni studenci z mgr

A co to za miasto? Szkoła prywatna czy publiczna? Zasadnicza zawodowa czy policealna lub wyższa zawodowa? Pytam bo to dość nietypowy kierunek, twoja córka znalazła istną igłę w stogu siana.

Gość zawód kasjer
sprzedawca zdobywa sie w zawodówce o profilu handlowym

Ale autorka jednak co innego napisała. Poza tym wspomniała coś o 3 latach, a nie 2.

Gość Mamma MMII
Poznań ,jakaś zawodówka handlowa za bardzo się w to nie zgłębiałam. ja już nie wiem jak jej przemówić do rozsądku... nic do niej nie dociera..

Gość Mamma MMII
no bo chyba w zawodówce 3 lata się uczą ? zresztą nie wiem zawsze mi sie tak wydawało poza tym ja nie wiem o nim za wiele bo nawet z nim porozmawiać nie można coś tam odburknie i tyle wiem tylko ,ze ma 25 lat skończył zawodówkę , jest sprzedawcą w sklepie i ma mieszkanie po rodzicach tyle o nim wiem.

A może on nie zdał w tej zawodówce że trzy lata ją kończył?

Gość Mirek ze Szczecina
no i co z tego ze twoja córka studia ma teraz pełno magistrów produkuja bezrobotnych znam takie osoby co po studiach pracuje w kasie w hipermarketach albo przy okienkach na poczcie a po zawodowce majac zawód mozna nizle zarobic tylko ze sprzedawca to zadna przyszłosc moze twoja córka zbuntowała sie nadal kocha tamtego a na złosc chce wszystkim pokazac ze moze miec kazdego

Gość Mamma MMII
ja się z tobą zgadzam ze czasami lepiej jak ktoś jest po zawodówce niż by miał jakiś kiepski kierunek studiować z tym że moja córka akurat studiuje coś sensownego wiec o prace nie będzie musiała się martwić mam nadzieję... z tym że nie zdał to może być całkiem prawdopodobne, nie zdziwiłabym się....

Gość polkmn
Wspolczuje :-( Oczywiscie ze bedzie ja tylko ciagnal w dol ;-( To nie te same Swiaty, inne obycie, kultura itd. ale nic nie mozesz zrobic bo jezeli jest zakochana to ... dupa blada ;-( Nie bedzie Ciebie sluchac, jak bedziesz jej czegos zabraniac to tylko zrobisz sobie z niej wroga Przetlumacz jej aby nie zaszla w ciaze ... Jezeli nie stanie sie to najgorsze (ciaza) to moze za miesiac lub rok sama przejrzy na oczy jak bedzie musiala sie przed znajomymi ze studiow wstydzic ze ma takiego chlopaka (wyjdzie predzej czy pozniej brak obycia, nieoczytanie, chamstwo itd.) Przeczekaj, nie badz wrogiem, uswiadom!

Gość Mamma MMII
chyba za stara jest na buntowanie się... w ogóle to ich całe rozstanie jest dość dziwne bo to sie stało tak jakby nagle... i nawet sie ze sobą teraz nie kontaktują ,a studiują na jednej uczelni.

Gość polkmn
Ona sie NIE buntuje ona sie zakochala ;-(

Gość polkmn
Znam jedna taka pare - ona po dwoch fakultetach, pani prezes ;-) on po zawodowce - pracuje w fabryce Nie maja o czym ze soba rozmawiac, inni znajomi, inne swiaty, inna kultura Ona mowi, ze idzie do teatru a on, ze Zenek chcial dzis 2 zlote na piwo pozyczyc PORAZKA Sa razem xy lat bo dzieci (maja dwojke) Choc jemu nie jest specjalnie zle On chyba tego nie rozumie

Gość Mamma MMII
no właśnie tej ciąży się najbardziej obawiam... ja na razie udaję ,ze jestem obojętna co do jej związku ale aż sie we mnie gotuje jak ona przychodzi do nas zamykają sie w jej pokoju i tylko tak kursuje miedzy łazienką i jej pokojem ani nie porozmawia chwilę nic... mam nadzieje ,ze zmądrzeje bo życie sobie zmarnuje..

Gość polkmn
Wspolczuje Oczywiscie ze bedzie ja tylko ciagnal w dol ;-( To nie te same Swiaty, inne obycie, kultura itd. ale nic nie mozesz zrobic bo jezeli jest zakochana to ... d**a blada ;-( Nie bedzie Ciebie sluchac, jak bedziesz jej czegos zabraniac to tylko zrobisz sobie z niej wroga Przetlumacz jej aby nie zaszla w ciaze ... Jezeli nie stanie sie to najgorsze (ciaza) to moze za miesiac lub rok sama przejrzy na oczy jak bedzie musiala sie przed znajomymi ze studiow wstydzic ze ma takiego chlopaka (wyjdzie predzej czy pozniej brak obycia, nieoczytanie, chamstwo itd.) Przeczekaj, nie badz wrogiem, uswiadom!

Gość Mirek ze Szczecina
hmmm czasami człowiek wieku 26 lat miewa okresy buntu ja wiem czy ona sie w nim zakochała a morze tylko to jest chwilowe zauroczenie zadurzyła sie w facecie ciekaw jestem jak oni sie dogadują bo jak ktos napisał tutaj dwa rózne światy ale czasami człowiek po zawodówce moze byc interesującym inteligentnym miłym człowiekiem

Gość Mamma MMII
ale moja córka jeszcze studiuje ma prawie 23 lata jest na 3 roku

Gość a może on skończył ogólniak
i jakąś wyższą szkołę handlową :P Skoro tak nic o nim nie wiesz, to może warto się upewnić.