Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [m]

PANOWIE, KTÓRYCH PARTNERKI JUŻ RODZIŁY....

Polecane posty

Gość [m]

Jak to wygląda wszystko z waszej strony, czy czujecie różnicę podczas seksu??? Czy jest zbyt za szeroko i nie podniecanie się tak bardzo??? A może kobieta jest ciaśniejsza??? Czy jest to samo pożądanie co przed urodzeniem??? Tylko szczerze... Planujemy z partenerem dziecko,ale wg. niego już jestem troche za szeroka mimo,że nigdy nie rodziłam.Boje się, że już może w ogóle nie odczuwać przyjmeności i bardzo oddalimy się od siebie co pewnie zakończy się rozstaniemi lub zdradami.

Gość fgfgfgfg
fajnego masz partnera skoro mowi ci takie bdzury o szerokosci twojjej pizdy, po prostu szok, jaki matoł.

Gość hfchgdft
to nie ty jestes szeroka powiedz temu debilowi tylko on ma hooja za cienkiego. neich se go pogrubi...najlepiej na babe wszytsko zwalic

Gość [m]
Jestem jego 3 partnerką seksualną i podobno najszerszą. Powiedział,że dzięki temu może dłużej i wolniej dochodzi. Załamałam się trochę...

Gość nvdjnsjkdfndfjsk
Niestety, po porodzie będziesz luźniejsza. A jak wpadniesz na debilny pomysł, żeby facet towarzyszył przy porodzie, to na 100% seks z tobą będzie karą a nie przyjemnością

Gość fgfgfgfg
nie wiem skad sie biora tacy troglodyci, albo to prowo po prostu :D

Gość hfchgdft
cholera nei weim skad w was przeswiadczenie o tym ze bedzie szeroka. ja jestem nadal bardzo waska!!!

Gość [m]
To nie jest prowo. Po prostu oboje czujemy chęć posiadania dziecka,ale martwi mnie,że strasznie się od siebie oddalimy i wszystko się skończy. Chyba nieunikniona będzie operacja plastyki pochwy :(

czy ja wiem,czy szerokosc ma az tyle do tematu..mi ginekolog powiedzial,ze ladnie szeroko i piekne warunki do porodu,a maz potrafii dojsc w minute

Gość nieneineneienieinenieninenie__
Twój facet to jakiś egoista.. a Ty w ogóle myślisz o operacji plastyki pochwy.. A on się podda operacji pogrubiania? Śmieszne. Boże Babo oprzytomnij. Będziesz sobie operacje robiła? Ten Twój facet Cię chyba nie kocha. Każda operacja ma wpływ na organizm.

Gość eeeeeeeeech
Obydwoje jesteście porąbani. On, że mówi Ci takie rzeczy - a Ty, że sobie pozwalasz, że Ci tak mówi i że się tym przejmujesz.

Gość pan rodzącej
moja żona po porodzie nie jest luzniejsz, na początku, przez jakies kilka miesięcy nie było ciekawie, ale teraz 9 miesiecy po jest tak samo. powiedz partnerowi, że on ma małego.

Gość i ty chcesz mieć z takim
niedouczonym prostakiem dziecko? :O :O :O w sumie to wcale mi nie żal takich idiotek

Gość [m]
Zrobiliśmy sobie w week wieczór szczerości przy winku. Rozmawialiśmy na każdy temat. Zapytałam o nasz seks , czy jest mu dobrze, czy chce coś zmienić i powiedził,ze jestem jego najszersza partnerka dzieki temu może dłuzej. Zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak i skoro juz jestem dla nigo szeroka , w takim razie najlepiej wybić sobie z głowy dzieci

o.k. prowo :O

Gość [m]
Bo nie mam ochoty potem być oszukiwana i zdradzana...

Gość [m]
To nie jest prowo!!! Nigdy nie rodziłam a wiem,ze faceci rozmawiaja z kumplami na takie tematy,żalą sie ze to nie jest to samo co przed urodzeniem,ze maja ochoty na "ciaśniejsza%2

no jeśli jesteś tak uzależniona od jakiegoś tępego chłoptasia, który nie zna nawet podstaw kobiecej anatomii (zresztą ty też nie znasz), że jesteś w stanie zrezygnować z dziecka i całe życie służyć tylko jako dziura do seksu, to nie mamy o czym gadać :O bo o szacunku, zaufaniu i godności to ty w ogóle nie słyszałaś, jak widzę

Gość tamara28
zawsze istnieje poród przez cesarke i po... sprawie;-)

Gość [m]
Możliwe,że boi się ze ma małego i ten sposób próbuje wzbudzić we mnie winę mówiąc mi takie rzeczy?! Nie jestem uzależniona od niego. I dlaczego niby nie znam podstaw anatomii??? Myślicie,ze powinnam z nim pogadac i zastanowic sie nad tym zwiazkiem??

Gość [m]
Cesarka wchdzi jedynie w gre jeżeli bedzie wskazana i ostateczna. wolołabym naturlanie rodzic

Gość cegefed4
Nie no.. jeszcze może rozumiem jakbyś rozważała cesarkę... ale chcesz całkowicie zrezygnować z dziecka tylko dlatego że boisz się być szersza? No proszę Cię...

najlepiej to daj sobie spokoj z takim facetem, jezeli dla niego jest wazne czy jestes waska czy za szeroka ,

Kiedy kurde do tych tępych pał, i męskich, i damskich, dotrze że pochwa to rozciągliwy mięsień i kobieta nie jest szeroka i rozjechana ani po wielu partnerach, ani po porodzie??!! W czasie porodu można, kurwa mać, jedynie popękać, i wtedy wszystko zależy od tego, jak cię pozszywają. A tak w ogóle gratuluję partnera, który planuje z tobą dziecko i myśli jedynie o tym, że już nie porucha, bo ci się cipa rozciągnie [emotka waląca głową w ścianę]

wal tego faceta. Na przyszłość z innym możesz ćwiczyć mięśnie kegla :) Dla Ciebie to też będzie większa przyjemność i łatwiej będzie Ci wrócić do formy po porodzie

Gość [m]
wiem,ze pochwa to rozciagliwy narzad i wraca do normy,ale skoro juz dla niego jestem szeroka??? On ne mysli tylko i wylacznie o tym,ze sobie nie porucha bo mi się "cipa rozcignie" jak urodze,ale nie chcialabym zeby nasze zycie seksualne calkowicie wygaslo. dlatego chcę znac meskie opinie w tym temacie

lepiej nie mieć dziecka bo kutas faceta ważniejszy jak będziesz miała 60 lat bez dzieci to powiesz koleżankom z ławki że sie nie zdecydowałaś bo kutas męża miałby za luźno a kutas faceta jest priorytetem twoim życiowym :O

ale tak skaczecie po dziewczynie,ale przeciez on nie powiedzial tych slow,tylko ona sobie dorobila teorie do jego slow.on tylko powiedzial,ze jest szersza i ze moze dluzej-moze on sie nawet cieszy,ze teraz ma takie osiagi i nie konczy szybko i jest w stanie ja zadowolic?a wy juz robicie z niego swinie.swoja droga starsi faceci szukaja kobiety ktora reaguje na ich ruchy,kreci sie, wierci,wzdycha i to pomaga im dojsc,a nie ciasna cipka.po prostu starsza trudniej zadowolic,a mloda dizewczyna czasem nawet poudaje i podbuduje starszemu ego.

Gość [m]
nie robie swini ze swojego faceta,chce tylko wiedziec cy dla facetow jest to az taka roznica?

do tak szczerze .. ginekolog pewnie miałna myśli szerokość miednicy a nie pochwy ...to i tak się natnie