Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersiii

faceci czy przeszkadzają wam blizny na piersiach?

Polecane posty

Wydaje mi się, że to zaczerwienienie minie. A blizny chyba nie powinny być szczególnie widoczne, przynajmniej tak to powinni zrobić. Mnie by nie przeszkadzało i widzę, że efekt jest ;) są ładne. Ale musiałabyś chodzić bez stanika, żebym się nacieszył :D

Gość piersiii
przeklęte pragnienia :) skurwysyn ze zgaszonym światłem i od tyłu to ja mogę być nawet bez piersi albo z obwisłymi, nie o to chodzi.

natury sie nie poprawia, zawsze jakieś rzeczy sie popieprzą, mi tam by cos takiego nie przeszkadzało od waruniekm, ze kobietę bym kochał...

prosze Cie, byłem kiedys z kobieta, która miała małe płaskie i wiszące piersi, te ze zdjęcia są cuwowne przy tamtej i było mi z nia bardzo dobrze, facet patrzy na piersi wybiera Cię bo masz cos w głowie

Gość piersiii
brodawki ja mam ok, tylko piersi są obwisłe, mam dopiero 20 lat, i są duzo większe od tych przed co miała ta dziewczyna.

Gość nei_nei i juz
Niektorym nie dogodzisz... Luty: "Czy obwisle cycki moga sie podobac?!" Czerwiec: "Czy blizny na piersiach przeszkadzaja?" Listopad: "A moze powinnam zrobic silikony?" Grudzien: "Wielkie cycki przeszkadzaja w bieganiu!" :P

poka poka, pewnie połowa facetów na kafe będzie sie do nich slimiła a Ty się naoglądałaś piersi lasek z rozkładówek róznych pisemek...

Gość piersiii
jutro wstawię swoje zdjęcia teraz nie mam jak.

OK, nie musisz wstawiać, ale sie zaakceptuj, ja tez mam od pyty niedoskonałości i jakos nie mam JUŻ z nimi problemów...

Gość piersiii
a ślinić się nie ma do czego, nawet mi wstyd anonimowo się pokazywać, oprócz mojego ginekologa nich ich na oczy nie widział.

Gość fdrzhhtgj
nawet fajne:) blizny az tak nie przeszkadzają.

Gość piersiii
może jeszcze jacyś faceci się wypowiedzą?

Gość piersiii
cieszę się:) lepiej blizny niż obwisłe nie?

Szczerze mówiąc wolę z bliznami ale ładnie stojące. Ale nigdy bym kobiety do zabiegu nie zachęcał. Musisz sama chcieć i być pewna, bo poza bliznami zawsze jest jakieś ryzyko. W każdym razie życzę powodzenia :) p.s. nie każdy musi zaakceptować to co mu się nie podoba jeśli bardzo chce to zmienić, ma środki, jest to możliwe jest gotów i świadom ryzyka to nie wiem czemu tego nie robić dla głupiej zasady, że natury się nie poprawia??? ależ poprawia się i będzie się ją poprawiało jeszcze bardziej i skuteczniej

Piersiii obwisłe też nie sa złe ;) każda pierś ma swój urok tak samo dziurka ;) no ładniejsze sa takie jakie masz teraz ale tak jak pisze przeklęte pragnienia tez bym swojej kobiety nie namawiał na operacje to zawsze jest ryzyko można się z narkozy nie wybudzić albo oszpecić piersi :(

Gość piersiii
co do poprawiania natury jestem jak najbardziej za:) jestem umówiona na za miesiąc na konsultacje u chirurga, wszystkiego się dowiem. dopadły mnie teraz wątpliwości...

Gość piersiii
to chyba nie da takiego efektu o jaki mi chodzi. są za bardzo obwisłe. chciałabym mieć piersi co zawsze wyglądają ładnie nie tylko w staniku.

Gość piersiii
i co to ma byc?

Gość a takie?
to co widzisz - sa gorsze problemy niż obwisłe piersi ;)

Gość piersiii
tez mi pocieszenie, ja nie mam 50 lat i nie jestem po 2 porodach.

Piersiii niewiem czy pomoże ale może spóbuj kupić vibroactrion cos w tym stylu i np rano po południu i wieczorem masuj sobie piersi ale tez cwicz.