Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionyyyyy

Narzeczona była w ciązy z poprzednim chłopakiem i nie chce sie do tego przyznac

Polecane posty

Gość zmartwionyyyyy
spoko, przecież się nie gniewam...dzieki wszystkim za podpowiedzi, jak wymyślicie jeszcze coś konstruktywnego to dajcie znac ;)

Gość zmartwionyyyyy
rozmawiałem z nią, powiedziałem że widziałem smsy. czuje się zraniony że mi nie powiedziała. Mleko sie rozlało, była w ciązy, przyznała się-ale nie to mnie tak boli jak fakt że 3 razy ją pytałem i kłamała w oczy...to niczego między nami nie zmienia. Powiedziała sama że z perspektywy czasu to i może lepiej że sią tak stało- ale widze że jest jakaś inna, czasem po kryjomu płacze. Wiem że rozdrapałem starą rane ale musiałem wiedzieć to ważne przecież....kocham ją i zawsze bede kochał niezależnie od tego co się stało i co się jeszcze miedzy nami wydarzy...

Gość moim skrooomnym zdaniem
uwazam, że postapiłes bardzo nierozsądnie... nie dość, że szperałes w jej telefonie to jeszcze sie do tego przyznałes i dałes jej odczuc, że jestes zawiedziony, że Ci nie powiedziała. Niestety, na zaufanie trzeba sobie ZAPRACOWAC. A Ty własnie w imię niby dobrych intencji zawiodłeś to jej zaufanie i jeszcze rozdrapałes jej rany. ty chciałes niby dobrze, ale tak szczerze mówiąc bardziej skupiłes sie na tym, że ona Ci nie ufa bo Ci nie powiedziała i poczuleś sie pokrzywdzony, a ona z tą swoja tragedia spadła w twoim rozumowaniu na dalszy plan. Ja bym wiała gdzie pieprz rosnie, gdyby partner szperał mi w telefonie i jeszcze miał żal, że nie spowiadam sie przed nim ze wszystkiego - kazdy ma prawo do swoich tajemnic!

Gość zmartwionyyyyy
masz racje, ale nie dawało mi to spokoju. Uważam że związek który budujemy i ma on być związek na całe życie-i ja jestem tego pewien- nie może mieć tajemnic. Ja jej mówie o wszystkim. Wiem że to jej życie, to sie wydarzyło kiedy ona była z innym, nie wiem czy z tego czy z innego powodu się rozstali- to mnie nie interesuje. Każdy wtedy żył swoim zyciem i żył tak zeby ono było jak najlepsze. teraz jestem spokojny. Wiem że wyglada to tak jakbym myslał tylko o sobie ale po prostu cholernie się o nią martwie. teraz juz bedzie juz tylko lepiej i wiem ze ona nie ma do mnie zalu...

Rzadko to mówię, ale pierdolisz, Zmartwiony. Nie chodziło Ci o żaden związek ani zaufanie ani nic innego tylko o Twoją cholerną ciekawość co Cię zżerała i Twoje ego, które chciało mówić "wybaczę jej wszystko i będę się nią opiekował". Albo coś takiego. Jak komuś ufasz to nie musisz pytać. A Ty nie wiesz ci to znaczy, kochany.

Gość moim skrooomnym zdaniem
Hmmmm oby Ci wybaczyła... ale mimo Twojego tłumaczenia ja nadal uwazam, że kierował Toba bardziej egoizm i urazona duma niz troska o dziewczynę. Pewnie by Ci kiedys powiedziała sama... a tak Ty bedziesz regularnie przeglądał jej telefon bo jej nie ufasz, boisz sie, że o wszystkim Ci nie mówi a ona bedzie tracila do Ciebie zaufanie zamiast je budowac. Wstydź się! I naucz sie szanowac czyjąs prywatność... bo ja grzebania w korespondencji i szpiegowania wybaczyc nie potrafię.

Gość lilianna..
A ja uważam,ze twoja dziewczyna jest nic nie warta skoro cie okłamuje i to tak perfidnie i prosto w oczy.Napeno tez kłamie,ze nie kochała swojego poprzedniego chłopaka ale co ma ci powiedzieć?Ze go kochała?Przeciez nie to chciałbys usłyszeć,Nie wiem...ale pomyśl o rozstaniu.Poszukaj sobie jakieś normalnej dziewczyny.Albo zrób jej dziecko-moze wtedy sie zmieni.Ale sam fakt-ze do tej pory płacze za dzieckiem,świadczy o tym,ze kochała swojego chłopaka.Inaczej,ciąża byłaby dla niej zmartwieniem.

Gość zmartwionyyyyy
troszkę się nie zgodze. Dlatego że strata dziecka dla kobiety jest tragedią, była w związku z tym kolesiem przez 1,5 roku wiec chyba coś ich łączyło, ale ten związek został zakończony i później związała się ze mną. To czy go kochała czy nie nie ma tu znaczenia. ona nie płacze z nim tylko za dzieckiem i rozumiem. Nigdy nie pytałem jaki był powód to mnie nie interesuje, wiem że się kochamy i nic ani nikt już tego nie zmieni. Macie rację grzebałem w jej rzeczach postąpiłem nie fair ale musiałem wiedzieć. Ona chyba nie ma do mnie zalu nasze życie toczy się tak jak do tej pory a ja juz teraz jestem o nią spokojniejszy....

jednym słowem spiepszyłeś...to było jej zycie i jej sprawa, jeśli ten temat był zamknięty Tobie nie wolno było go ruszać. Tak jak napisał Start Satyr sa pytania których się nie powtarza i są takie których się nawet nie zadaje. Co chciałeś osiągnąć? po prostu chciałeś wiedzieć sam dla siebie? troszkę tak jakby nie rozumiem.....