Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersiii

faceci czy przeszkadzają wam blizny na piersiach?

Polecane posty

Gość nei_nei i już
Otóż to! Masz 20 lat, z tego co pisałaś - prawdopodobnie chcesz mieć dziecko w ciągu najbliższych 10 lat, a to oznacza, ze i tak się wkrótce nadwyrężą, co byś nie robiła, natury też nie oszukasz - grawitacja zrobi swoje... Raz Ci chirurg cycki poprawi, ale co zrobisz za kolejne 15 lat? Oczywiście teraz możesz powiedzieć " a co mi tam, będę się martwiła wtedy" ale piersi mają to do siebie, ze podczas ciąży się czasem bardzo zmieniają - a Ty chcesz, żeby chirurg ingerował w ich najdelikatniejsza część, czyli sutki zanim jeszcze spełnią swoją podstawowa funkcję. No chyba, ze nie zamierzasz mieć dzieci. Ale nawet jeśli,za 15 lat i tak Ci te cycki klapną (mniej czy więcej - oby mniej! - ale jednak klapną ) i co zrobisz wtedy? pójdziesz drugi raz pod nóż? Nie chirurg Ci jest potrzebny, tylko psycholog, albo kochający facet, który wyleczy Twoje kompleksy...

Gość piersiii
z takimi piersiami to ja w ciążę nie zajdę, chyba, że w jakiś nienaturalny sposób:P

Gość nei_nei i już
pokaż zdjecie :P

Gość piersiii
teraz nie mam możliwości, ale pokażę jutro.

Gość piersiii
kochający facet mi nie pomoże, bo nie dam się do siebie zbliżyć, u psychologa byłam, co innego było moim głównym problemem, niska samoocena się przewijała w naszych rozmowach.

Gość wole uda
ja wole uda wiec jeżeli tobie nie przeszkadzają to mi też

Spróbuj tym vibroaktion albo czymś podobnym z trzy razy dziennie tylko przeczytaj dokładnie ulotkę bo to tez nie na wszystko ale ujędrniają ciało sam się tym masowałem po treningach

Gość piersiii
patrzę, że to pas masujący, serio to ujędrni piersi? ja sobie niedawno robiłam zdjęcia piersi i jak zobaczyłam te zdjęcia to od razu to skasowałam, tak strasznie to wyglądało, jeszcze gorzej niż jak się w lustrze oglądam.

Gość 27 dlugich dni
Witam, traf na odpowiedniego faceta dla którego będzie się liczyła głowa i to co w niej masz a piersi nie będą żadną przeszkodą w niczym, taka operacja to moim zdaniem błąd Nie każdemu facetowi w głowie tylko piersi. weź jeszcze pod uwagę to co napisane zostało przez nei_nei i już

Gość piersiii
ale ja uciekam przed facetami, nie było ich wielu. nie wyobrażam sobie siebie w związku. nie chodzi tylko o piersi, mam więcej kompleksów, chodzi i o wygląd i o charakter.

Powinno ujędrnić przeczytaj o tym pasie vibroaction jakie przeciw skazania jak tak Ci zależy i spróbuj ;) Wiadomo że piersi nie są najważniejsze najważniejsze jest serce ;) tak ja wspomniałem każda pierś ma swój urok ;)

Gość nei_nei i już
No to co Ci chirurg pomoże? cycki poprawisz, kompleksy pozostaną - dalej będziesz w tym samym miejscu

Gość 27 dlugich dni
trafisz na odpowiedniego to i z kompleksami bedzie lepiej albo uda się wyleczyć albo zaakceptować a na pewno wyciszyć.

Gość piersiii
stoję przed facetem w staniku, ściągam go i wiem, że zobaczę rozczarowanie w jego oczach i to ogromne, zresztą co ja piszę nie rozbiorę się za cholerę.

Gość piersiii
tylko, że ja mam 20 lat, nie całowałam się, nawet za rękę nigdy faceta nie trzymałam, nie zdobędę się na jakiś krok do przodu. jestem obraz nędzy i rozpaczy. a z charakteru to przepraszam, że w ogóle żyję, mało się odzywam, uciekam, wstydzę się.

Gość piersiii
czemu pytasz Klarus?:)

Gość piersiii
jakbym miała dużo kasy to zrobiłabym sobie dużo więcej, ale nazbieranie na jedną operację to była dla mnie masa wyrzeczeń.

Gość mam dla ciebie pomysł
przywiąz do swoich wiszących cycków ciezkie kamienie i pierdolnij sie do jakiejs rzeki, serwery forum przynajmniej beda mniej obciazone, bo dla cienie pomocy to raczej niet

Gość piersiii
ha ha, dlaczego? ja naprawdę jestem nędza. a ty skąd jesteś? jak jutro pokażę piersi to Ci się odechce mnie poznawać, te cycki plus reszta plus osobowość jedna wielka porażka.

Te mam dla ciebie pomysł idź sobie gdzie indziej a się nie wpierniczaj jak sobie piszemy ;/ Nie przejmuj się oszołomem ;)

O kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa, to jest przeobrzydliwe i w sumie mam ochotę oddać caly obiad na monitor. :(Pójdę teraz ukochać moje obwisłe, bezbliznowe piersi.Swoją drogą wlaśnie zauważyłam, ze są najpiękniejsze na świecie. Dzięki za podniesienie samooceny, ale nienawidzę cię za koszmary senne. Aha, oczywiście zazdroszczę blizn. Tak, mój post to 140% zazdrości. :D

Gość piersiii
vera icona na razie nie mam żadnych blizn. jak już piszesz to warto mieć rozeznanie w temacie, a nie tylko nabazgrać.