Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o poradee

Czy da radem samemu przejsc z ciemnego brazu na mahoń?

Polecane posty

Gość prosze o poradee

wyjdzie takie cos w warunkach domowych?

ni chooja. :classic_cool: ale możesz spróbować z farbą Schwarzkopf Skandynawski blond -811. świetna farba. świetny efekt. polecam 🖐️

Gość prosze o poradee
ty chyba zartujesz....

ta farba rozjaśnia ale nie tak jak rozjaśniacz klasyczny- jak nałożysz ją na jakieś 15 min to będzie ładny mahoń- moja koleżanka robiła sobie odrosty ,za krótko trzymała i wyszedł mahoń. to nie ściema to z doświadczenia.

Gość joaśka23
Spróbuj bejcą...

Gość co oni pieprzą
mahoń, czyli chcesz mieć jaki odcień kasztanowo rudy taki czerwony połysk? żaden problem, rzuć na swoje włosy ostrą czerwień np czerwień kolorado Welli i połysk mahoniowy powinien być

Gość co oni pieprzą
ale faktycznie, jeśli masz odrosty żeby efekt był na całych włosach taki sam musisz je podfarbować taką farbą jak reszta włosów dopiero na następny dzień czerwień

da się :) tylko najpierw musisz czarne włosy zdekoloryzować, a następnie zafarbować na pożądany kolor, najlepiej ze 2 razy, bo przeskok z blondu na mahoń też jest ryzykowny :) wypróbowane, bo przechodziłam w ten sposób z czerni na czerwień, ale kosztowne i bardzo niszczy włosy :(

Gość prosze o poradee
ale ja mam niefarbowane wlosy :P naturalnie ciemny braz :P i tak chce wlasnie kasztan z takim czerwonym polyskiem.

Gość co oni pieprzą
jak masz naturalne to a. idź do fryzjera b. kup sobie farbę kasztanowy lub ciemnorudy kolor

swego czasu były takie farby rozjaśniająco-koloryzujące w tonacji czerwieni, nie pamiętam z jakiej firmy :D zresztą myślę, że każda farba sprawdzi się do niefarbowanych jeszcze włosów :D dopiero gdy pojawiają się odrosty - zaczynają się schody