Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersiii

faceci czy przeszkadzają wam blizny na piersiach?

Polecane posty

Gość mam dla ciebie pomysł
wiec skorzystaj z mojej rady, skończ z tą meką, jak nie znajdziesz kamieni to porozglądaj aj sie za pobrayńcani, tak zwane pustaki, aje nie takie z keramzytu, bo sie na powierzchni unosza i tylko moje podatki pojda na odratowywanie cibie i tak juz płace na zjebów i pajaców... 🖐️

Gość piersiii
ja Wrocław:)

Piersiii jesteś miłą kobietą fajnie mi się z toba gada i mnie to nie przeszkadza że masz obwisłe piersi :*

Gość piersiii
a ty ile masz lat Klarus?:)

ooo chyba laske poznałem, ostatnio jak byłem we wrocku to widziałem taką jedna na przystanku co sobie cyca przydepnęła i sie wypierdoliła, zatrzymałem sie i zebrałem cebule, która jaj z koszyka sie wysypała, czy to ty byłaś?

Gość piersiii
tak to ja:) a teraz idz i nie wracaj.

kurcze to daleko troszkę :( szkoda że nie z Górnego Śląska :( niezaleznie co zobacze jutro na zdjęciach to i tak będę Cie lubiał i chętnie bym się z Toba spotkał i wybił ta operację z głowy :*

Gość John_NSX
Jest dobrze, opalisz to troche na sloncu i bedzie gitarka

Gość piersiii
az się boję tu wstawiac, lepiej daj mi swojego maila to Ci wyślę jutro.

prawiczek, obrońca dziewic z obwisłymi cycami, w sumie pasujecie do siebie... zyjcie długo (może niezbyt szcześliw słowo dla małocycatej) i szczesliwie

Gość Jeane_1
ja mam nie tylko blizny na piersiach (karmienie) ale i roztepy na brzuchu i udach. I co? Dla faceta, ktory kocha (a to juz nie maz, bo byl do bani) nie ma to znaczenia. Uwierz. Na 100% tak jest :)

Gość piersiii
wysłałam mail Klarus:) tylko, że w to nie wierzę, choćby nie wiem jak mnie zapewniano, ja odbiorę to jako kłamstwo i źle się czuję w swoim ciele komu się może takie coś podobać? nie wiem jak zmienić do siebie nastawienie.

Gość Jeane_1
Dziewczyny!!! przestancie sie dolowac. Piersi, brzuch, uda itd... Wazna jest OSOBOWOSC. I to czy jestescie barwną postacja. Nie bądzcie kobietamy ktore czakaja tylko na swojego PANA. Myslcie o sobie, o swoich pasjach, uczestniczcie w wernisazach, pokazach. Dziewczyny miejcie swoje ZYCIE. Panie, ktore pamietaja o sobie sa atrakcyje dla panow.

Gość piersiii
ja nie mam barwnej osobowości i nic mnie nie cieszy. i wiem, że osobowość jest najważniejsza, ale ja osobowość mam skopaną.

Gość Jeane_1
piersiii - pierdolisz farmazony. Zapisz sie do teatru amatorskiego, albo pisz wiersze, albo maluj obrazki. A jak nic z tych rzeczy to uprawiaj ogrodek. Abo zajebiscie sprzataj. Cokolwiek. Uwierz ze jestes wyjatkowa :)

Gość piersiii
wiem, że to jest żałosne. ja się trzęsę jak przy tablicy stoję, a ty mi każesz do teatru się zapisać:D pisać wiersze, które są do bani to nie sztuka;) sprzątać to ja potrafię bardzo dobrze, jestem tak wyjątkowa, że aż mnie duma rozpiera:P

Gość Jeane_1
Piersiii- no widzisz tak trzymaj. jestes fantastczna w sprzataniu! Uwierz mi, faceci kochaja porzadek! A teatr jak najbardziej dla Ciebie, bo wyleczysz kompleksy. Jak jestes z Wawy i okolic i wierzysz w siebie, to moge pomoc z tym teatrem :)

Gość piersiii
nie wierzę w siebie i nie jestem z Wawy:) teatr zupełnie nie dla mnie.

uczestniczcie w wernisazach, pokazach :D wernisażach :D i w pokazach, ale do pokazów, trzeba mieć idealne ciało :classic_cool: a propos wernisaży, może ona chce pozować do aktów ;) ? piersiii myślę, że fajna z Ciebie dziewczyna jesteś inteligentna i masz poczucie humoru, na nikogo się tu nie wściekasz, co jest na kafe tak powszechne mnie też możesz posłać jakąś fotkę, bo też jestem ciekawy ;) może faktycznie, przesadzasz..?

Gość piersiii
jeszcze mogę sobie zrobić silikony, cięcie wokół otoczki albo pod piersią, mniej widoczne cięcia bez tego poziomego, tylko, źe ja nie chcę większych piersi i tak mam spore.

Gość piersiii
jutro wyślę i Tobie, zasłużyłeś:)