Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnbyfrdee

matka cale zycie mnie tuczyla i teraz dziwi sie czemu mam cukrzyce w wieku 26 la

Polecane posty

Gość jnbyfrdee

a przez cale dziecinstwo dzien w dzien kupowala slodycze rzadko owoce lub warzywa za to czekolada koniecznie nie bylo obiadu a musial byc budyniek czekoladowy:o w wieku 11 lat wazylam 86 kilo nie zareagowala dzisiaj mam cukrzyce a ona sie nie poczuwa do winy heh no ba mowi ze trzeba bylo nie jesc tyle;/ kurwa mac pod morde mi podstawiala

Gość jnbyfrdee
;/

Gość jnbyfrdee
nikt sie nie wypowie

Gość only my
podziękuj mamusi teraz za zmarnowane zycie

Gość miła od dziś
mnóstwo nieodpowiedzialnych rodziców, dziś też, otyłe dzieci to wina rodziców, tylko i wyłacznie, są mało konsekwentni, nie mają wyobraźni co do przyszłych skutków otyłości (choroby, niska samoocena itd), myśle że to brak inteligencji decyduje o tym czy rodzice potrafią dbac o dziecko, które ma problemy z wagą

Gość ghhhghgh
ja mam w rodzinie kuzynke co ma 13 lat a wazy chyba z 90 kg, jak usiadzie przy moim tacie ważącym 80 kg, to ta dziewczyna wyglada przy nim jak monstrum :O jest grubsza od niego.

Gość jnbyfrdee
zmarnowane hmm biore leki narazie dobrze sie czuje niska samoocene to ja do dzisiaj mam chociaz aktualnie waze mniej:o ona wciaz kupuje slodycze kretynka i zostawia mi w pokoju ostatnii wywalilam przez okno to zwyzywala mnie od debili bo jedzenie marnuje a ja chce byc tylko szczupla;( nie moge znalezc faceta przez to

Gość jnbyfrdee
rozpierdala mnie jej tekst pt.no przeciez moglas nie jesc ech no moglam ale jak dziecku kupuje czekoladki zamiast zrobic normalny posilek to co ja moge?? dzisiaj sie wypiera tego:o acha nigdy nigdzie nie bylam na zadnych wakacjach w sumie cala kase przejedlismy:o

Gość dannaek
czasem mi się wydaje, że takie matki robią to specjalnie, są sfrustrowane własnym życiem i nie chcą (podświadomie lub świadomie) aby ich córka miała lepsze życie rozmawiasz z mamą, prosiłaś aby nie kupowała słodyczy lub chowała je przed tobą? musisz liczyc na siebie i mieć silną wolę, powodzenia

Gość miła od dziś
ewidentnie masz prawo winic matkę za ten stan ale pamiętaj, że jestes już dorosła i teraz decydujesz o sobie, obwinianie kogoś nic tutaj nie pomoże, jest to czasem łatwe usprawiedliwienie dla kolejnego zbędnego kilograma, podejmuj właściwe decyzje

No ja wlasnie mojej corci nie mam zamiaru dawac slodyczy. Do mcDonaldsa tez nie bedziemy chodzic. Na razie jeszcze jest malutka, ale ze mna tylko zdrowe odzywianie ja czeka. No i sport jakis.. Pewnie tenis albo taniec..

Gość POWODZENIAAAA
WIEM JAK TO JEST, MOJA MATKA TO STRASZNY ŻARŁOK, ZAWSZE JADŁA WIĘCEJ OD OJCA I ODE MNIE RAZEM WZIĘTYCH, OBRZYDZAŁA MI JEDZENIE, BO wystarczyło ze popatrzyłąm jak je jak swinia to mi sie odechciewało, mozna powiedziec ze dzięki niej jestem szczupła

Gość jnbyfrdee
mam 26 lat i waze 65 kilo z trudem schudlam ale cukrzyca juz sie rozwinela wiec to i tak na nic;/ mam 165 wzrostu ciezko mi schudnac kiedy matka specjalnie kupuje te cholerne slodycze ciezko wyplenic lata uzaleznienia:/ i jedzenia ciezko mi odmowic tego czuje sie nikim

Gość wczoraj bylam nad jeziorem
i tez tak sobie popatrzylam na ludzi to tyle grubasow ze szok ale sporo dzieci grubych jest

Gość powaznie piszesz czy
prowokujesz? w wieku 11 lat wazylam 86 kilo nie zareagowala

Gość jnbyfrdee
tak prosilam matke wielkokrotnie zeby nie kupowala blagalam grozilam to na nic ona twierdzi ze kupuje dla siebie i zostawia celowo na stole w kuchni sama nie je oczywiscie na dodatek gdy poprosilam zeby chociaz schowala ze ne bede szukac itp to ona na to ze jedzenia chowac nie bedzie he na prawde jest mi ciezko sie powstrzymac zwlaszcza jak mam podkladane pod morde lata uzaleznienia robia swoje;/ czuje to jak nie zjem czegos slodkiego w ciagu dnia poce sie zle sie czuje itp

Gość jnbyfrdee
wazylam 1 wieku 11 lat 86 kilo nie klamie mam zdjecie nawet do dzisiaj ;/ cala rodzinka normalna a ja jak taki mutant

Gość fgfgfgfg
ja tez mam takiego mutanta w rodzinie, serio.

Gość masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masz 26 lat i dalej mieszkasz z matką? masakra

Gość jnbyfrdee
no a z kim mam mieszkac jak nie moglam faceta sobie poszukac?? serio od niedawna waze ,mniej:o acha zeby mam w strasznym stanie wciaz z nimi sa problemy:/ ogromna kase na nie wydaje chyba slodycze? jak pisze ze przejedlismy wszystkie pieniadze to mowie prawde na wakacjach przez cale zycie bylam raz jak dostalam kase od babci :o

Gość powaznie piszesz czy
to w szoku jestem;/ masz "matkę" (delikatnie pisząc) cholernie głupią i nieodpowiedzialną. może na basen zacznij chodzić itp.

Gość jnbyfrdee
no coz chcialam tylko przestrzec ja juz jestem chora ale moze jakies dziecko :/nie bedzie

Gość jnbyfrdee
:/

Gość jnbyfrdee
j