Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafafafalllllllllggg

Czy mam bielactwo ???

Polecane posty

Moja plamka nie jest perfidnie biała a brzegi nie wyglądają na brudne tylko widać granicę w kolorach, wiec moze to nie bielactwo... To nie zbyt fajnie bo z tego co napisałaś Roberta wychodzi na to ,ze przy bielactwie trzeba unikać opalania i sie za każdym razem pudrować ;/;/ ehh

Gość Codie123432
Mi raz wyszła plama na ramieniu podczas opalania. Mam z natury jasną karnację i pierwszy raz w roku byłam na plaży, od razu 2 godziny na słońcu. Opaliłam się tradycyjnie na czerwień a ta biała plama została wcale nie opalona. Aż się przestraszyłam, ale potem znikła nawet nie wiem kiedy, w każdym razie po kilku dniach już jej nie było i dalej opalałam się w tym miejscy.

nie to chyba nie to ... bo moja plama ma już miesiąc i nie znika i wygląda na to ,ze nie mam zamiaru zniknąć :(

Gość jestes coollllll
jak bierzesz antykoncepcje doustnie top sie nie opalaj, bo slady beda duzo wieksze

nie biore antykoncepcji.... raz wzięłam tabletke 72 po jakieś półtora miesiąca temu czy nawet 2 miechy temu... ale nie powiedzialabym ,że to od tego...

Gość malenkazabcia@o2.pl
Bossszzzz! Uśmiałam się jak nigdy! Najbardzo=iej rozwaliły mnie opinie o leczeniu workami od herbaty i przyczynie-siedzeniu przed lustrem!:D Dziewczyny, czy któras z Was zadała sobie minimum trudu, żeby sprawdzić wiarygodność tych bredni, które tu szerzycie? Ręce opadają jak się czyta te posty. Żyję z bieactwem od 15 lat i chętnie odpowiem na pytania na mailu. A teraz błagam zróbcie cos dla mnie drogie "ekspertki"... nastepnym razem przed wygłoszeniem opinii pomyślcie, a jeśli to Was przerasta-zapytajcie kogoś, kto zna odpowiedź. Płakac się chce czytając te posty, ale niestety z podobnym poziomem wiedzy spotkałam sie na poczatku mojej choroby w środowisku lekarskim -nie wiem, więc sam coś wymyslę...

malenkazabcia to co Ty byś mi napisala ? Uważasz ,że mam bielactwo czy to jakieś przebarwienie tylko ? I czy jeśli to bielactwo to czy rozprzestrzeni mi się to na całą twarz i ciało czy może być tak ,że tylko ta jedna plamka będzie ? I czy przy bielactwie można sie normalnie opalać ? Bardzo bym chciała przeczytać konkretną odpowiedz a skoro jestes taka obczajona w temacie to może pomożesz ?? pliss

jak bedziesz mogla to odpowiedz na moje pytania!

Gość gość
ja tez jestem ciekawa czy można opalac się od lekarza slyszalam ze nie,ale nie wiem oni sami nie wiedza nic o tej chorobie.masci nie chce stosować bo maja skutki uboczne miedzy innymi rak skory.a dermatolodzy to przepisują bo wiadomo profity maja z tego,a tubka mala a kosztuje ponad 100zł.podobno na lampy długo tez nie można chodzic.ciagle tylko ludzie się na mnie gapia i przykro mi się robi od głupich komentarzy

Gość gość
Dziewczyny! Ja też miała bielactwo i przeszłam terapię roczną i plamy zniknęły. Mam teraz skórę jednobarwną i nic się nie dzieje. :) Jest na to sposób, żeby dobrze wyglądać. Możecie napisać do mnie, to wszystko wyjaśnię. :) paulina.koniarska@gmail.com Pozdrawiam Was! :)