Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość jak nie zdasz to
też musisz iść, bo dostaniesz jakiś świstek, że nie zdałaś. Przynajmniej u mnie tak było. Ci, którzy odbierali maturę musieli się podpisać w kajecie, a ci, którzy nie zdali też coś podpisywali.

Gość fiiołekk19
A kiedy składacie dokumenty? Np. na UŁ termin elektronicznej rekrutacji kończy się 4 lipca, tzn., że wszystkie dokumenty też mam w tym czasie złożyć? Pomocy!

Gość ciezko oke.lomza
Jutro wyjezdzam za granice, mam nadzieje, ze j. polski nie zepsuje mi humoru;/

Gość koala54
Nie wiem jak na UŁ, ale na UWr jest tak, że najpierw wpisujesz wyniki, oni ci mówią, czy jesteś przyjęta i dopiero potem zanosisz dokumenty :)

Gość M,N,M
Nie tzn, że wtedy kończy się Elektroniczna Rejestracja, potem są wyniki też w necie, a dopiero jak się ewentualnie dostaniesz i zdecydujesz na wybraną uczelnię to jedziesz z papierami.

Gość koala54
do 4 lipca to raczej musisz się zarejestrować na kierunku, podać wyniki (chyba że sami je sobie ściągają) i wpłacić opłatę rekrutacyjną

Gość NigdyWiecejMatury211
Nie wiem, ja sie boje polskiego, ze moja praca zostanie uniewazniona albo cos nie wiem! Matko Boska to chyba najgorsze miesiace w moim zyciu..

Gość folek molek
A co jak ktoś nie zdał jednego przedmiotu? To jakie są szanse że dostanie się na studia i to prywatne po poprawce w sierpniu?

Gość fiiołekk19
Bardzo Wam dziękuję za informacje, jesteście kochani. :) Już zaczęłam panikować. :) stres mnie złapał... czekam z Wami do północy

Gość CKE Łomża
Najgorszy dzień w moim życiu bedzie jak sie dowiem ze nie zdałam i to bedzie dopiero początek mojej męki. Jestem przybita i mam mega doła. Po napisaniu tych matur myślałam, że poszło mi SPOKO-tak, że raczej zdobyłam te 30%. Teraz wiem ze to bylo chyba jakies złudzenie. I jeszcze jedna wróżka na kafe mnie wkurzyła.Zapytałam czy zdam a ona powiedziała, że czeka mnie poprawka :O no ale nie tylko jednej się pytałam:P chyba 5 napisało mi że zdam :D wiem ze to żałosne i nie nalezy wierzyć w wróżby ale mnie np.horoskop się sprawdza czasem...

Gość a o północy będę wyniki
bo ja wchodzę i cały piszą mi że jest jakaś przerwa techniczna? To o co tu chodzi? :(

Gość koala54
Jak zdasz poprawkę, to raczej powinnaś się dostać, szczególnie, że na płatne :) nawet na dziennych powinna być jeszcze szansa, ale to zależy od kierunku i tego, czy mają jeszcze wolne miejsca ;) aaaaaaaaaale się boję! Boże daj mi 30% z matmyyyy :(:(:(

Gość maturzystka202020
no jutro się wsszytsko okaże, ja myśle ze zdałam choc odrobie boje się polskiego bo nie wiadomo co z tym kluczem ;/ badzcie dobre mysli to tylko 30%, na zawodowym trzeba miec 75% tam to sie dopiero boje ze nie zdam

Gość pupaaaa
Mam nadzieje że do północy nie padne na zawał z tych nerwów!! Schizuje ze pewnie nie zdam i że źle przeniiosłam odpowiedzi w zamkniętych :D chociaż wiem że to na 99,9 % niemożliwe .

Gość zielony:)
luzik :) pakują wyniki na serwer ,tak ma byc ,od 0.00 bedzie dopiero aktywne logowanie .powodzenia :) mam nadzieje ze w tym roku i pyknie: hahah

Gość koala54
Staram się być dobrej myśli, ale wtedy przed moimi oczami pojawia się wizja "28%" :D

Gość M,N,M
A wyniki zawodowego dopiero końcem sierpnia i kolejne czekanie :D.

Gość CKE Łomża
ja chyba melisę sobie zaparzę :O nie wyrabiam, nie wiem co ze sobą zrobić :O niby 21 pkt z polskiego to niewiele..i te 15 z niemca tez niewiele ale boję się jak nie wiem :( a jak bede miala 20 albo 14? :( umrę na zawał

Gość M,N,M
Trzymam kciuki co byśmy się za bardzo nie stresowali i na razie zmykam :). Do zobaczenia potem :).

Gość koala54
Masakra, współczuję tym, co muszą czekać jeszcze na wyniki zawodowego! ja bym nie wytrzymała tyle stresu ! Już teraz ledwo daję radę :D a tak z ciekawości...gdzie się potem wybieracie na studia? :)

Gość fiiołekk19
ja też wmawiam sobie, że źle przeniosłam odpowiedzi haha :D

Ja bym chciala na UKSW a wy?

Czy ktoś wie co oznacza przerwa techniczna? Dadza wyniki po polgnocy? Czy inne roczniki mialy juz wnocy wyniki? bo ja dzwonilam dzis do oke i powiedzieli mi ze rano beda a w nocy to cos testowego moge dac ale nie rezca za to jak to bedzie dzialac

Gość maturzystka2020202
no powiem ci ze nie przyjume sie tym zawodowym szkoda waakcji co bedzie to będzie:) teoretyczny zdałam na pewno a praktyczny zobaczymy:) 75% to jednak duzo ale moze mi sie uda;)

Gość pupaaaa
bez jaj , na oke łomża jest dopiero 459 osób a juz sie jakoś wolno ładuje :o o północy pewnie nawet nie wejde

Gość poliswatka1983
i później takie głąby kończą studia i piastują odpowiedzialne stanowiska żenada

Do oke krakow czy pokazuje sie Wam il osob jest zalogowanych? bo u mni e nie

Gość koala54
Ja chciałabym na UWr na prawo.... Kurcze, fajnie wam, że możecie sobie w necie zobaczyć wyniki... Kiedy cke Wrocław się wreszcie ucywilizuje !!!??? :P

to ze komus poszla zle matura to NIE znaczy ze jest glabem. Kazdemu moze sie noga podwinac, wiadomo..sters, przemeczenie.

Gość fiiołekk19
a jak wspominacie egzaminy? ja rozchorowałam się ze stresu, nawet nie wiedziałam czy dam radę wtedy przystąpić do egzaminów :O to było straszne przeżycie, nie zapomnę tego. szczerze współczuję osobom, którym naprawdę zależy, bo wiadomo, że jest mnóstwo takich, którym wszystko jedno