Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik serwisu

Cala prawda o kobietach! Z zycia wziete! Czytajcie

Polecane posty

Gość pracownik serwisu

Jestem pracownikiem serwisu Audi we Wrocławiu. Pewnego dnia przyjechał klient jeżdżący R8 aby dokonac bieżących napraw związanych z przeglądem. Niektóre z nich wymagały sprawdzenia podczas jazdy czy wszystko jest ok. Miałem więc okazję legalnie pokręcic się trochę po mieście tym cudem i przyznaję trochę mnie poniosło. Wieczorem zamiast odstawic brykę do firmy pojechałem do klubu na imprezkę. Pracował tam mój znajomy więc autko było pod czułym okiem i wiedziałem że wszystko będzie ok. Jak się domyślacie nikomu nie przyznałem się do tego że auto nie jest moje. Cóż, świat mi poprostu zawirował. Nie mogłem się wręcz opędzic od coraz to nowych dziewczyn, które pojawiały się jedna po drugiej koło mnie. Każda uśmiechała się pięknie. Były niesamowicie rozmowne i wogóle. Z tamtego wypadu zgarnąłem chyba z 7 telefonów naprawde fajnych lasek. Oczywiście co za dużo to nie zdrowo. Wybrałem dwie, które najbardziej przypadły mi do gustu i umówiłem się na następny raz. I tak oto nastąpił dziwny zwrot wydarzeń. Kiedy jedna z nich dowiedziała się czym się zajmuje najpierw była zszokowana, że mechanik jeździ R8 a jak już doszło do niej co i jak natychmiast wstała i poszła sobie w siną dal aż się za nią kurzyło! Druga jak po nią podjechałem swoim Audi tyle że A3 :) rocznik 98 to udawała że mnie nie zna. Szła z jakąs koleżanką i twierdziła że jestem jakimś wariatem i się przyczepiłem choc ona nigdy mnie na oczy nie widziała. W klubie dałbym sobie rękę uciąc że była już zakochana. JAKI Z TEGO MORAŁ?? WSPÓŁCZUJĘ WSZYSTKIM PRAWDZIWYM BOGACZOM BO NIESTETY SZANSA ŻE ZAZNAJĄ PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI KOBIETY JEST JAK TRAFIENIE 6 W TOTKA. DZIEWCZYNY KOCHAJĄ PIENIĄDZE I TO JEST NAJLEPSZY NA ŚWIECIE AFRODYZJAK!

Gość obce
A potem się obudziłeś i trzeba było iśc do pracy

Gość pracownik serwisu
ty sie chyba obudzilAs!!!!

Gość fsudiw;kdewd
dziewczyny czy puste blachary ?

Gość to nie nowosc
jestem kobieta i z przykroscia stwierdzam ze to prawda....99% moich kolezanke( w tym paszczury) leca na kase, wiele odeszlo od swoich facetow do bogatszych...Wsrod 30 kolezanek, mam jedna ktora nie leci na kase i kocha faceta ktory jezdzi audi a6 z 1999 roku i zarabia 2200 reszta to sprzedajne dziwki

Gość Amarath_ona
i znów wszystkie do jednego wora... nie wszystkie sa takie ;)

Gość obce
wsydź się, że jako pracownik salonu AUDI jeździsz cudzymi autami po mieście (o ile to wogóle prawda i nie dałeś się ponieść marzeniom - też tak czasem mam), jak by mi jakiś obszczymur woził dupe moim autkiem gdy ja wierzę, że jest w serwisie to bym zabiła!

Gość obce
niestety dziweek jest cała masa, nieważne czy mężatki czy wolne, czy ubrane jak ladacznice czy niby skromne

Gość eve456
Czesto chodze po klubach z moim facetem i paczka znajomych. Moj kolega zrobil test. Wzial od wujka nowa audi a8, machal kluczykami przy barze, w portfelu mial pelno kasy az ledwo sie zamykal. W ciagu 6 godzin, mial chetnych 9 dziewczyn na blizsza znajomosc. Innym razem wzial punciaka, w portfelu 100 zl i zadna go nie chciala

Gość dffegfregrhjnmn
szukasz pustaka dla ktorego najwazniejsze w zyciu sa rzezcy materialne czy kobiety ktora ceni drugiego czlowieka? Bo jezeli to pierwsze to nie obejdzie sie bez super fury. Wez kredyt i kup takie auto ,szczerze wspolczuje rozumu

Gość obce
:):) takie czasy, teraz normalnych kobiet trzeba szukac ze świecą ale nie po barach i imprezach:) najlepiej w internecie:)

Gość ta wyjątkowa
audi r8 powiem Ci, że nieźle przyszpanowałeś :P

Gość ta wyjątkowa
i dodam że jesteś niemożliwie głupi podając markę auta i miasto w którym pracujesz - zrobiłeś zajebistą reklamę serwisom audi we wrocku 🖐️

Gość lm lmcklsmdlcsm
zadna nowosc 95 % leci forse

Gość OK Computer
obce - ez sobie pomyslalam, ze odstawiasz samochod do mechanika, a on sobie nim szarzuje po miescie i na imprezki jezdzi! A benzyne zaleje do pelna??? Teraz juz wiem dlaczego moj tato zawsze spisywal licznik i sprawdzal benzyne przed oddaniem samochodu do mechanika. Audi R8 fajne. W UK w miare popularne, a w Polsce szok. Tak to juz z dziewuszkami jest. To podobno ewolucja, ktora kaze wybierac nam lepszego samca, ktory ma zapewnic bezpieczenstwo przyszlym dzieciom. A wiadomo lepszy samochod=lepsza kasa, lepsza kasa = wieksze bezpieczenstwo w razie rozmnozenia sie :)

Gość obce
DAJCIE SPOKÓJ koleś sciemnia R8 jakis małolat i to jeszcze czyjeś z serwisu. Marzyciel, on własnie bardzo w ten sposób chciałby wyrywać dupska. Ale to pozostaje tylko w sferze marzeń, Myslę, że to napisał, przeczytał i siedzi teraz w ubikacji

Gość OK Computer
Ae ie wszystkie sa takie. Moj maz ma AUDI TT i kiedy pierwszy raz go w tym samochodzie zobaczylam, to pozniej nie chcialam sie z nim spotkac, bo myslalam, ze to jakis pozer, 'zimny lokiec'.

Gość obce
ewolucja ewolucją. Owszem, który zamozniejszy, bardziej przypakowany tym lepiej i większa szansa na uwagę ze strony samicy. A gdzie rozum samca?

Gość OK Computer
a wlasciwie moj brat mi mowil, ze audi r8 to w Polsce chyba nikt nie ma hehhee

Gość OK Computer
no jk to die rozum samca? W SPODNIACH!

Gość obce
jest ich kilka podobno, bo są drogie i niepraktyczne. I napewno wśrod nich jest ten chłopiec który wyrywał ku...we Wrocku. Kurczę zaraz zadzwonię do Audi we wrocku i poproszę pana z serwisu, który zajmował się ostatnio naprawą R8:)

Gość ciekawe ktrory too
CIEKAWE KTORY PRAWIK TO NAPISAL :classic_cool:

Gość what the f...... ?????!!!!!!!
masz racjie ....audi r8 to moj wymazony samochod...niestety moj chlopak jezdzi puntem....

Gość obce
a mój kiedyś jeździł PEŻOTEM

Gość OK Computer
wtf - a wesz ile takie r8 kosztuje? Ostatnio jak rozgladalismy sie za samochodem dla mnie widzialam jak tatus kupil takie audi moze 20letniemu synkowi. to jest samochod wlasnie na pokaz, bo na pewno nie dla rodzinki. My teraz uzywamy mojego samochodu jak gdzies razem jezdzimy, bo do audi tt fotelik z tylu sie nie miescil.