Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość AdamKrk
Hej ja też jestem tegorocznym maturzystą i boje się wyników szczegolnie z polskiego ja jestem technikiem i matematykę wraz z angielskim zdam dobrze z polskim mam problem ustny poszedł mi dobrze na 75% a angielski ustny na 50% (choć miałem straszną żyłę z tego przedmiotu usadziła kolegę który miał 4 z anglika ) a teraz pracuję w renomowanej międzynarodowej firmie w której miałem rozmowę kwalifikacyjną po angielsku więc wyniki matur czasem nie odzwierciedlają prawdy a i prawdopodobnie wybieram się na AGH na jakieś techniczne studia zaoczne a jak narazie żyję w niepewności jak wszyscy :) ale myślę że może się uda

Gość M, N, M
Adam wnioskuję, że jesteś z Krakowa? Miło :) Ja zawsze uważałam, że oceny czy to te "szkolne" czy z egzaminów, mało kiedy odzwierciedlają wiedzę i całą resztę. Także co do tego w zupełności się z Tobą zgadzam. A studia - ważne żeby robić to co się kocha, albo chociaż lubi :).

Gość qscvftasdrfgtyttr
k

Gość qscvftasdrfgtyttrddf
Hej powiedzcie mi ile komisja moze przyznac pkt za styl język itd. za rozwiniecie mam ok 5 pkt , za CR ok 9 i tak się zastawiam czy mogą dorzucić te 12 pkt za resztę. Co Wam nauczyciele mówili na ten temat?

Gość ???????????
??????????

Gość kdjfkdfgdflg
I hop

Gość M,N,M
Witam ;D Jak tam stresik? :) U mnie we czwartek rozdanie świadectw o 9:00 :).

ja wogole o tym nie mysle jak mnie nie ma w domu... w domu jest gorzej... i nie wiem na ktora mam.. na stronie szkoly nie pisze a ja jechac nie bede bo to nie w moim miescie. bede koczowac od 8

Gość AdamKrk
M,N,M tak z Krakowa jestem i miło że Ty też :) zawsze to lepiej się dogadać z kimś ze swojego miasta a wracając do tematu to ja nic nie wiem kiedy mam odebrać świadectwo maturalne :/ wiem tylko że w sekretariacie szkoły i we czwartek a na stronie szkoły nie ma żadnych info a co najciekawsze wystawili już kiedy będą poprawki i z jakimi nauczycielami

Gość M,N,M
Podobno jutro po północy na internecie, no ciekawa jestem :).

Gość M,N,M
U nas na stronie szkoły też nie było informacji. Miałam coś takiego, jak dziennik internetowy i jedynie tam info. W sumie też tak dziwnie.

Gość AdamKrk
No jakby były jutro na necie o północy to muszę wejść zobaczyć nawet celem bycia sennym w pracy nie mogę się doczekać wyników ale boję się polskiego

Gość M,N,M
Będzie dobrze :), zdasz polski, jak zresztą wszyscy tutaj obecni. Nie może być inaczej :).

Gość AdamKrk
no myśle nie widzę innej opcji muszę iść na studia a jak nie pójdę przez ten głupi polski to nie wiem wszystkie marzenia runą w gruzach a tak nawiasem mówiąc to studia zaoczne są strasznie drogie na AGH mój kierunek Energetyka około 3 tys. za semestr chyba wybiorę inny

Gość M,N,M
A masz coś tańszego na oku?

Gość AdamKrk
no też AGH może robotyka ale większości ceny skaczą od 1.5 tys. do 3 tys. ale nie ma z tym problemu bo dobrze zarabiam i bd stać mnie na studia ale zawsze lepiej jakoś taniej znaleźć

Gość M,N,M
No oczywiście, że warto poszukać czegoś tańszego. Chociaż z drugiej strony może warto zapłacić więcej, a robić to co się naprawdę chce? :)

Gość AdamKrk
tak naprawdę uczyłem się w zawodzie technik elektryk a teraz pracuje w firmie międzynarodowej i bardziej mi się przydaje mechatronika bądź elektronika mam zamiar pozostać w tej firmie bo zarobki sią naprawde dobre (sam się zdziwiłem że mi aż tyle na początek dali ) i temu myślę cos może z tych kierunków studiów

Gość AdamKrk
a zgadzam sie z Tobą M,N,M że czasem jest lepiej zapłacić więcej bo w przyszłości może to przynieść większe korzyści

Gość M,N,M
Pewnie, trzeba się umieć dostosować do wymagań rynku pracy. Ja też skończyłam technikum, bardzo bym chciała pracować w moim zawodzie (studiować dalej ten sam kierunek), ale jeżeli się nie uda to będę musiała pomyśleć nad czymś innym :).

Gość AdamKrk
no tak ale najpierw trzeba poczekać na wyniki matur i liczyć że uda sie dostać na wybrany kierunek na studiach

Gość M,N,M
Dokładnie, jeżeli faktycznie na necie będę jutro o północy, to jeszcze tylko jakieś 26 h niepewności i wszystko jasne. ;) Uda nam się! :)

Gość AdamKrk
no pewnie że tak ale już mniej 25h 54min

Gość M,N,M
Siedzimy, dyskutujemy :D. Powiem Wam, że takie forum to fajna sprawa. Mnie osobiście trochę odstresowuje, jak mogę z kimś pogadać na temat tej naszej matury ;). Chociaż mało nas tutaj.

Gość M,N,M
AdamKrk od razu widać, że matematyczna dusza ;p, cóż za precyzja :D.

Gość M,N,M
W necie, nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale u mnie na stronie OKE Krk. Tam na indywidualnym koncie podobno mają być jutro ok. północy.