Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [m]

PANOWIE, KTÓRYCH PARTNERKI JUŻ RODZIŁY....

Polecane posty

Gość autorka ma racje....
autorka ma rację skoro juz jest luźna to po porodzie będzie wiadrem. Skoro już teraz ma takie tendencje, to nie wmawiajcie jej że po porodzie wszystko się ładnie zejdzie, bo tak nie będzie, a wiem co mówię.

Gość rolando
a moja dziewczyna jest ciasniutka az czasem ja boli a tego nie lubie. Sam nie mam duzego ale luzna to nie problem dla faceta. A nie powinien ci gadac ze jestes luzniejsza bo mi laska kidys powiedziala ze jej byly mial wiekszego i nie bylo mi milo. Trzeba czasem sciemniac a kolo swoje kompleksy na ciebie zrzuca pozdro

Gość [m]
dzieki Rolando.... podbudowales mnie troche,ze to nie jest dla Was najwazniejsze,ale mozesz być wyjatkiem ;/ zastanawiam sie dlaczego tak powiedzial i ile jest w tym prawdy?! jetsem kobieta wysoka, mam 178 cm i wazę 60 kg

Gość [m]
a Wy co uwazacie?

Mnie kurza to ze jak sie kocham z moim facetem to czesto ze mnie wychodzi jego penis. Czy tez jestm szeroka czy moze za wąska?

Gość szpindlerowy
Kiedyś pytałam mojego męża czy jestem luźniejsza po porodzie, on na to że nie, a nawet jakbym była to on uważa, że wina leży po stronie faceta, no bo przecież kobiety od zawsze rodziły i skoro facet uważa, że jest za luźno, to pewnie z nim coś jest nie tak...

Gość [m]
szpindlerowy no wlasnie tak powinien myslec kazdy facet jak Twoj maz!!! mysli zdrowo,zna fizjologia kobieca. natomiast ja nie wiem jak mam sie do tego wszytskiego odniesc co on powiedzial, nie mam kompletni ochoty na seks, nie wiem co zrobic, co mu powiedziec...

Gość Prawda jest taka, że decydując
się na dziecko trzeba mieć świadomośc, że nasze ciało będzie się zmieniać. No niestety, dziecka nam bocian nie przyniesie, trzeba je urodzić, takie są prawa natury. Jeżeli wy się martwicie tylko tym, czy po porodzie będziesz luźniejsza, czy nie, to ja nie wiem czy na prawdę jesteście gotowi na dziecko... tego, jak się ciało zmieni nie można do końca przewidzieć. ja po porodzie długo dochodziłam do siebie, ale luźniejsza nie jestem i seks jest satysfakcjonujący i tak samo regularny jak przed dzieckiem. A w męzu miałam cały czas oparcie, był cierpliwy, pomagał mi i wspierał.

Gość [m]
Do " Prawda jest taka, że decydując " .... gratuluje partnera:) jestem swiadoma tego ,ze cialo sie zmienia i nie boje sie tego, boje sie reakcji mojego faceta, zastanawiam sie dlaczego mi tak powiedzial??!! moze ma kompleksy i chcial je wzbudzic we mnie zebym go nie zostawila??

Gość kaja we 52
może jemu chodziło o usta twoje szerokie?

Gość do Anastaaa
Mam dokładnie ten sam problem :O

Gość [m]
do Anastaaa mnie sie wydaje,ze skoro wypada to znaczy,ze nie jest zbytnio twardy, podniecony??? moze to sa wczesne objawy impotencji?? ile macie lat?

Gość do Anastaaa
Lepiej mnie nie strasz :P Ja mam 25 on 32 lata.

Gość Mój miał to samoo
opadał mu, albo wcale nie stawał i mi wmawial ze to przeze mnie, ze jestem luźna tez mi mowil. Teraz mam innego partnera i okazalo się, że wcale luźna nie jestem i ze nie we mnie problem leżał. Teraz dopiero wiem, co to rozkosz z seksu.

Gość [m]
Anastaaa mozesz to sprawdzic, w trakcie seksu jak niech wyjdzie z Ciebie a Ty go popiesc reka lub oralnie i sprawdz jego twardosc. jak bedzie cos nie tak, to niech zrobi sobie badania krwi czy przypadkiem to nie jest poczatek jakies choroby krążenia

Gość [m]
do "ten co wie" uprawiam seks od 6 lat,aktualnie mam 24, mój obecny partner jest moim 2 partnerem seksualnym.

Gość jak pochwa może sie wytrzeć
przecież pochwa to mięśnie. Na luźne pochwy mogą narzekać tylko faceci o małych chujach. Oto sekret.

Jak by nie kombinować facet ma małego fiuta. Weź linijkę i mu zmierz, bo mi coś tu traci mikrofiutkiem

Gość [m]
do "ten co wie" kiedys mi powiedzial,ze ma 13 cm a ze srednia dlugosc miesci sie od 13-16, wiec twierdzi,ze jest w normie

Gość [m]
podnosze temat

Gość Lumpka
ja zawsze miałam szeroką - nic się nie zmieniło po porodzie. A mój mąż, ojciec mojego dziecka ma po prostu grubego. I jest super. Wcześniej spotkałam kilku facetów (2 byłych chłopaków i jeden mały romans - i wszyscy mieli cienkie fiutki i to była masakra dla mnie). A więc wniosek wg - masz co Ci natura dała i szukaj odpowiedniego partnera a poród naprawdę nie zmienia naturalnych rozmiarów pochwy

Gość [m]
Lumpka.... dzieki:) podbudowalas mnie troche,ze pochwa wraca do swoich rozmiarów po poradzie.

Gość po porodach,
phiiiii, no wiesz? jakby mi tak facet powiedzial to skasowałabym go komentarzem ze na za cienkiego :) jak mozna powiedziec cos takiego, no...ale biorac pod uwage ze byl to wasz wieczór szczerosci można to uznac za szczere a nie dowalające celowo ja rodzilam 2 razy w tym (poród kleszcowy) bylam naprawdę nieżle pocharatana, fakt minęło ponad 20 lat ale mój partner twierdzi że jestem ciaśniutka, nie ma czegos takiego jak luźna lub ciasna, nie zalezy to od ilości porodów tylko od budowy, pewnie jestes też szeroka w biodrach? tak czy siak mi chyba byłoby przykro gdyby facet tak mi powiedział,

Gość [m]
do "po porodach," wlasnie w tym problem ,ze nie jestem szeroka w biodrach!!! nosze rozmiar spodni,spodnic 36. tez mi jest przykro,ze uslyszalam takie slowa od niego,ale sama jeste sobie winna, bo prosilam go zawsze o szczerosc w zwiazku, wiec nie moge go obwiniac tylko wyciagnac wnioski. i zastanawiam sie jak to bedzie pozniej wygladac....z moim poprzednim partnerem seksualnym nie mialam takich problemów

Gość tebn co wie a przynajmniej
powiedz, ile palców wchodzi Ci do pochwy podczas pieszczot? Co prawda nie jest to jakieś szczególnie miarodajne kryterium, jednak może nieco rzucić swiatło

Mam dwójkę dzieci z dwoma kobietami, żadnej różnicy po porodzie nie zauważyłem.

Ale chyba i moze jestem szeroka, bo tak jak ktos wyzej pisal ze moze zalezyc tez od szerokosci bioder. Bo ja jestem dosc wysoka i mam szerokie biodra. No ale 'posiedzi' we mnie jego fi*utek przez pare sekund i znowu ze mnie wychodzi i tak non stop ze mnie wychodzi, dla mnie to zadna rozkosz byc z myśla Czy nadal jest we mnie czy juz Nie ??? Ku*wa !

Gość [m]
jeszcze nie rodziłam a już jestem "rozklapiocha" :(

Gość pierdolicie glupoty
wcale po porodzie nie bedziesz luzniejsza,ja nie jestem.raz zapytalam sie swego i ze zdziwieniem powiedzial ze nie czuje zadnej roznicy.rodzilam 11 godzin naturalnie.