Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość bernerkkaaa
kto idzie na UP w Poznaniu ?!

Gość M,N, M
Daszka26 dziękujemy ;p.

Gość M,N, M
Być może ja UP Poznań :).

Gość aaaaadddaaasssaaas
na oke jaworzno nie można sprawdzić wyników..musimy czekać do jutra;(

Gość kjsafgaiweufgeihwerfffff
KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalambureczek
jutro o 9

Gość rollercoaster
komu udalo sie zalogowac na oke lomza???

Gość best1
to okropne, że kraków tak zwleka... w ogóle tyle trzeba czekać na wyniki... :S to się robi męczące.. już nawet denerwować się człowiekowi nie chce.

sory, poniosło mnie :)

Gość wrocekoke
na wrocławskim oke nie ma zadnej zakladki ani nawet info o wynikach!! tazke nie szukajcie

o 9?

Gość katunia22
rollercoaster, próbuje od 2 godzin i nic ;/

Gość szalonaa
@ JarJarB Taki screen to ja mogę w paincie w 3 minuty zrobić. To żaden dowód! W ogóle to jesteś oszust i kłamca!

u mnie od 9 chyba wszędzie od 9, czy tylko u mnie??

Gość kalambureczek
ta.. o 9 w szkole oczywiscie : DDDD bo rano sie nie logniesz .. bedzie jeszcze ciezej niz dzis.

Gość maturzystkaaa121452
no dziwne więc po co mi hasło do takowej strony ? ktore dostałam od dyrektora ? musi coś być chodzi mi o Wrocław.

kto z Krakowa i idzie na ochronę środowiska łapka w górę!

Gość best1
wyników dla KRK nie ma i nie będzie. dobranoc.

Gość rollercoaster
chyba bez sensu siedziec przed kompem i rżnać głupa;/ ehh ide zapalić

ktoś tu jest z kraka??

Gość kalambureczek
tak jest temat do zamkniecia ZAMYKAM

Gość M,N, M
best1 jak nie będzie, jak będą?! ;)

SZALONA -> w takim razie jak niby mam ci udowodnić, że wyników nie ma? Zresztą nie chce mi się. Nie jestem oszustem i kłamcą...ech ludzie, widać zestresowani wszyscy. Ja też mam stres, ale nie obrażam innych.

bawimy się! kopjujcie to: KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Grigor
szczerze mówiąc to myślałem (i miałem szczerą nadzieję), że w internecie wyniki ukażą się pare dni wcześniej niż na oficjalnym rozdaniu. A tu kicha. Podejrzewam więc, że możliwość sprawdzenia w ten sposób swoich wyników jest stworzona tylko po to, żeby ci, którzy nie będą mogli jutro odebrać wyników, mogli je sprawdzić w internecie.

KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY BĘDĄ TE WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za tydzień. Kto się wybiera do krk na administrację, filologię polską, politologię, informację naukową i bibliotekoznawstwo, czy coś w tym stylu?

kopjujcie to;)