Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letni facet

co gdy podczas masażu...

Polecane posty

Gość 35letni facet

Mam pytanie: może trochę dziwne, ale wyjasnię - nigdy nie byłem na masażu całościowym/relaksacyjnym a ze względu na siedzący tryb pracy z chęcią bym spróbował, ale mam obawy co do jednej rzeczy... kiedy leży się na wznak jest się przykrytym jedynie skrawkiem ręcznika w kroczu obawiam się, że w połączeniu z dotykiem kobiety organizm może "odpowiednio" zareagować ;) Co jeśli klient ma erekcję? jest to zapewne krępujące, jak się wtedy zachować? przeprosić? nie zwracać uwagi i po prostu się relaksować bo dla masazystki to żadna nowina? No normalnie nie wiem jak zareagować gdyby to się przydarzyło i jak zareaguje masazystka??? Dodam, że masaż u faceta nie wchodzi w grę - nie będize mnie jakiś kolo gładził po plecach i udach. Tylko proszę bez głupich wkrętów!

Gość rozpierdalacz topików
Po prostu - zrzucasz ręcznik i mówisz "chapaj moją dzidę, suko" - kobieta obciąga z połykiem i po sprawie.

Gość 35letni facet
ale naprawdę poważnie pytam :( musicie takie pierdoły wypisywać ?

Gość hitsezonu
idź do nieatrakcyjnej pani masażystki jeżeli masz takie niekontrolowane erekcje :D:D:D

Gość 35letni facet
akurat jestem 35 letnim facetem, a co takiego napisałem co by temu przeczyło? No serio nie wiem jak się wtedy zachować. A niekontrolowane erekcje, cóż trudniej jest kontrolowanie się podniecić niż powstrzymać erekcję kiedy ma się dostarczane bodźce

Gość nei_nei i juz
Nie bedzie problemu, jesli masazystka jest profesjonalistka, to nawet male prawdopodobienstwo jest, ze sie zdarzy. Poza tym masaz zwykle zaczyna sie od plecow (i czasem na tym konczy) , wiec ewentualnej erekcji nie bedzie widac, a po chwili bedziesz tak "rozwalkowany" ze nie ma sie czym przejmowac ;) ostatecznie zawsze mozesz w krytycznym momencie wyobrazic sobie, ze to tesciowa cie masuje ;D

Gość 35letni facet
teściowa? :)) to już wolę faceta ;)

Gość hgfhfghfghg
dobrego masazu ciala nie da sie wykonac za jednym podejsciem bo by kobiecina na twarz padla. idz najpierw na plecy, pozniej na nogi i rece, a na koniec brzuch i klatka. chyba ze w tym przypadku wolisz sobie brzuch i klatke odpuscic :D

Gość 35letni facet
no właśnie może sobie lepiej odpuścić ;) a z drugiej strony zapewne zdarzają się sytuacje kiedy masazystka postanowi całkowicie "zrelaksować" klienta ;) ale to pewnie rzadkość

Gość popol
ja bywam na masażach i co dziwne odważyłem się na całego ciała, pewnego razu w niekontrolowany sposób mimo mojej woli miałem małą erekcję, masażystka to chyba zauważyła ale nie dała znać po sobie za wyjątkiem małego rumieńca, po wszystkim powiedziała że tak czasami bywa i aby się nie przejmować bo one dużo widzą gdyż robią także depilację męską krocza więc to ich zawód, było mi głupio ale oswoiłem się z tym że jak ładna kobieta dotyka twego ciała to czasem może stanąć, źle by było jakby nic nie zareagował :)

Gość mi zawsze na masażu
staje i co nic sie nie dzieje,albo skrzętnie masażystka omija łukiem,albo pyta czy ma go też pomasowac

Gość gość
Przywiąż sobie czymś do nogi

Gość jamnikopodobna
Nawet przy masażu erotycznym,bywają tacy klienci, którzy nie wiedzą jak się zachować, szczególnie gdy to ich pierwszy raz. Jest fantastyczna ksiązka Anny Bart (do pochłonięcia w jeden wieczór) m. in. na ten temat.

Gość gość
jamnikopodobna, a jakiś tytuł?

Gość gość
a u kobiet jest odwrotnie-masaz nas usypia.

Gość gość
najlepiej jest się spuścić ;)