Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 83księżniczka

oryginalne imię dla dziecka

Polecane posty

Gość trzmielina
to ja się podpinam - co myślicie o imieniu Kajetan/Kajtek? zostały mi 3,5 mies., żeby się zdecydować na imię dla synka ;)

Gość kajetan lipa
mały może być kajtek (jak piesek heh\) a co z nastolatkiem? myślałąś o tym? kumple nie będą się do niego zwracać per Kajetanie a np. 17 letni Kajtek to nieporozumienie:D

Gość trzmielina
dlaczego koledzy nie mieliby się zwracać do niego kajtek? przecież to tak, jak u innych antek, janek, olek... ktoś jeszcze się wypowie?

obstawiam sonie :) Widze,ze skonczył sie juz bum na wieśniackie Nikole ale zaczał na Pole i Niny... matko z córką...

Gość gość
BerenikaKalina NinaPolaSewerynPolecam również:Marika OlimpiaMaksymilian Xavier Dacjan

Gość co do kajetana
to kojarzy mi się z brazylijskimi telenowelami (kajetano, kajetanito;p), no i oczywiscie z psem, kajtek,kajtuś - brzmi okropnie! ale oczywiscie wybór nalezy do Ciebie, ja bynajmniej nie znam zadnego kajetana, natana i innych - kilka psów o tych imionach znam... a co do niny,poli,kaliny to wg autorki to sa oryginalne i nieoklepane imiona? chyba raczej nie! mnóstwo jest dziewczynek o tym imieniu! zaraz bedzie tyle co julek,oliwek,nikolek,wiktorii i oli:) wez juz lepiej ta berenike ewentualnie, bo greta,berta i rebeka to jakies imiona dla grubych niemieckiech babochlopow- ktos wczesniej czyta w moich myslach...z reszta kilka bylo takich odpowiedzi:D...żaneta tez jest okropne, - żana,żancia- bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość a może by tak...
Mija co myślicie o tym imieniu?

Gość karolIkarola
laura lidia daria liliana mikolaj igor leon bruno milosz bartek

Gość jyhgjhgjh
kzymena albo penelopa BUAHAHAHAHAHAHHAHAHA zrobisz dziecku krzywde