Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [m]

PANOWIE, KTÓRYCH PARTNERKI JUŻ RODZIŁY....

Polecane posty

Gość [m]
do "ksiezniczka genowefa" a jak sie czulas po CC??? i czy mialas ją na wskazanie przez lekarza ??? bo wiem,ze w POlsce niejest łatwo o CC;/

Gość pierdolicie glupoty
moj sie zdziwil jak zadalam mu to pytanie wiec mu wierze na 100% ze nie jestem luzniejsza

Gość pierdolicie glupoty
oczywiscie te pizdy co mialy cc najlepiej wiedza ze jest luzniej po naturalnym :D zalosne jestescie !!

Gość [m]
do "pierdolicie glupoty" jak bede miala instynkt to bede w ciazy i bede naturalnie rodzic jak nie bedzie przeciwskazan, a skoro moj facet po tym mnie zostwi bo bede luzniejsza tzn ,ze nie byl mnie wart.

Gość pierdolicie glupoty
oczywiscie ze nie bedzie cie wart a jak cie zostawi to moze znajdziesz wartosciowszego goscia.

Gość zastanów się czy warto
jest być z taką osobą, która porównuje cię do poprzednich, bo skoro były ciaśniejsze to z czasem i tak sobie taką znajdzie, a ty zostaniesz z dzieckiem. Jesteś jeszcze młoda i ja na twoim miejscu znalazłabym kogoś bardziej dopasowanego (ludzie są różnie zbudowani i wystarczy się znaleźć), a przede wszystkim takiego, który będzie Cię kochał "mimo wszystko" i nigdy nie powie ci nic nie miłego (żeby nie sprawić Ci przykrości). I mimo, że rodziłam 6 lat temu i mój mąż mnie strasznie kocha i nigdy by mi nic nie powiedział, to ja myślę (czasami jak o ty myślę), że jest różnica i żeby wrócić to formy sprzed ciąży trzeba dużo wykonywać ćwiczeń kegla.

Gość pierdolicie glupoty
haha wystarczy sie znalezc.jakby to bylo takie proste