Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna wiosna:(

czy napisac mu, ze wiem, co o mnie pisał koledze?:(

Polecane posty

wcozraj sie pokłocilam z moim chlopakiem, o jego kolege, w ktorym on jest zakochany, widzialam, ze z nim rozmawial na Fb i czulam, ze o mnie, nie odzywalismy sie cały dzien do siebie, wieczorem on sie chcial pogodzic. dzisiaj poszedl do pracy, amnie cos tknelo i weszlam na jego archiwum na FB, to co tam przeczytalam mnie przeraziło :( ze mam sie pierdolic, ze sie doigram, robili jakies konspiracje, ze bedzie mi mowil, ze wychodzi, a nie wyjdzie i powie, ze zostaje ze mna, zebym go za to uwielbiała, a pozniej puszzcala na weekendy do tego kolegi. moj pisal, ze wie ze mi hormony szaleją ( niedawno urodzilo nam sie dziecko) a ten kolega go podjudzał, ze pewnie to moja wymowka,a moj przyznawal mu racje :( zadzownilam do mojego i pytalam sie czy moge przeczytac ta rozmowe, mowil ze nie , bardzo sie denerwowal, ze znowu wszystko psuje i chce sie klocic, a teraz sie zastanawiam, czy wyslac mu esa, ze czytalam i napisac co o nim mysle, ale boje sie, ze jak mu napisze, ze czytalam to obejmie taktyke, ze grzebie mu w jego rzeczach :( co byscie zrobily na moim miejscu? jestem załamana:(

Gość noalewczymdramat
ja bym na twoim ośle miejscu poszukał do roboty starzy wiecznie żyć nie będą

Gość lady B...................xxxxx
masz dwoje dzieci w domu, maleńka. Pokaż mu tą rozmowę, powiedz mu że wiesz i nie denerwuj się ale powiedz, że jest żałosny i nie dorósł do bycia mężem i ojcem

noalewczym dramat ja studiuje, teraz mam wakacje i 3 tygodniowe dziecko, wiec jak mam isc do roboty ;/

Gość noalewczymdramat
benzyną babo benzyną olej napędowy się nie zapali tak łatwo

matko, jacy wy jestescie żałosni, zal mi was, naprawde jest mi starsznie zle, mam depresje poporodowa, chlopa debila, a wy musicie mnie dobijac:(

Gość noalewczymdramat
sama jesteś żałosna depresja poporodowa to akurat nic szczególnego, mają ją nawet takie kobiety co się latami na dezieci wyczekały więc się nie chwal przeżyjesz a że się koledze chłop żalił to nic wielkiego, nie grzeb tam gdzie nie trzeba, minie pierwszy nerwowy okres to się unormuje wiadomo że pierwsze miesiące życia dziecka to horrorrr

Gość poziomki i truskawki
mnie zaniepokoiło to zdanie: "o jego kolege, w ktorym on jest zakochany," :classic_cool:

mamy po 22 lata

Gość takiepytankooo
hmm czy twoj facet jest gejem?

Gość mowisz klimat, kufle
zdesperowana żono.. fajna mordke masz, chetnie bym cie przelecial potraktuj to jako komplement

Gość Innnnaaa
On zakochany w nim ? mozesz napisac to sensowniej bo zagmatfane to co napisalas autorko

Gość 22 lataaaaaa
o fak, on to jeszcze sam dziecko. nie dziwie sie ze ma dosc zrzedzacej baby i ryczącego bachora w domu i ze najchętniej by od tego wszystkiego uciekł. dziecko planowane?:D

jestescie beznadziejni zycze wam, zebyscie tez czuli to co ja i nie mieli wsparcia

Gość 22 lataaaaaa
dziecko planowane?

nie denerwuj sie.. liczylas ze chlopak w wieku 22 lat bedzie dobrym partnerem i ojcem? kobieta w tym wieku owszem ale facet przewaznie jeszcze sie nie wyszalal :P

''wcozraj sie pokłocilam z moim chlopakiem, o jego kolege, w ktorym on jest zakochany,'' nie rozumiem, że Twój chłopak jest zakochany w tym koledze? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

to skoro on woli kolegę i jego słucha niż Ciebie a macie dziecko.. to wchodzę 100% że nie masz z jego przyjacielem szans;-)

wiem:( ale mi chodzi o to czy mu powiedziec, ze wiem co o mnie pisał